C-kullet

 

13.08.18:

Qessi av Trinento er i dag bekreftet drektig med AD BH IPO2 Quyndios Vom Suentelstein (paring 16.07.18). Vi gleder oss til at C-kullet kommer til verden medio september. Valpene vil være leveringsklare i første halvdel av november.

 

 

Både Qessi og Quyndios er selvsagt HD/AD-frie (begge A/0), og begge har meget god HD-indeks (henholdsvis 112 og 107), og vi forventer derfor over snittet god leddhelse i dette kullet. Quyndios er kåret i Tyskland, mens Qessi har norsk avlsgodkjenning. Kullet er etter Norsk Schäferhund Klub sine regler for avl.

 

Qessi er fire år gammel, og dette blir hennes første kull. Hun er datter av Thelma, som har nedarvet meget god helse og mentalitet til sine valper. Qessi kommer fra et kull på syv, hvorav fire er er røntget - alle fri for HD/AD. Qessi bor til daglig hos familien Fosen, hvor hun storkoser seg sammen med ungene. De beskriver henne som en frisk, enkel og grei hund med god psyke, som man ikke trenger å ha "høye skuldre" med.

 

Quyndios er en velpigmentert og svært godt oppbygget hannhund, med en spesielt godt vinklet frampart. Han har meget gode eksteriøre kvaliteter som vi håper vil komplimentere Qessi godt. Quyndios er etter VA9(BSZS) IPO3 Vaiko vom Suentelstein, og kommer fra et kull med svært gode hunder, hvorav mange er utdannet og kåret.

 

Vi forventer valper med et godt eksteriør, god mentalitet og god leddhelse. Ta gjerne kontakt allerede nå ved interesse for en valp fra dette kullet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento