A-kullet

 

Dato:

AD BH IPO1 Qira av Trinento ble 10. februar paret med AD BH IPO2 V53 (BSZS) Aldo vom Grafenbrunn. Qira er bekreftet drektig og forventer valper i midten av april. Valpene er leveringsklare medio juni.

 

Både Qira og Aldo er selvfølgelig HD/AD-frie og ellers friske, og begge er kåret i Tyskland. Kombinasjonen er gjort etter Norsk Schäferhund Klubs regler for avl. Qira har en norsk HD-indeks på 108, mens Aldo har en tysk zuchtwert på 82, dvs en meget god indeks på begge to.

 

Qira er en tredjegenerasjons Trinento-tispe fra friske, gode linjer som har levert godt både mentalt og eksteriørmessig. Qira er ei rolig og avbalansert tispe, som ikke lar seg vippe av pinnen. Qira er etter SchH1 Thelma Av Trinento (HD-indeks 113), som igjen er etter SchH1 Pakira Av Trinento (HD-indeks 113). Alle røntgede valper etter Thelma og Pakira er frie for HD/AD.

Qira på fjelltur

 

Aldo er en stor, kraftfull hannhund med harmoniske bygningsforhold, og valpene fra hans første kull i Norge ser så langt meget lovende ut. Aldo ble stilt i brukshundklassen på Siegershow i Tyskland i 2016, og ble da respektable V53 i en sterk hannhundklasse.

 

Aldo

 

Vi tror at denne kombinasjonen klaffer godt både mentalt og eksteriørmessig, og at vi vil få hunder av korrekt størrelse med godt eksteriør,og selvfølgelig også godt gemytt og god helse.

 

Qira bor til daglig hos Bente Christophersen, og kullet vil vokse opp hos henne på Bekkestua. Dersom du er interessert i en valp etter Qira og Aldo bør du snarest mulig ta kontakt med oss.

Livsnyteren Qira koser seg i sofaen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento