Trinentotreffet 2016

 

Helga 2-4. september 2016 ble den 18. utgaven av Trinento-treffet arrangert for våre valpekjøpere på hytta til Norsk schäferhundklubb avdeling Kongsberg. I tillegg til trening med hundene, hadde vi det som vanlig sosialt og veldig hyggelig sammen. Været var som vanlig på vår side, med sol stort sett hele helgen. I underkant av 40 personer tok turen innom oss i løpet av de tre dagene, de fleste var med hele tiden, men noen nøyet seg med en dag.

 

Gjengen samlet

 

Treningstilbudet var som vanlig variert. Hilde var agilityinstruktør og noen trente dette hele helgen, mens noen forsøkte seg litt på alt. Erik hadde ei gruppe som trente spor, mens Åge og Torill samarbeidet om ei gruppe for litt viderekomne som trente spor og felt. Trond-Egil var litt «pytt i panne» og bistod der det trengtes. Vi har også testet hundene på skudd, og alle var skuddfaste! Valpekjøperne våre viste stor innsats, og hundene utviklet seg gjennom de oppgavene de ble utfordret i.

 

Bilder fra agility

 

Bilder fra bruksgruppa

 

Folk overnattet på hytta, i telt, i campingvogner og i bobil. Som vanlig hadde vi ordnet med god mat. Lørdag hadde Bente laget nydelig lasagne til alle sammen, tusen takk til Bente. Camilla hadde laget lekre kaker - kjempegodt! På kvelden hadde vi som vanlig den tradisjonsrike og prestisjetunge konkurransen i kubbe-spillet, hvor damene kjempet mot herrene. «Som vanlig» var det herrene som gikk av med seieren (damene ledet dog lenge)!

 

Bilder fra sosiale aktiviteter + litt diverse

 

 

Tidligere på dagen arrangerte vi også den tradisjonsrike hundesprinten, hvor 18 hunder stilte til start. Hunden må her løpe en og en over hele treningsbanen og tiden ble tatt; hver ekvipasje fikk to omganger, beste tid ble tellende. Se egne resultater.

 

 

Bilder fra hundesprinten

Pallen i hundesprinten: Åsmund og Targa, Aage og Mack, Wolf og Donar

 

På søndag, etter at den vanlige treninga var over, arrangerte vi en uformell agilitykonkurranse. 12 ekvipasjer tok utfordringen og gjennomførte med stil, også her se egen resultatliste.

Pallen i agility: Tor Egil og Astor, Katarina og Ultra, Bjarne og Yarro

Vinner av barneklassen i agility: Andrea og Tessa

 

 

Også i år hadde vi vært så heldig å bli sponset med flotte premier til treffet. Takk til Hills, Victoria og Pharma Nord.

 

Noen av våre flotte premier - tusen takk til våre sponsorer!

 

Avslutningsvis vil vi også rette en stor takk til instruktørene våre som stilte opp hele helga, og selvsagt til valpekjøperne som deltok med stor iver og stort pågangsmot. Vi har plass til enda flere neste år, så det er bare å sette av den første helgen i september allerede nå!

Hedda og Anutcha på agilitybanen

 

Resultatliste sprint:

 1. Mack - 08.76
 2. Targa - 09.01
 3. Donar - 09.17
 4. Nero - 09.23
 5. Bine - 09.26
 6. Qira - 09.63
 7. Tascha - 09.65
 8. Uno - 09.73
 9. Sista - 09.79
 10. Gabi/Tessa - 10.11
 11. Robbie - 10.46
 12. Yarro - 11.80
 13. Arrox - 12.03
 14. Nicky - 12.08
 15. Xabi - 12.80
 16. Varg - 14.10
 17. Astor - 15.35

 

Resultatliste sprint whippetklasse:

 1. Anutcha - 07.85

 

Resultatliste agility (bedømt på tid og feil):

 1. Katarina og Ultra
 2. Tor Egil og Astor
 3. Bjarne og Yarro
 4. Katarina og Bine
 5. Per Arne og Gabi
 6. Katarina og Anutcha
 7. Trond og Gandhi
 8. Raiko
 9. Bente og Qira
 10. Åsmund og Targa

 

Resultatliste agility - barneklassen:

 1. Andrea og Tessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRINENTOTREFFET 2012

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento