NYHETER

 

For å få siste nytt med en gang - følg oss gjerne på facebook! Whippetene kan du følge på facebook her.

For å lese eldre nyheter, trykk her (1) eller her (2).

 

 

18.02.19:

Vinterferien har akkurat begynt i store deler av landet, og vi håper at alle får en trivelig ferieuke sammen med familie, venner og ikke minst de firbeinte. Skaresnø og skispor kan være hardt for labbene, så bruk gjerne potesokker på hundene på lengre turer på snø.

Katarina og Zelda på skitur

 

 

Vi planlegger et schäferkull på vårparten, så ta gjerne kontakt allerede nå ved interesse for en valp fra oss.

Velkledde whippeter på tur

 

 

Resultatbørsen har blitt oppdatert, blant annet med resultater fra Winterschau i Tyskland. Gratulerer så mye til våre flinke valpekjøpere som er aktive på mange områder, det setter vi enormt stor pris på.

Katarina og Ranja og Torill og Tascha i aksjon i brukshundklasse tispe

 

 

N UCH Utzon’s Jubileum Julie Flash (Tara) nedkom 09.01.19 med seks sunne, velskapte valpe, hvorav fire hanner og to tisper. Den stolte pappa er N SE UCH NV-17-18 NORDV-18 Siprex Qasim. Kullet vokser opp hos og selges av kennel Utzon ved Jorunn Jenssen.

 

Tara med sine nydelige små

 

 

Trinentotreningene vil starte opp igjen på vårparten - vi kommer tilbake med dato senere.

Vi ser fremover mot vår og lysere tider!

 

 

 

22.12.18:

Vi vil ønske alle våre venner og valpekjøpere en riktig god jul og et godt nyttår! Vi håper at alle får en hyggelig julefeiring sammen med familie og venner, og at man får samlet energi og overskudd til nok et nytt år! Vi gleder oss til å møte dere alle igjen på nyåret.

God Jul!

 

Husk å passe på hundene i høytiden; det er mye fristende mat, pakker og julepynt som ikke tolereres særlig godt av hundemager. På nyttårsaften bør hundene gå i bånd, slik at de ikke blir skremt og forsvinner. Luft dem godt i god tid før midnatt, og unngå å ta dem med ut når det smeller. Schäferen er normalt sett skuddfast og ikke redd for raketter, men så mye bråk, lukt og lys kan skremme selv en trygg hund. Vær inne sammen med hunden, ha på musikk eller TV for å dempe lyden utenfra, gi den gjerne et tyggebein eller en leke, og oppfør deg ellers som normalt. God julefeiring!

 

 

 

23.09.18:

Den 15.09.18 fikk Qessi av Trinento syv velskapte valper med AD BH IPO2 Quyndios Vom Suentelstein. Det kom tre hanner og fire tisper til verden, og alt står bra til med mor og barn. Les mer om kullet og se dagsferske bilder på C-kullet sin side. Om du interessert i en valp fra kullet, vil vi anbefale at du raskest mulig tar kontakt.

 

Qessi med sine søte små

 

Trinentotreffet gikk av stabelen helga 24-26. august, og vi hadde tradisjonen tro en fantastisk helg med nydelig vær, god mat, morsomme aktiviteter og mye god humor. Tusen takk til alle som bidro til at vi fikk en så flott helg, vi gleder oss allerede til neste år! Les mer om Trinentotreffet 2018 her.

 

 

Våre gode venner og valpekjøpere

 

 

BH Panda av Trinento og Lene har fått opprykk til B-spor, les mer på resultatsiden. Vi gratulerer så mye!

Brains and beauty

 

 

 

21.08.18:

Til helga går årets Trinentotreff av stabelen! Vi gleder oss stort og håper på en hyggelig og lærerik helg sammen med våre venner og valpekjøpere. Velkommen skal dere være, både nye og gamle deltagere! Om det er noen etternølere som ennå ikke har fått ut fingeren og meldt seg på, så er det fremdeles muligheter for å delta – gi beskjed så raskt som mulig!

Vi ønsker alle velkommen på treffet!

 

 

Alle valpene i B-kullet er nå solgt og har flyttet til sine nye hjem, lykke til alle sammen! Bechy av Trinento har flyttet til kennel Svarthällan i Sverige, og vi ønsker dem lykke til med henne. Vi har beholdt Bine av Trinento i oppdrettet, og håper at hun vil kunne bidra i oppdrettet i fremtiden.

 

 

Ranja sammen med valpene i B-kullet. Foto: Knut Brekke

 

 

Qessi av Trinento ble 16.07 paret med den flotte, norskeide hannhunden AD BH IPO2 Quyndios Vom Suentelstein. Hun er bekreftet drektig, og vi gleder oss til valper i midten av september. Les mer om kullet på C-kullet sine sider. Ta gjerne kontakt nå ved interesse for en valp fra dette kullet.

 

 

 

 

Trond har vært på Tysklandstur og stilt ut Zelda og Wendy (Lexie), les mer om dette og se andre resultater på resultatsiden.

Zelda kapret en andreplass i Tyskland

 

 

Vi har endelig fått våre nye kenneldresser fra Victoria A/S, de er kjempeflotte og meget praktiske i bruk – jakka kan også brukes som vest. Ta kontakt dersom du er interessert i å kjøpe en kenneldress, prisen er 250 kr per sett. Det vil også bli muligheter til å kjøpe kennelklær på Trinentotreffet.

 

 

 

Mandagstreningene er i gang igjen, og vi håper å se så mange som mulig ved Åssiden vgs i Drammen hver mandag kl 18.00. Alle våre valpekjøpere er velkomne til disse treningene, der vi fokuserer på hverdagslydighet, sosialisering og miljøtrening, samt ferdselsprøvetrening. Alle, uansett nivå, kan delta. Dette er en flott mulighet til å bli kjent med andre valpekjøpere, samt å få hjelp og støtte til å jobbe med hunden sin.

 

 

 

 

 

08.07.18:

Ranja fikk 12. juni syv valper (fire hanner og tre tisper) med AD BH IPO3 SG11(BSZS) Henko vom Holtkämper Hof. Vi har flere ledige valper i kullet til Ranja, så ta gjerne kontakt dersom du er interessert i å kjøpe valp fra oss.

 

 

 

Både Ranja og Henko er selvsagt HD/AD-frie og begge er avlskåret i Tyskland. Kombinasjonen er godkjent etter Norsk Schäferhund Klubs regler for avl. Vi forventer valper med meget godt eksteriør, flotte farger og god mentalitet. Valpene er leveringsklare i begynnelsen av august. Les mer om kullet på B-kullet sin side.

 

Alle våre valpekjøpere er velkommen på Trinentotrening hver mandag i vår- og høst-halvåret ved Åssiden vgs i Drammen, og ellers tilbyr vi selvfølgelig oppfølging ved behov. Vi arrangerer også et populært kenneltreff med hundetrening og sosiale aktiviteter hver høst (Trinentotreffet). Med jevne mellomrom er vi også å finne på utstilling, og om våre valpekjøpere ønsker å stille ut hunden sin, er vi selvfølgelig behjelpelige også med det.

 

 

 

Årets Trinentotreff går av stabelen på Scäferhundhytta i Kongsberg fra 24-26.08.18. Hold av helga og gled dere til en helg fylt med hyggelige folk, god mat, hund og hundetrening! Alle med hund fra kennel Trinento er velkommen, enten du har whippet eller schäfer. Påmeldingsfristen er satt til 19. august

 

Pris per person inkludert kost og losji er 1000 kr. Det inkluderer instruksjon og måltider (enkel middag fredag, frokost/lunch/middag på lørdag og frokost/lunch på søndag) med melk/juice til måltider. Kaffe og te er tilgjengelig hele tiden. Annen drikke medbringes selv. Påmelding bekreftes ved innbetaling til konto: 1604.04.90500. Merk påmeldingen med navn og hvilken gruppe man vil delta på (spor, feltsøk, agility, valp).

 

Vi møtes fredag ettermiddag/kveld. Da samles vi for å planlegge resten av helga. Det blir mulighet for agility, spor, felt og valpetrening, og det er ikke umulig at det blir litt lydighet/ferdselsprøvetrening underveis. Vi legger opp til at man følger samme treningsgruppe gjennome hele helga, for mest mulig kontinuitet i treningen, og man må derfor bestemme seg for hva man vil delta på ved påmelding. Vi har vært så heldige å få med oss tre instruktører som vil bidra på sine spesialfelt:

Erik Olafsen: instruerer i spor

Aage Berntsen: instruerer i spor og feltsøk

Hilde Falck Olsen: instruerer i agility

Torill tar seg av valpene, og Trond bidrar der det trengs.

 

Det er muligheter for å overnatte i hytta (hems eller sofa), evt å telte eller bo i campingbil/vogn på plassen (strøm tilgjengelig). Treffet starter fredag ettermiddag/kveld, og vi holder på til ut på ettermiddagen på søndag.

 

I tillegg til hundetrening og sosialt samspill, står selvfølgelig også den tradisjonelle hundesprinten på planen også i år. Kubbespillet blir også med, og det forventes også i år at damene går av med seieren! ;)

 

Veibeskrivelse til Schäferhundhytta i Kongsberg (fra Drammen):

Følg E 134 til Kongsberg. Når du kommer til Kongsberg så kjør rett fram i de to første rundkjøringene, ta til høyre i den tredje og over broen, deretter hold til høyre (rett fram) i de to neste. Følg deretter vei nr. 40, Numedalsveien, Du skal hele tiden ha Lågen på høyre side. Etter ca. 10 km. fra Kongsberg er det et turkis hus på venstre side, ca. 200/300 meter etter dette huset er det et skilt med N.sch.Klub, der skal du svinge av til venstre og kjøre til enden av veien.

 

GPS-koordinater – hytta:

WGS 84:

N 59° 44.172', E 9° 35.095'

WGS 84 - desimal:

59.73620, 9.58492

EUREF89:

6622178, 532885

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento