BH-VT Fancy Av Trinento

Født: 13.12.2019

Reg nr: NO59515/19

Far: IPO2 Willas vom Suentelstein

Mor: Tascha av Trinento

HD: B 

AA:  0

HD-indeks: 98

Utstillingsresultat: ML-1 avd. Kongsberg Svein Nilsen, ML-1 avd Grenland 2020 Ulla Søgård, SG-2 avd. Kongsberg 2021 for Oddbjørn Winther.

SG1 avd Kongsberg åpen kl tispe for Leif Belgen 8.10.23


22.10.2022 avd. Indre Østfold bestått ferdselsprøve.

Avlsgodkjent

Eier: Torill & Trond Egil

Fancy er linja "vår" som vi har hatt i generasjoner - vi har store forhåpninger til at Fancy kan bringe den trygt videre med sin sunnhet, stødighet, arbeidsglede og gode eksteriør!  Hun ble avlsgodkjent lenge før hun fylte 2 år!

10.05.2024

Fancy fødte EN valp - Nelli !

BH-VT Fancy av Trinento ble i fredag 08.03 paret med den svenske hannhunden AD BH IGP1 Bizmarks Hof Eskil. Om alt har klaffet venter vi valper andre uka i mai. Valpene vil være leveringsklare i slutten av juni.


Kombinasjonen er godkjent i henhold til Norsk Schäferhund Klub sine regler for avl. Både Eskil og Fancy er frie for HD og AD. Eskil har IGP-utdannelse fra Sverige og tysk kåring, mens Fancy er avlsgodkjent i Norge.


Eskil er en stor, kraftfull hannhund med meget gode bygningsforhold og meget gode bevegelser. Han kommer fra en svært god svensk tispelinje som har avlet solid i generasjoner, og han er ikke et enkeltprodukt. Eskil har fått VA2 to ganger i Sverige, og kullsøster Elaine har blitt VA1 i Sverige samt SG35 på BSZS. Eskils langhårsdatter Judith har også blitt VA1 i Sverige. Eskil har gjennomført MH med 1 på skudd (skuddfast). Eskil har gitt meget god leddhelse i sine kull, med 100% godkjente hofter og albuer, og har en svensk HD-indeks på 111. Vi ser fram til å se hva Eskil kan tilføre Fancy.


Fancy er en snill, frisk og arbeidsvillig tispe med et godt eksteriør. Hun har bestått ferdselsprøve og karaktertest, og er stilt ut med SG på utstilling etter tysk mønster. Fancy er fjerde generasjon i en godt avlende tispelinje hos Trinento (IPO1 Tascha av Trinento - SchH1 Yzzi av Trinento - SchH1 Ultra av Trinento), og dette blir hennes første kull.


Valper hos oss i kennel Trinento har en «travel» periode fra de er 4-8 uker. Dette da vi ønsker at de skal ha erfaring med å kjøre bil, komme på innkalling, gå i bånd, være borte på besøk, ha utforsket forskjellige miljøer mm. Valpene får være med på jobb, og de får treffe både små og store tobente og andre firbente enn mor. Vårt mål er at de skal være best mulig rustet for å møte verden der ute uten mor og søsken, sammen med sin nye flokk.


Valpene leveres med veterinærattest, chip, vaksine og valpepakke fra Hills hundefôr og Agria dyreforsikring, og de har selvfølgelig fått jevnlige ormekurer i løpet av ukene hos oss.


Som valpekjøper hos oss følger vi deg opp gjennom hele hundens liv. Du er velkommen på våre ukentlige kenneltreninger (vår- og høst) i Drammen, samt på vårt Trinentotreff i Kongsberg hver høst. Alle som ønsker er velkomne til å være med oss på utstillinger, mentaltester mm.


Vi forventer valper med godt eksteriør og god mentalitet. Ta gjerne kontakt allerede nå ved interesse for en valp etter Fancy og Eskil.

Fancy som unghund

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento