Trinentotreffet 2023


OPPSUMMERING AV ÅRETS TREFF

Tradisjonen tro ble Trinento-treffet arrangert i begynnelsen av september - denne gangen fra 1-3. september - som vanlig på klubbhytta til Norsk Schäferhundklubb avd Kongsberg. Ekstra artig var det at påmeldingene var mange i forkant og værmeldingen tydet på deilig sol. Undertegnede ankom litt ut på dagen fredag - og da var allerede de første på plass. Noen trente litt for seg selv fredag - og det var hyggelig å ta imot deltakerne etterhvert som de ankom. De som hadde kjørt lengst var fra Stranda og fra Tretten. Pizza ble servert og samtalene var gode og stemningen steg utover kvelden.


Lørdagen kom med fantastisk sol og deilig vær. Noen av deltakerne ankom også ved 9 tiden lørdag. Som vanlig hadde vi delt deltakerne i tre grupper. Spor nybegynner - her var Erik Olafsen instruktør, Torill overtok etterhvert. Den andre gruppa var spor for videregående - her var Aage Berntsen instruktør. Hilde F. Olsen ledet an som instruktør med agility gruppa. Deltakerne var ivrige, og hundene lærevillige. Formiddagen skred fram til en deilig lunch- takket være mange flinke folk som hjalp til med anretning av mat - i tillegg var det flere som hadde med seg hjemmelagde boller, kaker og røre til vafler, veldig hyggelig og det ble ønsket veldig velkommen


Etter lunch var det klart for det tradisjonelle lagbildet. Folk stilte opp etter klare ordre fra treff-fotograf Knut Brekke. Mens vi gjorde oss klare, dukket plutselig leder av hovedstyret til Norsk schaferhundklubb Svein Nilsen opp - sammen med styremedlem Arne Kristianstuen. Undertegnede tenkte at de tilfeldigvis var forbi - hadde sett skiltet vårt nede ved hovedveien, og stakk oppom for å hilse. Men nei da - de hadde med seg en pris til Torill og undertegnede - og det var Mimi-prisen. Prisen kan tildeles til en oppdretter med omsorg for klubb og fellesskap. Vi var særdeles overrasket, glade og ydmyke da vi mottok denne i forkant av ca 50-Trinento-venner !


Deretter fortsatte treningen etter oppsatt plan. Tilbakemeldingene fra både deltakere og instruktører var gode - og da samtlige var tilbake på klubbhytta - startet vi den faste sprint-konkurransen. Her skal hunden holdes i halsbåndet av en starter . eier løper over plassen, hunden blir sluppet - og tiden tas fra start til mål - hver hund løper to omganger - og den beste omgangen er tellende.


Resultatene ble som følger:


VOKSEN KLASSE:

 1. Nova 9,42
 2. Xtra og Aura 9,89
 3. Swix 10,38
 4. Igor 10,40
 5. Yr 10,45
 6. Indy 10,48
 7. Fancy 10,65
 8. Ussi 10,67
 9. Jetti 10,86
 10. Dibho 10,91
 11. Izzi 11,51


VALPEKLASSEN:

 1. Mezzo (Wotan) 10,61
 2. Lima 11,16
 3. Mizzi 14,23


WHIPPETKLASSEN:

 1. Billy 8,40
 2. Gossip 8,43
 3. Bella 8,83
 4. Cody 9,68


CORGI-KLASSEN:

 1. Zelda 16,71Takk til Hills, Victoria Intersport Kongsberg og Pharma Nord for flotte premier !!!


Grillmesterne hadde allerede fyrt opp grillen - så nydelig mat ventet alle deltakerne. I tillegg ventet god dessert og variert drikke. Etter at måltidet var fortært, hadde Knut og Cathrine ordnet med spennende konkurranser for oss på to bein. Prestisjen og innsatsen var som vanlig - litt i overkant.... !!


Søndagen startet med frokost klokken 0900 og treningen fortsette deretter etter oppsatt plan. Været var litt mer ujevnt på søndagen. Men temperaturen var fin - og alle fikk gjennomført det de hadde planlagt. Agility gruppa hadde i tillegg satt opp en liten uhøytidelig konkurranse seg i mellom. Du verden så flinke de hadde blitt etter bare to dagers trening. Også her ble det premieutdeling og applaus til hver ekvipasje.


Det ble en utrolig innholdsrik og fin helg - og vi ønsker å takke hver og en deltaker for deres bidrag - slik at også det 26. Trinento-treffet går i minneboka med positivt fortegn. En ekstra takk til dere som bidro med matlaging, kakebaking, anretning, rydding - uten DERE hadde vi ikke hatt mulighet til å gjennomføre dette på den måten vi drifter disse treffene. Vi gleder oss allerede til neste år.

Cody

Fancy

Henriette & Uzzi

Zelda

Silje & Cody

TRINENTOTREFFET 2023


Arrangeres i helgen 1-3 september på klubbhytta til Norsk Schaferhund klubb avd Kongsberg.
Treffet er åpent for alle som har hund fra kennel Trinento og deres familier.
Oppmøte fredag kveld for fellesskap med pizza, en god prat og planlegging av helgas aktiviteter.
Lørdag er det felles frokost kl 09. Deretter deler vi inn i 3 grupper.
1: Agilty-gruppe for alle nivåer.
2. Spor-gruppe for nybegynnere.
3. Spor-gruppe for viderekomne.
4 Ev ei ekstra gruppe ved behov.

Det går fint å overnatte på hytta på en madrass , i telt , campingvogn eller bobil - strøm uttak for de som ønsker.

Vi håper å se så mange som mulig av dere. Dette er et lavterskel tilbud med fokus på læring , hygge og det sosiale ! Dette er et tilbud vi har hatt til våre valpekjøpere i omlag 25 år.
Dyktige instruktører hjelper til. Dette er ikke et tiltak vi tjener penger på, men en bonus til dere som har valgt å kjøpe hund fra oss.
Det koster kr 1000,- å delta pr voksen. Det innbefatter instruksjon hele helgen , 6 måltider (drikke til frokost og lunch) og overnatting !
(Barn under 10 år betaler kr 500,-)

Vi har flere sponsorer - og det vanker premier til alle ekvipasjer.

Ikke nøl med å meld på !

Påmeldingsfrist er satt til 20. August
Påmeldingen er gyldig ved innbetaling til konto nr:

1203 43 46893

Send oss også en sms, messanger eller Mail innen samme frist med hvilken gruppe du ønsker å delta på, og eventuelt andre behov.

Håper å se så mange som mulig av dere !!

Hilsen Torill 971-70220
Trond-Egil 920-69020


Karoline & Paul med Xtra