Den 4-6 september arrangerte vi TRINENTO-TREFFET for 20. året på rad. Det er vi veldig stolte av. Som alle vet har dette "corona-året" vært spesielt for oss alle. Treffet ble 100 % lovlig arrangert - og i hele helgen ble myndighetenes smittevernregler fulgt til punkt og prikke. Vi har ikke tenkt å bruke mer tid på å skrive detaljer om dette i referater - men konstaterer nå - ca 3 uker etterpå - at ingen har blitt syke.

 

Været var som vanlig på vår side, og stedet var for 20.gang klubbhytta til Norsk Schaferhund klubb avd Kongsberg. Endel valpekjøpere valgte å bli hjemme, av årsaker som over nevnt. Dette har vi selvsagt står respekt for. Men for oss drøyt 30 deltakerne ble helga en stor suksess !

 

Hilde stod for agility begge dager - og både to- og firbente koste seg med hindre, tunneler og andre utfordringer - til Hilde sin kyndige og engasjerte veiledning. Aage hadde ei sporgruppe for de litt viderekomne, mens Trude og Torill hadde sportrening for nybegynnere. Takk til våre fantastiske medhjelpere for innsatsen dere legger ned gjennom helgen - og til ivrige og motiverte valpekjøpere ! Nicolai hadde 100 prosent kontroll på kjøkken-tjenesten og serverte oss nydelig mat - innenfor et strengt "smitte forebyggende regime". 

 

Det sosiale er selvsagt viktig på et kennel-treff, og selv med god avstand ble det hyggelige dialoger til langt ut i de sene timer både fredag og lørdag.  Tradisjonen tro arrangerte vi sprint konkurranse - der hunden skal løpe to omganger over hele hundeplassen på tid.

 

Her ble resultatene som følger:

1. Lexie 8.69

2. Yra 8,71

3. Aska 9,00

4. Tascha 9,01

5. Delfi 9,46

6. Ella 9,63

7. Bine 9,83

8. Cefa 10,02

9. Zackie 10,33 

10. Fancy 10,75

11. Freidi 11,46

 

Whippet:

1. Bajas 7.96

2. Minni 8,45

3. Tara 8,46

4. Bella 9,16

5. Bixie 9,85

6. Gossip 9,93

 

Som vanlig hadde vi sponsorer i ryggen, så hver deltaker fikk fine premier fra:

 

HILLS - PHARMA NORD- VESTFOLD SALAT OG VICTORIA.

 

På hvert eneste treff i 20 år, har kennel Trinento gitt en liten oppmerksomhet, til noen som har gjort en ekstra innsats for oppdrettet over tid. I år hadde vi den store ære og glede til å overrekke en oppmerksomhet til Anne Grethe og Arnkjell Engtrø.

 

Hilde arrangerte også en agility konkurranse for de meste ivrige, og resultatet ble som følger:

 

1. Tascha m/Tove Filippa

2. Freidi m/Per-Ø

3. Bixie m/Kaja

4. Yra m/Tove

5. Akela m/Bente

6. Bella m/Thea

 

Vi i kennel Trinento må også få takke deltakerne og andre - som var med på gaven vi fikk av dere i anledning 20 års jubileet. TUSEN HJERTELIG TAKK !!!

 

Helga oppsummerte ble på alle måter helt topp - og vi takker dere alle for bidraget til dette !

Så får vi bare håpe at Trinento-treffet 2021 blir helt som vanlig igjen - uten noen form for restriksjoner !!

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento