D-kullet


AD BH IPO1 Qira av Trinento ble i dag bekreftet drektig med AD BH IPO3 V10(BSZS) SG10(BSZS) Rustøl's Goliath. Vi gleder oss til valper i midten av juni! Valpene vil være leveringsklare tidlig i august.

Både Qira og Goliath er utdannet og kåret i Tyskland. Begge hunder er selvfølgelig friske, HD/AD-frie og har gode HD-indekser (108/109), og kombinasjonen er godkjent etter Norsk Schäferhund Klubs regler for avl.

Goliath er en stor, velpigmentert hannhund av utmerket type med en meget korrekt anatomisk oppbygning og god fasthet. Han er temperamentsfull, førbar og utmerker seg i bitearbeidet, noe han blant annet har vist tysk Siegershow. Goliath kommer fra et kull på fire hunder, hvorav alle er røntget; alle fri for HD og AD med unntak av én som har svak grad AD på den ene albuen.

Qira er en 5 år gammel, stor, godt oppbygget tispe uten overdrivelser. Hennes fordeler ligger i en solid mentalitet og en linje som over flere generasjoner kan vise til svært gode ledd- og helseresultater.

Qira er datter av Thelma, som har nedarvet meget god helse og mentalitet til sine valper. I kullet til Qira er fire av syv røntget, alle fri for HD/AD. Qira bor til daglig sammen med Bente og Nicolai, og er en enkel og grei hund på alle måter. Dette blir Qira sitt andre kull.

Vi forventer kvikke, arbeidsomme hunder med godt eksteriør, god helse og solid mentalitet. Valpene leveres med veterinærattest, chip, vaksine og valpepakke fra Hills hundefôr og Agria dyreforsikring, og de har selvfølgelig fått jevnlige ormekurer i løpet av ukene hos oss.

Valper hos oss i kennel Trinento har en «travel» periode fra de er 4-8 uker. Dette da vi ønsker at de skal ha erfaring med å kjøre bil, komme på innkalling, gå i bånd, være borte på besøk, ha utforsket forskjellige miljøer mm. Valpene får være med på jobb, og de får treffe både små og store tobente, andre firbente enn mor, samt katt. Vårt mål er at de skal være best mulig rustet for å møte verden der ute uten mor og søsken, sammen med sin nye flokk.

Som valpekjøper hos oss følger vi deg opp gjennom hele hundens liv. Du er velkommen på våre ukentlige kenneltreninger (vår- og høst) i Drammen, samt på vårt Trinentotreff i Kongsberg hver høst. Alle som ønsker er velkomne til å være med oss på utstillinger, mentaltester mm.

Dersom du er interessert i en valp etter Qira og Goliath eller ønsker å vite mer, ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat.
trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento