NYHETER

 

For å få siste nytt med en gang - følg oss gjerne på facebook! Whippetene kan du følge på facebook her.

For å lese eldre nyheter, trykk her (1) eller her (2).

 

08.07.18:

Ranja fikk 12. juni syv valper (fire hanner og tre tisper) med AD BH IPO3 SG11(BSZS) Henko vom Holtkämper Hof. Vi har flere ledige valper i kullet til Ranja, så ta gjerne kontakt dersom du er interessert i å kjøpe valp fra oss.

 

 

 

Både Ranja og Henko er selvsagt HD/AD-frie og begge er avlskåret i Tyskland. Kombinasjonen er godkjent etter Norsk Schäferhund Klubs regler for avl. Vi forventer valper med meget godt eksteriør, flotte farger og god mentalitet. Valpene er leveringsklare i begynnelsen av august. Les mer om kullet på B-kullet sin side.

 

Alle våre valpekjøpere er velkommen på Trinentotrening hver mandag i vår- og høst-halvåret ved Åssiden vgs i Drammen, og ellers tilbyr vi selvfølgelig oppfølging ved behov. Vi arrangerer også et populært kenneltreff med hundetrening og sosiale aktiviteter hver høst (Trinentotreffet). Med jevne mellomrom er vi også å finne på utstilling, og om våre valpekjøpere ønsker å stille ut hunden sin, er vi selvfølgelig behjelpelige også med det.

 

 

 

Årets Trinentotreff går av stabelen på Scäferhundhytta i Kongsberg fra 24-26.08.18. Hold av helga og gled dere til en helg fylt med hyggelige folk, god mat, hund og hundetrening! Alle med hund fra kennel Trinento er velkommen, enten du har whippet eller schäfer. Påmeldingsfristen er satt til 19. august

 

Pris per person inkludert kost og losji er 1000 kr. Det inkluderer instruksjon og måltider (enkel middag fredag, frokost/lunch/middag på lørdag og frokost/lunch på søndag) med melk/juice til måltider. Kaffe og te er tilgjengelig hele tiden. Annen drikke medbringes selv. Påmelding bekreftes ved innbetaling til konto: 1604.04.90500. Merk påmeldingen med navn og hvilken gruppe man vil delta på (spor, feltsøk, agility, valp).

 

Vi møtes fredag ettermiddag/kveld. Da samles vi for å planlegge resten av helga. Det blir mulighet for agility, spor, felt og valpetrening, og det er ikke umulig at det blir litt lydighet/ferdselsprøvetrening underveis. Vi legger opp til at man følger samme treningsgruppe gjennome hele helga, for mest mulig kontinuitet i treningen, og man må derfor bestemme seg for hva man vil delta på ved påmelding. Vi har vært så heldige å få med oss tre instruktører som vil bidra på sine spesialfelt:

Erik Olafsen: instruerer i spor

Aage Berntsen: instruerer i spor og feltsøk

Hilde Falck Olsen: instruerer i agility

Torill tar seg av valpene, og Trond bidrar der det trengs.

 

Det er muligheter for å overnatte i hytta (hems eller sofa), evt å telte eller bo i campingbil/vogn på plassen (strøm tilgjengelig). Treffet starter fredag ettermiddag/kveld, og vi holder på til ut på ettermiddagen på søndag.

 

I tillegg til hundetrening og sosialt samspill, står selvfølgelig også den tradisjonelle hundesprinten på planen også i år. Kubbespillet blir også med, og det forventes også i år at damene går av med seieren! ;)

 

Veibeskrivelse til Schäferhundhytta i Kongsberg (fra Drammen):

Følg E 134 til Kongsberg. Når du kommer til Kongsberg så kjør rett fram i de to første rundkjøringene, ta til høyre i den tredje og over broen, deretter hold til høyre (rett fram) i de to neste. Følg deretter vei nr. 40, Numedalsveien, Du skal hele tiden ha Lågen på høyre side. Etter ca. 10 km. fra Kongsberg er det et turkis hus på venstre side, ca. 200/300 meter etter dette huset er det et skilt med N.sch.Klub, der skal du svinge av til venstre og kjøre til enden av veien.

 

GPS-koordinater – hytta:

WGS 84:

N 59° 44.172', E 9° 35.095'

WGS 84 - desimal:

59.73620, 9.58492

EUREF89:

6622178, 532885

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento