BH AD SCHHI  XTRA AV THORARINN  körklasse 1a

   


F: 10.04.03  reg. 20316/03

F: Sasko Zantamar

M: Uschigårdens Bine

HD: A

AA: A

Eiere: Tom Andersen og Torill Groth

 

Xtra lever flotte pensjonistdager her hos oss i Sande.

 

 

 

 


Håper Trinento-hundene får være med på mange flotte skiturer i vinter.
 Her Xita av Trinento med Gaustatoppen i bakgrunnen.

 

Hennes første kull hadde Kennel Cayira på henne. Faren til valpene var SCHHIII Pacco vom Nadelhaus. Her har 3 av Xtra sine døtre vist seg som gode etterkommere/nedarvere – vi nevner SCHHI Cayiras Ona, Cayiras Ondra og Cayiras Opiah. 

Opiah


Ondra

Hennes andre kull hadde vi. Her var faren SCHHIII Xento vom Elzmundungsraum. I dette kullet kom det bare ei tispe, men hun ble tilgjengjeld meget god. Ultra av Trinento ble nr. 2 på en stor utstilling i Hallingdal i Pinsen, samt nr. 1 med CK og 5 BTK på Kongsberg den 26.10.08.  Hennes bror Umbro har også gjort det bra i utstillingsringen, og er som Ultra veldig lovende innenfor bruks også. Begge er selvsagt hd og ad frie. 

Xtra med Tessi og Troy 25.10.08

Xtra sitt 3.kull er nå snart 1 år gamle. Dette kullet var det også kennel Cayira som hadde. Faren til valpene var SCHHIII Ebafarmens Grizzly. På valpeskue på svensk vinner i juli-08 deltok 3 fra dette kullet i klasse 8-10 måneder. Cayiras Trizta ble ML 3 (av 27 deltakere) Cayiras Tessi ble ML 16, mens Cayiras Troy ble ML 19. 

Under avd. Kongsbergs arrangement i helgen 25-26.oktober 2008, deltok avkom fra ALLE Xtra sine avkom.  

Xtra er kåret i klasse 1 i Norge – og i körklasse 1 i Tyskland.  

Xtra tok sin livstidskörung i OG Bardowick i Tyskland lørdag den 22.11.08. Vi hadde vært nede hos Holger siden onsdagen i forveien, på våre sedvanlige førjulstur til Tyskland, og ligget i hardtrening med Xtra, samt som vanlig kost oss med god mat/drikke, fått lærdom, hilst på kjente, samt handlet inn til jul. 

Körmeister var Hans-Jürgen Begier. 51 hunder var påmeldt. 14 av disse hadde norske eiere. Trond-Egil presenterte Xtra selv, både i ringen – og på motprøven. Dette gikk kjempebra. Så nå er Xtra livstidskåret.

    


 

Xtra ble kåret i ortsgruppe Bornhöved-Trappenkamp den 5.8.06 for Körmeister Hans-Peter Schweimer, i klasse 1, med følgende beskrivelse:  

An der oberen GröBengrenze stehende, kraft-u. gehaltvolle Hündin mit hohem Widerrist, geradem Rücken. Kruppe ist kurz und abschüssig, Oberarm sollte länger sein und schräger liegen, sehr gute Hinterhandwinkelungen, normale Brustverhältnisse, korrekte Front, zeigt normale Gänge mit wirksammen Nachschub und gutem Vortritt. Wesen sicher, TSB ausgeprägt, läBt ab..

XTRA AV THORARINN ble brukshundkåret på Nesbyen 16/5-05 for dommere Kroken og Kirkemo, med følgende resultat, 171p og godkjent

 

F:100403

FAR: SCHHIII SUCH ZASKO VON SANTAMAR

MOR: SCHHI USCHIGÅRDENS BINE

 

HD: A  (FRI)

AD: A  (FRI)

 

Xtra kom til Torill ca. 7 uker gammel, og siden har de trent og har nådd sine mål.

For de som er interessert i gode tisper, kan en ikke ha ungått å legge merke til at moren til Xtra er en av de beste nedarverne som for tiden finnes i Norge. På Norske vinnerutstilling 2004 fikk hun 2 Norske vinnere etter seg, nemlig Esko av Thorarinn i brukshundklassen og Rambo av Thorarinn i 18-24 måneder hannhund. I tillegg har hun en lang rekke topp avkom etter seg, en kan nevne i korthet: SchhI SUCH Uschigårdens Yolli, Essy av Thorarinn, Ratta av Thorarinn m.fl.

 

Xtra er ei svært flott tispe, som er flink på mange områder:  rundering, felt og lydighet - Torill trener også litt schutz med henne. Xtra har ikke deltatt på så mange utstillinger, men i likhet med sin mor har også Xtra flotte farger og flotte bevegelser.

 

Torill eier Xtra sammen med Tom Andersen og Freddy Flinthage.

 

Den 7-9.4.05 var Xtra på "treningssamling" i Tyskland med "storesøster" Tequila og Torill/Trond. Xtra har vist stort talent på treningsbanen, med sin iver og tempo - og sin arbeidsvilje og oppmerksomhet. Torill trente noen solide lydighetsøkter - dette med tanke på SCHHI arbeidet - og Xtra fikk også kommet godt i gang med gruppe C arbeidet under denne treninga i Tyskland - og foreviste også her sitt store talent. Nå har Torill fått "blod på tann" og har satt seg som mål å trene Xtra fram til SCHHI selv.......

 

 

 

 

27.07.12

Xtra på Dagalifjell:

 

 

 

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento

www.trinento.com