Resultatbørs

 

Eldre resultater finnes her.

 

09.05.18

Elle (Armanis Shining Bright av Trinento) gjorde rent bord under vårprøven i LC (lure coursing) søndag 06.05.18 - de vant med 83 poeng og tok CERT i sitt første offisielle løp. Elle har kun løpts lisensløp tidligere, så dette er meget imponerende! Gratulerer så mye til eier Nathalie Nielsen som har gjort en superjobb!

Elle poserer med rosettene sine!

 

 

11.03.18

Elle (Armanis Shining Bright av Trinento) og eier Nathalie Nielsen er nå godkjent som terapihundekvipasje, med den hyggelige kommentaren "søt, trivelig og høflig ekvipasje". Elle og Nathalie har allerede truffet sin første bruker, og det var fullklaff ved første møte. Gratulerer så mye til eier Nathalie som har gjort en kjempejobb med Elle! Vi ønsker dere lykke til med terapihundjobbingen og er kjempestolte over jobben dere har gjort!

Fornøyd hund og eier med bestått "eksamen"

 

 

03.03.18 - utstilling i Letohallen for dommer Leif Jørgensen

Whippetene har vært på utstilling i Letohallen i dag. Vi er veldig fornøyd med dagen, da dommeren var veldig streng og sendte mange ut med blått (Very Good) grunnet høyde.

 

Resultatene ble som følger:

 • Billy the Kid av Trinento ble ML1 med HP 6-9 mnd hann og endte opp som BIM-valp.
 • Bianca av Trinento ble ML2 med HP i 6-9 mnd tispe.
 • Armanis Charming Prince av Trinento fikk Very Good og ble nr 1 i unghundklasse hann, kritikken var flott, men han var dessverre 0,5 cm for høy for dagen.
 • Utzon's I am Anutcha fikk Excellent og CK, og ble nr to i åpen klasse tispe. Hun endte til slutt som 3BTK i beste tispeklasse.

 

Tusen takk til Jorunn Jenssen for fremragende handling av Bianca, Prins og Anutcha.

 

 

20.01.18 - Landesgruppeshow i OG Schleswig Und Umgebung

I slutten av januar tok vi oss en tur til Tyskland for å stille på det tradisjonelle "winterschau" i ortsgruppe Schleswig i Tyskland. Det ble en hyggelig dag med gode hundevenner, og vi stilte også både Lexie og Pina for dommer Jürgen Hoffmann. Begge fikk fine kritikker, og vi er godt fornøyd med turen. Vi fikk også hilst på noen av Pina og Pola sine søsken. Resultatene for dagen var som følger:

 • Wendy av Trinento (Lexie) SG3 i 12-18 mnd tispe
 • Pina aus dem Aurum Zwinger VV2 i 9-12 mnd tispe langhår.

 

Her er noen bilder fra dagen:

 

 

 

02.12.17 - Juleutstilling hos NSchK avd. Hedmark

Før julestria satte inn tok vi oss en tur på juleutstilling i Hedmark for dommer Bjørn Lundberget, hvor vi stilte tre hunder med følgende resultater:

 • Yra av Trinento ML3 i 4-6 mnd tispe
 • Wendy av Trinento (Lexie) SG2 i 12-18 mnd tispe
 • Qessi av Trinento SG4 i åpen klasse tispe
 • Komsa's Pippi etter Jaro av Trinento SG1 i 18-24 mnd tispe

 

Wendy og Qessi ble på slutten av dagen avlsgodkjent med fine kritikker, også dette for dommer Bjørn Lundberget. Takk til avd. Hedmark for et hyggelig julearrangement!

 

 

25.11.17 - kåring i Tyskland

AD BH IPO1 Qira av Trinento ble i dag kåret i Tyskland. Tusen takk til våre gode venner i kennel Aurum Zwinger som har hjulpet oss med å utdanne og kåre Qira.

 

 

18.11.17 - Dogs4all på Norges Varemesse i Lillestrøm

Tradisjonen tro var vi på NKKs internasjonale utstilling Norsk Vinner, populært kalt Dogs4all. Vi stilte både whippet og schäfer, og må si oss sånn tålig fornøyd med resultatet:

 • Xena av Trinento fikk Very Good og ble nr 4 i juniorklasse tispe. Gratulerer så mye til Linda og Petter!
 • Tessa av Trinento fikk Excellent og ble nr 4 i åpen klasse tispe. Gratulerer så mye til eier Tom!
 • Wendy av Trinento (Lexie) og vant unghundklasse tispe med Excellent CK.
 • Rustadmoens PiRaja etter Jaro av Trinento fikk Excellent CK og vant juniorklasse tispe, og ble med det Norsk Juniorvinner-17. Gratulerer så mye til eier Gunn Tove og holder Inger Lise!
 • Armanis Shining Bright av Trinento fikk Very Good og ble uplassert i juniorklasse tispe. Gratulerer så mye til eier Nathalie!
 • Armanis Charming Prince av Trinento (Prins) vant unghundklasse hann med Excellent CK.
 • Utzon’s Jubileum Julie Flash ble nr 2 i åpen klasse tispe med Excellent CK, og endte til slutt opp som første uplasserte (nr 5) i beste tispeklasse.

 

Tusen takk til Nils Rabe for utmerket handling av schäferne! Tusen takk til Geir Guldberg for fremragende handling av Tara, Jorunn Jensen for fremragende handling av Prins og Sarah Christensen som handlet Prins i beste hannhundklasse. Tusen takk også til våre valpekjøpere som som stiller opp med rene, velstelte hunder i flott kondisjon, det setter vi stor pris på!

 

 

04.11.17 - OG Bardowick i Tyskland

Qira av Trinento besto i dag IPO1 i Tyskland med følgende poengsummer 91-75-92. Tusen takk til våre gode venner i kennel Aurum Zwinger som har utdannet Qira for oss!

 

 

14-15.01.17 - Høstarrangement NSchK avd. Møre og Romsdal

Xtra av Trinento og Karoline Elisabeth Johansen Bævre har i helga deltatt på Høstarrangementet til NSchK avd. Møre og Romsdal. På lørdag deltok de i lydighet klasse 1 hvor de havnet på en hederlig tredjeplass (dommer: Roar Holmen), mens de i dag ble premiert med Excellent og andreplass i juniorklasse tispe normalhår for dommer Arvid Strømsvik. Gratulerer så mye til Karoline med familie, dere har gjort en kjempejobb med Xtra!

 

01.10.17 - Lydighetsstevne hos NSchK avd. Indre Østfold

BH Panda av Trinento (Nala) fikk i dag endelig opprykk til kl 2 i lydighet, samt sølvmerket i lydighet. Gratulerer så mye til eier Lene Fjeldaas.

 

Nala er stilt ut med Excellent CK og SG, har bestått k-test og funksjonsanalyse (FA), og i tillegg til lydighetskonkurranser går Lene også bruks med henne. En flott representant for rasen, med en meget flink og dedikert eier! :) Kjempebra jobba, Lene!

 

Nala er etter N UCH BH AD IPO3 Owinn's Warro og BH Chelsi av Trinento.

Stolt hund og eier etter at opprykket var sikret

 

09.09.17 - Karaktertest hos NSchK avd. Oslo

I dag besto Pippi av Trinento, Wendy av Trinento (Lexie), Qessi av Trinento og Xavi Alonso av Trinento karaktertest (K-test) for dommerne Gunnar Olsen og Terje Bøvelstad hos avdeling Oslo, alle med fine beskrivelser. Gratulerer så mye til alle sammen!

 

Pippi og eier Meena Grepp etter endt test

 

 

03.09.17 - Bruksstevne

I dag fikk BH Panda av Trinento (Nala) opprykk til C-spor, og har med det godkjent bruksmeritt for deltagelse i brukshundklasse på utstilling. Gratulerer så mye til eier Lene Fjeldaas!

Vakre Nala

 

17.08.17:

Wendy av Trinento (Lexie) er røntget med HD:A og AD:0, og vi er meget fornøyde med det. Gratulerer så mye til holder Camilla som holder Lex i superform.

 

Vakker rampejente

 

12.08.17:

AD BH IPO1 Tascha av Trinento ble i dag kåret for dommer Wilhelm Nordsieck i Paderborn i Tyskland med en flott kåringsbeskrivelse og "utpreget, slipper". Tusen takk til Jörg Niedergassel som har gjort en utmerket jobb med Tascha.

Tascha høsten 2017. Foto: Ane Lundeby Haagensen

 

 

21-23.07.17 - Norsk Vinner 2017 på Maura

Norsk Vinner 2017 er historie! Det har vært en hyggelig helg med flott vær og trivelige folk, og vi takker alle som har bidratt til å gjøre helga så fin. For bilder fra helga mm, sjekk ut facebook-siden vår.

 

Resultatene ble som følger:

-Pola aus dem Aurum Zwinger ML3 i 4-6 mnd tispe langhår

-Lexie av Trinento ML5 i 9-12 mnd tispe

-Panda av Trinento SG2 i åpen klasse tispe langhår

-Tellus av Trinento G1 i åpen klasse hannhund langhår

-Ranja av Trinento V13 i brukshundklasse tispe

-Ultra av Trinento V4 i veteranklasse tispe

-Komsa's Pippi (etter Jaro av Trinento) ble SG1 i 12-18 mnd tispe langhår

 

Tusen takk til våre flinke valpekjøpere og venner som stiller opp med velstelte hunder i flott kondisjon, og til alle andre som har hjulpet til å få hjulene til å gå rundt.

 

En ekstra stor takk til Katarina som har ført hunder både for oss og andre på en flott måte! Vi er så takknemlige for at vi har en flink handler som stiller opp for oss og alltid er villig til å hjelpe andre dersom hun har tid og anledning.

 

Tusen takk til alle som velger å bruke juniorhandlere til sine hunder, og til de som jobber i juniorhandlerprosjektet! De unge er fremtiden for Norsk Schäferhund Klub, og de er flinke til å føre hund. Gi dem sjansen til å vise hva de kan, og til å lære mer. Tusen takk til Bjørn Lundberget og Kjell Pollestad som er de som har jobbet mest med juniorhandlerprosjektet.

Katarina og AD BH IPO2 RSP2 Kkl Alexis vom Nordenstolz (Thera) - foto: Cecilie Vordahl

 

 

22.07.17

Tascha av Trinento har bestått IPO1 i Tyskland med følgende poeng: 88/78/84. Takk for en utmerket jobb til Holger og Jörg!

 

10.06.17 - Uoffisiell utstilling hos Norsk Whippetklubb i Vestby

 

10.06 tok Torill turen til Vestby for å stille ut på Norsk Whippetklubb sin første utstilling. Det var 70 hunder påmeldt, og vi er kjempefornøyd med resultatene! Alle hundene gjorde en fin figur i ringen, og Tara var i sin livs form og endte opp som BIM!

 

-Armanis Charming Prince av Trinento: 1Jk, 2 Jkkl, HP

-Armanis Sweet Harmony av Trinento: 1Jk, 2 Jkkl, HP.

-Utzon's I am Anutcha: 1AK, HP, 5 BTK

-Utzon's Jubileum Julie Flash: 1AK, HP, 1BTK, BIM

 

BIS og BIM - og de største rosettene vi noen gang har sett! Foto: Per Roger Hamgaard

 

Tusen takk til Jorunn Jenssen og Geir Guldberg for utmerket handling og takk til kennel Cayahoga for flott whippetstatue i BIM premie!

 

To fornøyde damer!

 

03-04.06.17 - Pinseutstilling i Nesbyen - Norsk Schäferhund Klub avd. Hallingdal

Tradisjonen tro stilte vi mannssterke på Pinseutstillingen, for første gang på noen år campet vi igjen på plassen. Været var ikke det beste, men vi hadde en veldig hyggelig helg både på hundemessig og på den sosiale fronten.

 

Lørdag var det utstilling etter tysk mønster. Tyske Torsten Kopp dømte valp, mens Johnny Johnsen dømte voksne hunder.

 

-Wendy av Trinento (Lexie) VV1 i 9-12 mnd tispe

-Xtra av Trinento VV2 mnd i 9-12 mnd tispe

-Team Cayira Jennie (Bine) SG1 i åpen klasse tispe (dagens største klasse med fem deltagende hunder)

 

Torill, Bine og Nils etter at seieren var sikret

 

Søndag var det duket for utstilling etter NKKs regelverk, og det var heldigvis litt flere påmeldte hunder. Denne dagen dømte Johnny Johnsen valper, mens Torsten Kopp dømte voksne hunder.

 

-Xena av Trinento: Excellent nr 3 i juniorklasse tispe

-Xtra av Trinento: Excellent nr 4 i juniorklasse tispe

-Team Cayira Jennie (Bine) Excellent nr 1 CK i åpen klasse tispe 4 BTK

-Ranja av Trinento Excellent nr 2 i brukshundklasse tispe

-Ultra av Trinento: Excellent nr 1 m CK i veteranklasse tispe

-Gandhi av Trinento: Excellent nr 3 i åpen klasse hann

 

Gratulerer så mye til eierne av Xena, Xtra og Ranja, og tusen takk for at dere møter opp med velstelte og veltrimmede hunder! :) Tusen takk til alltid like flinke Nils Rabe, Tom Andersen og Thomas Andersen for utmerket handlerhjelp.

 

Tusen takk også til alle som kom for å heie og sosialisere seg selv, det er kjempehyggelig og det setter vi stor pris på! :) Hos oss er alle som ønsker å delta velkomne, uansett om de vil stille hund eller ikke.

 

Trinentogjengen i Nesbyen pinsen 2017

 

25.05.17 - Karaktertest (k-test) hos avd. Kongsberg

Tessa av Trinento og Remo av Trinento har bestått k-test. Gratulerer så mye til eierne!

 

20.05.17 - Utstilling hos avd. Oslo

Den 20. mai var vi i Oslo og stilte ut og det var en hyggelig, men hektisk dag, da det var få påmeldte, og vi hadde hunder i de fleste klasser.

 

Resultater for dagen:

-Xena av Trinento ble ML2 i 6-9 mnd tispe

-Volt av Trinento ble VG2 i juniorklasse hann

-Gandhi av Trinento ble Exc1 i åpen klasse hann

-Wendy av Trinento (Lexie) ble VG3 i juniorklasse tispe

-Ranja av Trinento ble Exc1 CK 3BTK i bruksklasse tispe

-Tellus av Trinento ble Exc1 i unghundklasse hann langhår

-Vega av Trinento (Lexie) ble Exc2 i juniorklasse tispe langhår

 

Dagen ble toppet med at Team Cayira Jennie (Bine) vant åpen klasse tispe, vant beste tispeklasse med CERT og til slutt ble BIR i konkurranse mot beste hannhund!

 

Dommer for dagen var Heather Macdonald fra skotske kennel Conbhairean.

 

Tusen takk til våre venner og valpekjøpere som stiller opp med godt humør, velstelte hunder og stor iver - det setter vi stor pris på! Gratulerer så mye til alle sammen!

Torill, Bine og dommer Heather Macdonald

 

 

14.05.17:

Gratulerer så mye til Lene og Panda av Trinento (Nala) med bestått ferdselsprøve hos avd. Oslo.

 

06.05.17:

AD BH IPO1 Ranja av Trinento besto i dag sin kåring med "utpreget slipper" i Ortsgruppe Hitzhusen i Tyskland. Tusen takk til Holger for utmerket arbeid.

 

Ranja - foto: Knut Brekke

 

30.04.17:

Panda av Trinento (Nala) har i dag bestått funksjonsanalyse (FA) hos Norsk Schäferhundklubb avd Oslo. Gratulerer så mye til eier Lene Fjeldaas med et meget godt testresultat!

 

 

09.04.17 - LC-trening og lisensløp i Sarpsborg

Tara og Anutcha løp hvert sitt godkjente lisensløp. Tusen takk til Rita, Elisabeth og Trude for lån av støttehunder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento