16.07.2020 Lena med Zita 1.premie, sølvmerke og tredjeplass  (LP1) på Norsk retrieverklubb sitt stevne i Østfold.  Vi gratulerer!

20.06.2020 Utstilling tysk mønster Avd. Kongsberg.

I dag tidlig satt vi kursen mot avd Kongsberg sin utstilling.  7 hunder fra vårt oppdrett møtte og alle fikk flotte kritikker. Vi er så heldige som har supre valpekjøpere som stiller med hundene i topp form og nydelig stelt! Stolt av dere!


Først ut fra oss og debutant i utstillingsringen var  Fancy av Trinento i klassen 6-9 mnd tispe. Hun fikk ML1 (Meget lovende nr 1)som er det beste en valp kan få. Holder Eline Klepsvik har gjort en super jobb med den hunden, og på tannvisning(som ofte hunder vegrer seg for) sa dommeren: dette skjønner jeg hun er trent masse på!  


Neste ut var Ella av Trinento, også debutant, i klasse 9-12 mnd tispe, også hun med premiegrad ML1,

Det var de 2 vi stilte i valpekasse.


Første ut i voksen klasse - var Conan av Trinento som stilte i klassen 18-24 mnd hann. Conan fikk premiegrad SG1( særdeles god nr 1) SG er det beste en voksen hund uten bruksmeritter kan oppnå.


Så var det Zelda av Trinento og Yra av Trinento som forsvarte seg flott i åpen klasse tispe med SG2 og SG3!


Sist ut fra oss var Tascha av Trinento og Ranja av Trinento, som begge stilte i brukshundklasse tispe(fordi de har IPO1- altså bruksmeritt) her er beste premiegrad -på denne utstillingen - V (Vorzüglich) og Tascha fikk V2 og Ranja V3. Med dette fikk alle fra kennel Trinento høyeste premiegrad i den klassen de stilte. Dommer for dagen var Svein Nilsen, som gjorde en omfattende beskrivelse av hver hund. En topp dag med supre resultater - Takk til avd Kongsberg for vel gjennomført og takk til våre valpekjøpere som møter og er positive og gir oss gode dager!

Gladgjeng på tur!                                      Ella i ringen, eiere og hjelpere følger med

Ella får kritikken og blir premiert SG 1              Trinento forsynte seg godt herfra!

Conan stilles opp.                                             Zelda og Yra i aksjon

Skuddprøve åpen klasse tisper

Alle foto: Knut Brekke

Yra og Cathrine                                                              Zelda og Torill

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento