Trinentotreffet 2005


Trinento-treffet ble arrangert for 6.gang på Schäferhundhytta til avd. Kongsberg fra den 15-18 september 2005. 


Vi var som vanlig veldig heldige med været - og det var en flott gjeng med Trinento-hunder som hadde møtt opp.


I år hadde vi en litt annen vri. Det viste seg å bli en suksess........

Planen var å samle flest mulig av deltakerne på apell-plassen, slik at både to- og firbente kunne være mest mulig sammen under hele helgen.


 


På forhånd hadde vi spurt Hilde Falck-Olsen som har Nemi av Trinento - og samboer Åge Berntsen som har Lado (Indi) av Trinento om bistand til agility opplæring . De er begge svært aktive hundefolk. 

Begge er bla. innstruktører i "DIN BESTE VENN" i Oslo. Åge er i tillegg veldig aktiv i Heimevernernets hundtropp i Oslo med Lado. De skulle ta med seg litt AGILITY UTSTYR !!!!! 


Av sjefen deres i "DIN BESTE VENN" fikk de lov å ta med hele hengeren med agility utstyr. Hilde er innstruktør i agility - så gjett hva som ble hoved oppgaven for oss alle på årets treff........Jo - vi og hundene ble opplært på agility banen !!!! Det var kjempegøy, og Hilde annonserte allerede første kvelden at på søndag, da ble det Agility konkurranse!!


Alle deltok, både voksne og barn. Yngste deltager var Trine med Rago og Katarina (begge 6 år) med Xcita og eldste deltagere var Kjell (64)  med Fia på 9,5 år.


Noe av det vi erfarte, var at hundene fikk rask framgang, og vokste med oppgavene etter hvert som kravene ble større. Samtidig som dette engasjerte hele familien med hunden på en veldig positiv måte. Det ble stor stemning rundt ringen, med heia rop og klapping.På den "store" konkurranse  dagen ble konkurranse innstinktet  satt på prøve, og nervene på høyspenn. Åge hadde ordnet med Norske-flagg på startstreken, og de respektive hinderne var merket med nummer for å vise rekkefølgen på hinderne. 

Hilde var myndig dommer med stoppeklokke og notisblokk. Enkelte av hundene var så "heldige" at de måtte starte med hver og en av alle familiemedlemmene, og det kunne bli opp til 4 starter for noen av hundene.....Det ble kjempestemning - og etterpå var det premieutdeling i de to respektive klassene. I voksen klasse var det Ragnhild og Lexie som stakk av med seieren, mens i barneklassen (under 15 år) var det Hanne og Orago som vant. Vi gratulerer !!!!!!!! (Ca. 30 starter totalt ).Forøvrig ble det gått noen spor i det flotte terrenget rundt hytta, for de som ønsket det. Vi trente litt felles lydighet. Og vi var på lang tur i skogen med alle hundene (opptil 10 hunder) løse. Det gikk kjempebra, uten noen form for slagsmål !Det ble en alle tiders sosial helg også. Med god mat og drikke. Tusen takk til LUNDTEIGEN/BAMA ved Arild for sponsing av alt frukt og grønt, og til HILLS/KRUUSE NORGE for sponsing av premier til alle deltakerne !!!!!Tradisjonen tro hadde vi også sprint-konkurranse (for hundene). Dette går ut på at hundene skal løpe ca. 200 meter etter sin eier. Årets sprintmester ble Lado med eier Åge, foran Jarro med Tor-Egil, videre Lexie og Ragnhild, Xtra og Torill, Pex og Hørdur, Tilly og Else m.fl.Tusen takk til dere alle som bidro til at også årets treff ble så flott. Vi setter veldig pris på dere ALLE SAMMEN !!!!!
Stor hundehilsen fra oss i KENNEL TRINENTO.NB. En stor ekstra takk til Hilde som stod på så veldig for oss i hele helgen !!!!!!

 

Responsen etter treffet har vært enormt bra, noe som bla. denne mailen fra en av deltakerne er et bevis på !!!!!!
            


Hei Torill og Trond-Egil.


Takk for en god og hyggelig langweekend på Trinentotreffet sist helg.

Jeg tror Jeannie hadde veldig godt av turen til Kongsberg og jeg fikk justert meg litt i forhold til min påvirkning på henne. Kanskje det blir folk av meg også ?

Jeg skal jobbe bevist med det Torill , så får vi se neste gang vi treffes om vi har kommet noe videre.

Det er i alle fall ingenting i veien med tilbakemeldingene fra din " utstrakte medhjelper " , Maria.

"Husker du hva Torill sa til deg , eller? " Den har jeg hørt fra henne et par ganger allerede. Skal selvfølgelig hilse fra henne også .


Hun synes det så VELDIG artig ut med agilyeti aktiviteter. Det betyr at hun kommer til å prøve seg sammen med Jeannie og det synes jeg er gøy at hun engasjerer seg mer i slik aktivitet .


Dere skal ha veldig skryt for gjennomføringen og opplegg rundt treffet. Jeg tror jeg har alle med meg når jeg sier at vi er heldige som eier Trinentohunder og har dere som oppdrettere og jeg kommer gjerne tilbake til neste år. Jeg synes også det var veldig hyggelig å treffe Fia , Kjell og Marit igjen.


Hvordan går det med Tequila ? Vokser hun fremdeles eller har valpene kommet allerede?

Den hunden likte jeg veldig godt .


Det skal bli spennende å lese om far til valpene også når sidene deres er oppdatert .

Jeg må også få lov til å si at treffets friskeste pust og energimotor nr. 1 var og er Xtra . Hun imponerte meg stort med herlig gemytt, stor arbeidsvilje, energi i massevis og et herlig driv .


t hun bare var 2 til 3 uker "unna" valpekassen sier masse om en herlig type dere har som vil gi masse glede fremover. Det hadde vært gøy å være med på Kongsberg 6. nov. på utstilling også ! Hilsen Trond & Jeanni


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento