Resultatbørs


31.01.17: Oppdateringer fra diverse utstillinger:


Søndag 29.01.17 tok vi turen til avdeling Fredrikstad for å stille ut på den tradisjonelle ridehusutstillingen for dommer Liv Evjen. Bine og Lexie var påmeldt, men vi endte opp med å trekke Bine da pelsen ikke var optimal.


Lexie - foto: Tore Hammoda


Wendy av Trinento (Lexie) debuterte i utstillingsringen idag ved avd Fredrikstad sin vinterutstilling, og tross noe manglende ringtrening gikk hun som en kule når hun først gikk. Hun vant 4-6 mnd tispe, ble beste tispevalp og så BIR valp. Hun gikk tidvis meget bra og fikk strålende kritikk av dommer Liv Evjen! Tusen takk for flott handling av Thomas Andersen, som taklet henne helt supert.BIM og BIR (Lexie) med dommer Liv Evjen og handlere. Foto: Tore Hammoda


Kritikk: 5,5 mnd, middels stor, middels kraftig, meget god type, godt hode, vakkert uttrykk, mørke øyne, god hals og rygglinje, lett avfallende kryss, godt vinklet fram, langt underbryst, meget godt vinklet bak, ok sett fram og bakfra, meget gode bevegelser, velholdt, trivelig temperament.Handler Thomas Andersen, Lexie og Katarina etter at seieren var sikretKomsa’s Pippi etter Jaro av Trinento og Komsa’s Yarissa ble også stilt ut, og endte som sin tante Wendy opp med å gjøre rent bord: ML1 6-9 tisper, BTV1, BIR valp langhår! Gratulerer så mye til eier Laila Isaksen. Pippis mor, Komsa's Yarissa ble BIR langhår, og fikk med det det utløsende CERTet til Norsk Utstillingschampionat - gratulerer!


Komsa's Pippi, datter av Jaro av Trinento - foto: Mona SøderholmUtzon's I am Anutcha ble 22.01.17 BIM og tok sitt første CERT på utstilling i Letohallen (16 påmeldte tisper) for dommer Kim Vigsø Nielsen. Vi er storfornøyde, tusen takk til oppdretter Jorunn Jenssen for utmerket handling!


Fornøyd hund og eier etter et flott resultatKritikk: litt stor 4 år gammel (Hun blir 3 år om 2 dager, men pytt pytt, alder er jo bare et tall), men smukk helhet. Herlig hode, smuk hals. Korrekt manke, sterk overlinje, herlig kropp, velvinklet, velgående, korrekt pels og farge. Herlig temperament!


Sønnen Prins vant sin klasse (ML1) og ble andre beste hannvalp.PrinsTrond tok turen LG1 OG Schleswig 21.01.17 for å stille ut noen av hundene på Winterschau for dommer Bernhard Erdmann, og vi er meget fornøyde med resultatene:

Tascha av Trinento stilte i 12-18 mnd, og ble SG6 (av 9) med en fin kritikk. Hun gikk bedre og bedre utover, og med lite ringtrening er vi meget fornøyd med det.

Team Cayira Jennie (Bine) ble utmerket vist av Tonje Nilsen i 18-24 mnd, og endte til slutt opp som SG2 (av 10), med en flott kritikk, noe vi er utrolig fornøyde med!

Ultra av Trinento, snart ti år gammel, stilte alene i veteranklassen, og ble V1 med en flott kritikk og applaus for en fin fremføring.


Alt i alt en topp dag med masse flotte hunder og "sosialisering" av med hundevenner! Her er noen bilder fra turen:
Team Cayira Jennie (Bine) har blitt tildelt hovedstyrets ærespris i utstilling for 2016 i avd. Kongsberg. Vi gleder oss og er veldig stolte over å ha ei så flott tispe!Bine og handler Tonje Nilsen på Winterschau i SchleswigWhippetene har vært på romjulsutstillingen, og det gikk for det meste meget bra. Tre stykker fra Armanikullet hadde sin utstillingsdebut; Armanis Charming Prince av Trinento (Prins) vant sin klasse (ML1) og ble andre beste hannvalp. Armanis Sweet Harmony av Trinento (Honey) ble nr tre i sin klasse (ML3), mens Armanis Shining Bright av Trinento (Elle) vant sin klasse (ML1), ble beste tispevalp og deretter BIM, i konkurranse med en hannhund som endte opp med å bli BIS-valp (Best in Show). Ikke dårlig! Gratulerer så mye til eierne, dere har gjort en flott jobb med både Honey og Elle.BIR og BIM valp - foto: Jorunn Jenssen


Så var det dags for de voksne hundene. Dommerne hadde ikke helt sansen for Tara, så hun fikk Very Good (blå sløyfe), mens Anutcha slo til med å vinne åpen klasse tispe med Excellent CK. Alt i alt en hyggelig utstillingsdag med gode resultater!
24.10.16 - Utstilling hos Norsk Schäferhundklubb avd. Kongsberg

Lørdag 15. oktober var vi igjen på utstilling, denne gangen gikk turen til Kongsberg, hvor det var påmeldt nærmere 50 hunder. Dommer for dagen var tyske Bernd Weber. Katarina førte alle hundene, bortsett fra Bine, og gjorde en kjempejobb, flott innsats!


Vi hadde påmeldt to valper fra V-kullet, men dessverre var det bare en av de som kom. Varg av Trinento presenterte seg flott, og fikk en god kritikk, og ble ML2 i 4-6 mnd hann. Gratulerer så mye til eier Anders Klundby!


Varg poserer stolt med premien sin


Vi hadde lånt med oss Tellus (Tobias av Trinento), som ble stilt i juniorklasse hannhund langhår. Han presenterte seg fint, og ble nr 1 med Excellent CK. I beste hannhundklasse slet vi litt med presentasjonen, men han plasserte seg på en hederlig fjerdeplass. Gratulerer så mye til eier Jon Morten Arnesen!


Tellus


Deretter var det Gandhi sin tur - han falt dessverre ikke helt i smak hos dommer Weber, og endte opp som nr 4 i klassen med Very Good. Samme skjebne fikk Judi (Heiga vom Holtkämper See) i åpen klasse tispe. Hundene var velstelte og presenterte seg fint, så vi kunne ikke ha gjort noe annerledes - tap og vinn med samme sinn! Tusen takk til holder av Judi, Jon Øivind Berg, som møtte opp med en nyvasket, velstelt hund i super kondisjon.


Judi


I unghundklasse tispe fikk vi nok en gang en opptur med Bine (Team Cayira Jennie), flott fremvist av medeier Tom Andersen. Hun vant klassen sin med en strålende kritikk, og ble også denne gangen nr to i beste tispeklasse med reserve-cert. Kjempemoro!


Katarina og Bine


Moro var det også å viste fram Ultra på 9,5 år i veteranklasse tispe. Weber syntes åpenbart at det var ei flott tispe, og Ultra gikk flere æresrunder i ringen, før hun til slutt ble belønnet med Excellent og CK. Dommeren fremhevet at hun var i utmerket kondisjon for alderen, og det tar vi med oss!Ultra under motprøven på Norsk Vinner 2016 (foto: Per Olav)10.10.16 - Utstilling hos Norsk Schäferhundklubb avd. Indre Østfold

Lørdag 8. oktober var vi på utstilling hos avdeling Indre Østfold og stilte for  dommer Sven Erik "Pelle" Lundquist fra Danmark. Det var hele 70 deltagere på utstillingen, dvs den største utstillingen så langt i år, bortsett fra Norsk Vinner. Vi stilte med tre hunder, og er meget fornøyd med resultatene!


Team Cayira Jennie (Bine) ble utmerket vist av medeier Tom Andersen, vant sin klasse med Excellent CK, og plasserte seg som nr to i beste tispeklasse, bak championtispa og årets VA1 Owinn's Wanesca. Dette medførte at hun tok sitt første CERT, noe vi er kjempefornøyd med! Bine har utviklet seg meget bra den siste tiden, og fikk en fantastisk kritikk!


Team Cayira Jennie - Bine


NJV-13 Kira av Trinento har ikke blitt stilt på lang tid, og debuterte i åpen klasse tispe. Hun trenger litt mer ringtrening, men fikk en flott kritikk, og ble nr tre i klassen med Excellent. Gratulerer så mye til eier Berit Hagen Grytdal!


Kira av Trinento - Diva


Ultra på 9,5 år er i toppform, og stilte i veteranklasse tispe. Hun presenterte seg flott og fikk en utmerket kritikk, men var for dagen litt for høy. Hun ble nr tre i klassen med Excellent CK, og dommeren skrøt voldsomt av de velholdte tispene i veteranklassen. I beste tispeklasse ble det fullt fokus på Bine, så der var det vanskelig for Ultra å hevde seg.


Ultra av Trinento


Komsa's Pippi, en valp etter Jaro av Trinento og Komsa's Yarissa, presenterte seg meget bra og vant sin klasse (ML1), og ble til slutt BIR-valp langhår. Gratulerer så mye til eier Laila Isaksen!


Komsa's Pippi


Til helga kjører vi på igjen med utstilling hos avd. Kongsberg - møt gjerne opp for å heie på oss på lørdag 15.10 kl 9.00 på Schäferhundhytta i Kongsberg!29.07.16 - Norsk Vinner:

Helga 22-24. juli ble det arrangert Norsk Vinner for Schäferhund på Maura i Nannestad, i nærheten av Gardermoen. Kennel Trinento har ikke deltatt på Norsk Vinner de siste årene, men i år ble vi med og stilte vi fem hunder. Det var et flott arrangement på anlegget til Bjerke IL, og vi var så heldige å få en flott plass til campingvogna rett i nærheten av ringen. Været var upåklagelig, om enn noe varmt for hundene. Ansvarlig for årets arrangement var avdeling Romerike, Hovedstyret og Bjerke IL - vel gjennomført!


Katarina og Gandhi i farta. Foto: Per Olav


BH Gandhi av Trinento ble SG7 i åpen klasse hannhund for dommer Liv Evjen. Qira av Trinento ble SG8 i åpen klasse tispe for dommer Oddbjørn Winther. Gratulerer til eier Bente som stilte med en ren og veltrent hund! Tascha av Trinento ble SG18 i 12-18 mnd tispe for dommer Leif Belgen. Alle hundene fikk fine kritikker og presenterte seg bra, og vi er godt fornøyd.Jaro og Qira


Tobias av Trinento (Tellus) ble SG3 i 12-18 mnd hannhund langhår for den tyske dommer Margit Van Dorssen. Tellus ble ropt opp først, men manglende ringtrening gjorde dessverre at han tapte to plasser. Gratulerer til familien Arnesen! Tellus fikk en utmerket kritikk, og med litt mer ringtrening vil han kunne gjøre det veldig bra framover.


Tellus på pallen. Foto: Helle Hansen


Vår flotte veteran AD BH SchH1 Ultra av Trinento stilte til motprøve sammen med Trond, som hun utførte på en overbevisende måte, med predikat "utpreget - slipper", og hun endte til slutt opp som V2, dvs vice-siegerin i veteranklasse tispe! Ultra er over ni år gammel, og vi er stolte over å kunne vise fram en så velholdt veteran! Dommer Leif Belgen kommenterte i sin åpne bedømmelse at hun kunne ha deltatt i brukshundklassen, og hun fikk en frembragende kritikk som vi tar med oss videre.Ultra på motprøven. Foto: Per Olav


Ultra på pallen


Katarina har hatt en maratonhelg, og har ført alle våre hunder både på standmønstring og i ringen, og hun har også hjulpet andre med å føre hunder, blant annet i brukshundklasse tispe normalhår og langhår. Hun har gjort en aldeles utmerket jobb, og visst alle hundene på best mulig måte! Et høydepunkt var nok da hun førte AD BH Welincha's Nixe fram til seier (V1) i brukshundklasse tispe langhår!Katarina og Nixe i ringen - i tet! Foto: Per Olav


Det er ikke hver dag man får æren av å få gå med en Norsk Vinner! Meget godt jobba av Katarina, og gratulerer til eier Margrete Johansen. Vi er ikke de eneste som er stolte av "jenta vår", hun har fått skryt fra nær og fjern, og ble spesielt fremhevet av dommerne og fotograf Urma som en meget dyktig handler.AD BH Welincha's Nixe vinner av brukshundklasse tispe på Norsk Vinner med eier Margrete Johansen og handler Katarina


Katarina og de andre juniorhandlerne fikk også utdelt pokaler basert på hvor mange hunder de har handlet siden sist Norsk Vinner.


Bjørn Lundberget og de eldste juniorhandlerne på pallen! Foto: Per Olav


Tusen takk til alle som har stilt opp og hjulpet til med det ene og det andre i løpet av helga, samt alle som har møtt opp for å heie! Ingen nevnt, ingen glemt! En spesiell takk til Per Olav som har vært omstreifende fotograf og som har tatt mange av de flotte bildene på denne siden (se kreditering på hvert enkelt bilde).


Katarina med IPO1 Holly vom Hesselstein i brukshundklasse tispe - Holly vant beste mot&kamp uansett hårlag! Gratulerer til eier Ingrid Austad. Foto: Per Olav


Det var naturlig nok også barn&hund på årets utstilling, og selv om kennel Trinento ikke hadde noen deltagere i denne klassen, så var lille Komsa's Pippi (10 uker) etter Jaro av Trinento og Komsa's Yarissa med og gjorde en flott figur. Vi gleder oss til å se Pippi i ringen framover!


Komsa's Pippi med eier Laila Isaksen og Gabriel i barn&hund. Foto: Per Olav
12.06.16 Utstilling i Trittau-Großensee

I forbindelse med paringen av Yzzi tok Trond med seg Ultra, Tascha og Bine ned til Tyskland for en kombinert parings-, trenings- og utstillingstur. Ultra fikk trent litt bitearbeid, og hadde ikke glemt gamle kunster, mens Tascha og Bine fikk prøvd seg litt med fille/pølse, og gjorde ikke skam på oppdrettet de heller. Holger trener jevnt og trutt med Ranja, og ifølge planen skal hun ta IPO1 og kåring i begynnelsen av august.


Bine på treningsbanen i Tyskland


Søndag var det tid for utstilling i Trittau for dommer Otto Körber-Ahrenss, og både Tascha og Bine stilte til start. Tascha ble VV2 (ML2), mens Bine ble SG5 i en meget sterk klasse. Begge gikk bra i ringen og viste seg fint - god trening og en flott Tysklandstur!Noen bilder fra utstillingen


RL1 BH Gabi av Trinento tok samme helga sin tredje førstepremie i klasse 2 i rallylydighet, og kan dermed legge til RL2 på tittelrekka. Gratulerer så mye!Gabi


31.01.16 Utstilling etter tysk mønster i avd. Fredikstad

Kennel Trinento stilte mannssterke på avd. Fredrikstad sin utstilling i ridehuset i Lilleng. Det ble en hyggelig og sosial dag med flotte resultater. Det var 70 hunder påmeldt, i tillegg til avlskåring, men dagen forløp likevel smidig, og utstillingen var avsluttet før kl 17.T-kullet med respektive eiere


Dagens absolutte høydepunkt var at Katarina fikk gå med Rotcho's Ashan Kahn i brukshundklasse hann - noe hun gjorde på utmerket vis. Ashan vant klassen (V1) og både han og Katarina fikk utmerket kritikk av den svenske dommer Larsa Nielsen. Tusen takk til eier Rune Gundersen for at hun fikk lov til å gå med Ashan.


Katarina og Ashan


Ellers ble hele T-kullet stilt - alle fikk ML (meget lovende) og veldig gode kritikker. Tellus vant sin klasse (ML1), og i konkurranse med en flott tispe endte han opp med å bli BIM. Tusen takk til eierne av Tellus, Tessa, Targa og Tinka som møtte opp med rene og velstelte hunder! Morsomt var det også at valpene oppførte seg bra i hallen og trivdes godt, tross et noe hektisk miljø. Sett under ett er det et meget typelikt kull, med gode farger, mørke masker, mørke øyne, god pels og gode bygningsforhold.


T-kullet, meget typelike med flotte mørke masker


Dagen fortsatte med at Team Cayira Jennie (Bine) vant sin klasse (ML1) og ble andre beste tispe. Hun presenterte seg flott i ringen, og har virkelig vokst seg til i det siste, dommeren likte henne meget godt!


Team Cayira Jennie - Bine


Deretter var det tid for Heiga (Judi) i åpen klasse tispe. Tross at hun var fullstendig avrøytet gikk hun inn til seier i klassen (SG1), flott ført av Katarina. Judi løp fra de andre i travrundene, og var virkelig i slaget! Tusen takk til Jon Øivind med familie som holder henne i superform.


Gandhi var nestemann ut, og igjen fikk vi etter utmerket handling av Katarina en klasseseier (SG1). Gandhi presenterte seg vel, og fikk en god kritikk av dommer Larsa.


Dagens eller siste klasse var veteranklasse tisper, og der viste Katarina fram ni år gamle Ultra, og med kritikken "utmerket tispe for alderen" fikk vi nok en klasseseier (V1).


Katarina førte i tillegg til dette hunder i flere andre klasser, og fikk masse skryt for handlerjobben! Tusen takk til Katarina for utmerket jobbing!


Dagen totalt sett:

Fem klasseseire; ML1 og BIM til Tellus, ML1 til Bine, SG1 til Heiga, SG1 til Gandhi og V1 til Ultra - for en dag!16.01.16 Utstilling i OG Schleswig

Ranja av Trinento og Bine (Team Cayria Jennie) ble i dag stilt i Tyskland. Begge gikk godt i ringen, meget vel fremvist av Nils Rabe. Ranja ble SG6 i sin klasse, mens Bine ble VV5.


Her noen bilder fra utstillingen!31.10.15 Utstilling i Kongsberg:

Veteranklasse tispe: Ultra av Trinento nr 1 m/CK

Åpen Klasse tispe: Heiga vom Holtkamper See nr 1 m/CK

Unghundklasse: Nr 2 med excellent Puma av Trinento

Åpen klasse hann: Nr 3 med excellent Gandhi av Trinento

I valpeklassen fikk også Team Cayira Jenni meget lovende


Katarina førte flere av hundene, og gjorde en meget god jobb!


Katarina og Heiga i ringen07.11.15 Utstilling i Letohallen: 

Utzons Jubileum Julie Flash, Tara, ble BIM og tok sitt første CERT!


Utzons Jubileum Julie Flash, Tara22.10.15 Mack, aka Jacco av Trinento ble i dag godkjent patruljehund i forsvaret! Gratulerer så mye til eier Aage, som har gjort en fantastisk jobb med ham!


Mack29.08.15 Panda av Trinento (Nala) har i dag bestått karaktertest (K-test) hos avd. Oslo. Gratulerer så mye til eier Lene!


Panda25.08.15 Per Arne og Gabi startet i dag lydighet klasse 2 i Kongsberg, og ikke bare fikk de opprykk til klasse 3, de vant også klasse 2. Gratulerer så mye!


Per Arne og Gabi09.08.15: Landesgruppe show i Barmstedt:

Ranja av Trinento: SG 5 - 12-18 mnd tispe.


Her Nils, Ranja og Trond-Egil samlet utenfor ringen etter at plassen var sikret. Vi var en periode helt oppe på tredje plass, men er uansett veldig godt fornøyd med dagen totalt sett!


Fornøyd general!


14.06.15 Utstilling i avd. Fredrikstad:

AD BH Jaro av Trinento ble i dag BIR og tok med det sitt fjerde CERT. Dette var en flott bursdagsgave for eier Tuva!Jaro


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento