AD BH Jaro av Trinento

Avlsgodkjent (LSH)Født: 28.01.2012

Reg nr: NO33821/12

Far: SCHH3 VA8 Peik vom Holtkämper Hof (HD-zuchtwert: 76)

Mor: AD BH SCHH1 Yzzi Av Trinento (HD-indeks: 104,91)

HD: A

AA: A

Rygg: UA røntgen høst 2014

Øvrig helseopplysninger: ingen kløe, hudproblemer, mageproblemer, allergi ol. Langhår har per dags dato ikke HD-indeks hos NKK, men de normalhårede kullbrødrene som også har HD:A, har en indeks på 107,65 (per 06.12.15).

Høyde: 63 cm

Vekt: 35 kg

Utstillingsresultat: Exc, CK, CERT, CACIB

Eier: Petter Haagensen


Jaro ble avlsgodkjent i Nesbyen den 23.05.2015 for dommer John Torsvik, med en utmerket kåringsbeskrivelse, der han muntlig ble rost for å være meget sosial, omgjengelig og håndterbar.


Kåringsbeskrivelse:

Middels stor, middels kraftig. Rikt pigmentert hann av utmerket type. Maskulint hode, utpreget manke, lett avfallende kryss, utmerkede brystforhold. Meget godt vinklet foran og bak. Går parallelt og viser jordvinnende, energiske bevegelser.


Ideell middels størrelse. Rikt pigmentert og god bygningsharmoni.


En ideell partner for store tisper og til forsterkning av pigment.Jaro er til avl for godkjente langhårstisper.


Jaro er en sosial og trivelig hund, med lite negativt stress i hverdagen. Han er enkel å håndtere, både i hverdagen, hos veterinær og på utstilling, og går som en av få hannhunder ofte med juniorhandler på utstilling.


Jaro kommer fra et kull på ni hunder, hvorav alle er røntget for HD/AD. Syv av ni kullsøsken er HD-frie, og alle ni er frie for AD. Alle hundene i kullet er friske og omgjengelige hunder. Alle er godt pigmentert, med mørke masker, og i likhet med Jaro har de ønsket størrelse, noe faren, Peik vom Holtkämper Hof, er kjent for å nedarve. Peik har også en meget god tysk HD-indeks på 76 (per 06.12.15).


Jacco av Trinento (Mack), Jaros kullbror, er godkjent patruljehund i forsvaret, og er i tillegg utstilt med Exc CK. Mack har bestått funksjonsanalyse i forsvaret.


Utstillingsresultater:

  • BIR valp langhår, Nesbyen 2012
  • BIR langhår, Nesbyen 2013
  • BIR langhår, Skeid 2013
  • BIR langhår, Slitu 2013
  • SG3 Norsk Vinner 2013
  • BIR langhår, Fredrikstad 2015


  • 4 CERT (full-certet)
  • 2 CACIB


Stamtavle:
trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento