B-kullet


06.07.2018:

Valpene vokser og gror til, og er nå klare for å ta i mot besøk. Vi har fremdeles ledige valper i kullet, så ta gjerne kontakt dersom du er interessert i å kjøpe valp fra oss. Følg også gjerne med på facebook for oppdateringer og rykende ferske valpebilder.12.06.2018:

Ranja fødte i dag syv velskapte valper, fire hanner og tre tisper. Alt er bra med mor og valper, og Ranja har vist seg å inneha supre morsegenskaper. Hun er rolig og passer godt på de små i valpekassa.07.05.2018:

Ranja ble i dag bekreftet drektig ved ultralyd! Vi gleder oss til schäfervalper medio juni.12.04.2018:

AD BH IPO1 Ranja av Trinento er i dag paret med AD BH IPO3 SG11(BSZS) Henko vom Holtkämper Hof, og vi håper på friske og fine sommervalper i midten av juni.
Både Ranja og Henko er selvfølgelig HD/AD-frie, og begge er avlskåret i Tyskland. Kombinasjonen er foretatt etter Norsk Schäferhund Klubs regler for avl.


Henko kommer fra en farslinje vi kjenner meget godt til; vi har tidligere hatt kull med Henkos far Fight, samt Henkos farfar Peik. Vi er meget fornøyd med både helse, gemytt og eksteriør på valpene vi har hatt fra denne farslinjen, og vi håper at også Henko vil komplimentere vår tispelinje.


Henko er en over middels stor, middels kraftig hannhund av meget god type, med utmerkede bygningsforhold. Han har et vakkert mørkt hode med mørke øyne, og er en svært tiltalende hannhund som er en fryd å hvile øyet på. Henko har meget gode utstillingsresultater fra Tyskland.


Ranja er ei stor, middels kraftig tispe med et et godt eksteriør. Hun er en sosial og trivelig hund med et deilig gemytt, som ikke sier nei til en treningsøkt.


Vi håper på typefulle, friske valper med godt eksteriør og gode bruksegenskaper. :) Ta gjerne kontakt ved interesse for en valp fra dette kullet! Valpene vil være leveringsklare i første del av august.


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento