TIL OMPLASSERING


07.02.17:

Pippi har fått seg et nytt hjem, vi ønsker ny eier lykke til med henne! Tusen takk til alle som har vist interesse for Pippi.31.01.17:

Pippi av Trinento er til omplassering. Pippi er født 22.02.14, og er etter BH Chelsi av Trinento og IPO3 N UCH Owinn's Warro. Pippi er røntget med godkjente hofter og frie albuer. Pippi er en snill og grei hund med et godt eksteriør, som er glad i både folk og andre hunder, men hun mangler litt grunnleggende oppdragelse og lydighetstrening.


Her er hva tidligere eier skriver om Pippi:

Pippi er en veldig kosete og fin jente. Hun liker alle som kommer innom og hilser. Elsker lange turer og bading. Liker nær kontakt og masse kos.  Veldig tillitsfull. Grunnet sykdom klarer ikke vi å gi henne den aktiviteten hun fortjener. Vakker, snill og god jente.Pippi har på grunn av sykdom hos tidligere eiere blitt omplassert flere ganger, og ønsker seg nå et permanent, stabilt hjem. Dersom du ikke er inneforstått med dette, er du heller ikke aktuell som ny eier for Pippi. Pippi kan være en fin familiehund eller turkamerat for den rette. Pippi er ingen vanskelig hund, men som alle andre hunder trenger hun en viss mengde fysisk og mental stimuli for å trives. Ny eier må også være forberedt på at hun ikke kan så mye hverdagslydighet, og at det derfor må legges ned litt tid til å jobbe med henne. Om du er villig til å legge ned den jobben, kan du få en topp hund.
Dersom du blir Pippis nye eier, er du som alle andre av våre valpekjøpere velkommen både på Trinentotreninger og på Trinentotreff, og du vil også få oppfølgning ved behov.


Ta kontakt med med oss per telefon dersom du er interessert i å høre med om Pippi:

33 77 70 34 hjem

920 69 020 mobil (Trond)

971 70 220 mobil (Torill)20.12.16:

Chelsi har funnet seg et nytt hjem, og flytter til noen av våre gamle valpekjøpere. Tusen takk til alle som har vist interesse for Chelsi og delt annonsen!15.12.16:

BH Chelsi av Trinento vurderes omplassert. Chelsi er etter Ingodds Agassi og Vivi aus Agrigento, og er en 6,5 år gammel tispe. Hun er frirøntget for HD og AD, og har ingen kjent sykdom. Chelsi er stilt ut med Excellent i premiegrad.


Chelsi er ei snill og omgjengelig tispe, som er grei med både barn og voksne. Hun har mye energi, og en happy-go-lucky-attitude. Hun er gjerne med på alt som skjer, og elsker alt fra skogsturer til lydighetstrening. Chelsi er grunntrent i lydighet, og har startet både lydighet og ferdselsprøve, men er ikke trent aktivt de siste årene. Dette er dog noe som enkelt kan «tas opp» igjen dersom ny eier skulle ønske det.


Chelsi ønsker seg et aktivt, permanent hjem. Chelsi kan være en fin familiehund, treningskamerat eller førstegangshund for den rette. Chelsi er ingen problemhund, men som alle andre hunder trenger hun en viss mengde fysisk og mental stimuli for å trives.


Dersom du blir Chelsis nye eier, er du som alle andre av våre valpekjøpere velkommen både på Trinentotreninger og på Trinentotreff, og du vil også få oppfølgning ved behov.


Ta kontakt på telefon 971 70 220 eller via melding på vår facebookside dersom du er interessert i mer informasjon om Chelsi.

06.10.16:

Pippi har funnet et nytt hjem! Tusen takk til alle som har delt og vist interesse for henne.18.09.16:

Pippi av Trinento (Sinja) omplasseres grunnet sykdom hos eier. Sinja er født 22.02.14, og er etter BH Chelsi av Trinento og IPO3 N UCH Owinn's Warro. Sinja er en grei og enkel hund, som er glad i både folk og andre hunder.


Her er hva nåværende eier skriver om Sinja:

Sinja er en veldig kosete og fin jente. Hun liker alle som kommer innom og hilser. Elsker lange turer og bading. Liker nær kontakt og masse kos. Hun kom til oss ca 7 måneder siden. Hun fant plassen sin hos oss veldig fort. Veldig tillitsfull. Grunnet sykdom klarer ikke vi å gi henne den aktiviteten hun fortjener. Vakker, snill og god jente på 2 år og 7 måneder.


Sinja har blitt omplassert en gang tidligere, også da grunnet sykdom hos eier, og ønsker seg nå et permanent hjem. Sinja kan være en fin familiehund, turkamerat eller førstegangshund for den rette. :) Sinja er ingen krevende hund, men som alle andre hunder trenger hun en viss mengde fysisk og mental stimuli for å trives.


Dersom du blir Sinjas nye eier, er du som alle andre av våre valpekjøpere velkommen både på Trinentotreninger og på Trinentotreff, og du vil også få oppfølgning ved behov.


Ta kontakt med nåværende eier dersom du kunne være interessert i Sinja.

Kontaktinfo:

Thorbjørn Bjørnes

Tlf. 98466562

16.02.16:

OPPDATERT: Pippi har allerede i dag funnet et nytt hjem! Takk for alle henvendelser og til alle som har delt info om Pippi. :)


Pippi av Trinento (Sinja) omplasseres grunnet sykdom hos eier. Pippi er født 22.02.14, og blir snart to år. Hun er etter BH Chelsi av Trinento og IPO3 N UCH Owinn's Warro.


Pippi har bodd hos et ektepar og vært "barnet" i huset, så hun har hatt et flott liv så langt. Hun kan ikke så mye, men er vennlig og glad i folk og andre hunder.

Til info:


Gjennom over 20 aktive år med rasen har vi følgende erfaring med omplassering innenfor vårt oppdrett (vår egen lille statistikk):

Av 10 hunder - er 8 meget enkelt å omplassere. I den samme statistikken er hund nr. 9 litt vanskelig å omplassere mens hund nr. 10 er så og si umulig.

Med det mener vi å si at schäferhunden er grei å omplassere. Det kan jo være mange årsaker til at folk ikke lenger kan ha sin venn - allergi er kanskje mest vanlig.

Schäferen er svært tilpasningsdyktig. Vi tilstreber å ha en tett dialog med den som har hatt hunden, og har ofte hunden her en liten periode, for å finne ut om den tidligere eierens betraktninger av hunden, passer med våre. Deretter prøver vi å finne rett "match" for hunden, slik at den som overtar den får en hund som passer en!


 


 


14.01.2022 Caro av Trinento (f. 15.09.18) er en snill og grei hund som er glad i mennesker og er sosial.

Han fungerer godt med tisper, men litt vanskeligere med hannhunder.

Caro er en tillitsfull, leken og aktiv hund. Han er oppvokst i familie med to barn.

Caro er ikke røntget.

Far

IPO 2 BH AD Quyndios vom Suentelstein

Mor

Qessi av Trinento

Caro har en egne instagramkonto hvor den som er interessert kan se mange bilder,  germanshepherd_caro

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento