Trinentotreffet 2018

Store deler av gjengen samlet


Årets Trinentotreff ble arrangert i helgen 24-26. august i strålende vær på klubbhytta til Norsk Schaferhundklubb avdeling Kongsberg. Som vanlig var vi så heldige at værgudene var på vår side, noe som alltid er et pluss når mye av tiden tilbringes utendørs. Om lag 40 personer var innom oss i løpet av helgen og deltakerne var på forhånd delt inn i grupper etter egne ønsker på forhånd.


Erik Olafsen instruerte sporgruppa, Hilde Falck Olsen agilitygruppa, Åge Berntsen søksgruppa, Torill Groth valpegruppa og undertegnede fungerte litt som koordinator og organisator. Tusen takk for meget god innsats fra alle våre instruktører!


På de foregående treffene har deltakerne kunnet være med på forskjellige grupper gjennom helgen. Denne gangen var deltakerne i en gruppe gjennom hele treffet, noe som fungerte utmerket. Hver ekvipasje fikk grundigere instruksjon og kom lenger i treningsarbeidet - på dette fikk vi gode tilbakemeldinger både fra deltakere og instruktører.


I tillegg til treningsutbyttet står det sosiale alltid i førersetet på Trinentotreffene. Deltakerne overnatter inne på hytta, i telt, i bobiler og campingvogner, og noen sov også i bilen sammen med hunden sin.


God mat og drikke er også viktig. Fredag ble det servert pizza og lørdag grillet vi. Lørdag kveld konkurrerte vi det tradisjonelle kubbespillet. Damer mot herrer - hundene måtte hvile mens prestisjekonkurransen foregikk. I år tok mannfolka hjem seieren igjen (red anm:  dette betviles av uavhengige vitner som var tilstede)  - til stor glede for oss!Fotograf Knut Brekke var tilstede med egen hund og i tillegg tok han mange flotte bilder på vegne av arrangøren, samt at hver og en fikk flotte bilder av sin firbente venn. Knut fikk også en liten oppmerksomhet fra kennel Trinento, for alt han har bidratt med for oss de siste årene - tusen takk!
Tradisjonen tro ble det også arrangert hundesprint. Yzzi synes å produsere meget raske avkom, da topp 3 på resultatlista er avkom etter henne. Resultatene var som følger:


Åpen klasse:

1. Yra 9,25

2. Wendy (Lexie) 10,19

3. Tessa 10,26

4. Zelda 10,46

5. Freidi og Jacco (Mack) 10,99

7. Xena 11,66

8. Gabi 11,80

9. Zackie 11,99

10. Pola 12,46

11. Yaro 13,46

12. Raiko 13,69

 

Valp:

1. Aika (4 mnd) 23,32

2. Barro ( 10 uker)  26,90

3. Brave Tito 32,53

4. Bine 33,50

 

Whippet:

1. Kamelia 8,45

2. Tara 9,08

3. Anutscha 9,43

4. Bianca og Honey 9,88Som alltid hadde vi fine premier til alle deltakerne på sprinten. Premiene var sponset av Hills, Pharma Nord samt Halvstikk. Tusen takk til våre sponsorer! Nye kenneldresser var laget for anledningen, og mange benyttet sjansen til å skaffe seg en flott dress for kr 250 kr.Vi ønsker å takke alle deltakerne for en fantastisk helg. Tusen takk til alle som bidro til å hjelpe til, vi gleder oss allerede til neste års treff!TRINENTOTREFFET 2015

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento