TRINENTO-KOLLEKSJON


Vi har endelig fått inn de nye kenneljakkene våre. Takket være super sponsing fra Victoria får vi dem til kun 350 kr stk. Dette er flotte softshelljakker i god kvalitet, som passer fint til turbruk og trening året rundt. De kommer i både damestørrelser (S-XL) og herrestørrelser (M-XL). Jakkene kan hentes hos oss på Veberg, evt sendes (mot porto) eller leveres ut når Trinento-treningene starter opp igjen etter sommerferien.


Ta kontakt dersom du har lyst på en flott kenneljakke!

Mail: trinento@notodden.online.no

Mobil: 920 69 020 (Trond)De har mange praktiske lommer og virker meget robuste. Kan brukes hele året. Takket være våre gode venner i firma Victoria A/S i Drammen, samt Hills - selger vi de for kr. 300,- Ta kontakt med oss hvis dere ønsker å kjøpe en eller flere slike.

Praktiske treningsvester til salgs:


Kennel Trinento har egne kennel dresser av typen Clique. Disse har vi nå brukt (vinter 2016) i omlag syv år - og vi er meget godt fornøyd med dem. De er røde og hvite - og har stor kennel logo bak på ryggen av jakka, samt liten logo på brystet, samt en liten logo fra vår sponsor Hills. Buksa har påtrykket liten kennel logo + liten Hills logo.


Takket være god sponsing fra våre venner og valpekjøpere Evy Ann og Kjell Arne i firma Victoria A/S i Drammen - kan vi selge disse flotte dressene for kr. 400,- pr stk. VI har trykket opp ca 100 dresser - og vi har fortsatt flere igjen i de fleste størrelser.Vi har laget opp flotte drikkekopper m/lokk med Trinento logoen på. Disse selger vi for kr. 50,- pr stk.
Kennel Trinento har i anledning Trinento-treffet 2010 trykket opp et stort antall t-shirt som er lime farget. Det er de samme logoene på den, som det er på dressen + at vi har satt på adressen til de nye hjemmesidene våre, som er www.trinento.com.


Disse har vi også bestilt gjennom Victoria A/S - og vi selger de for kr. 50,- pr stk.Ring eller mail oss for bestilling!


Kleskolleksjonen er under utarbeidelse for sesongen: Her er klær fra Select - trykk fra Victoria - og hovedsponsor i midten!  Det blir knalltøffe jakker fra Victoria med Trinento påtrykk i løpet av første halvdel 2022 - håper mange vil ha!

Nye kenneljakker/polotrøyer ankommet til Trinento-treffet 10-12.9.2021.

Ta kontakt hvis du er interessert !

3708682512808142711
-2787340996066001116

Nye kenneljakker ankommet til Trinento-treffet 4-6.9.2020.


Ta kontakt hvis du er interessert !

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento