TRINENTO-KOLLEKSJON

 

Vi har endelig fått inn de nye kenneljakkene våre. Takket være super sponsing fra Victoria får vi dem til kun 350 kr stk. Dette er flotte softshelljakker i god kvalitet, som passer fint til turbruk og trening året rundt. De kommer i både damestørrelser (S-XL) og herrestørrelser (M-XL). Jakkene kan hentes hos oss på Veberg, evt sendes (mot porto) eller leveres ut når Trinento-treningene starter opp igjen etter sommerferien.

 

Ta kontakt dersom du har lyst på en flott kenneljakke!

Mail: trinento@notodden.online.no

Mobil: 920 69 020 (Trond)

 

 

Praktiske treningsvester til salgs:

 

 

De har mange praktiske lommer og virker meget robuste. Kan brukes hele året. Takket være våre gode venner i firma Victoria A/S i Drammen, samt Hills - selger vi de for kr. 300,- Ta kontakt med oss hvis dere ønsker å kjøpe en eller flere slike.

 

 

Kennel Trinento har egne kennel dresser av typen Clique. Disse har vi nå brukt (vinter 2016) i omlag syv år - og vi er meget godt fornøyd med dem. De er røde og hvite - og har stor kennel logo bak på ryggen av jakka, samt liten logo på brystet, samt en liten logo fra vår sponsor Hills. Buksa har påtrykket liten kennel logo + liten Hills logo.

 

Takket være god sponsing fra våre venner og valpekjøpere Evy Ann og Kjell Arne i firma Victoria A/S i Drammen - kan vi selge disse flotte dressene for kr. 400,- pr stk. VI har trykket opp ca 100 dresser - og vi har fortsatt flere igjen i de fleste størrelser.

 

 

 

 

Vi har laget opp flotte drikkekopper m/lokk med Trinento logoen på. Disse selger vi for kr. 50,- pr stk.

 

Kennel Trinento har i anledning Trinento-treffet 2010 trykket opp et stort antall t-shirt som er lime farget. Det er de samme logoene på den, som det er på dressen + at vi har satt på adressen til de nye hjemmesidene våre, som er www.trinento.com.

 

Disse har vi også bestilt gjennom Victoria A/S - og vi selger de for kr. 50,- pr stk.

 

 

Ring eller mail oss for bestilling!

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento