Whippet-kull:


18.09.16:

Prince stortrives med å bo hjemme, og koser seg når han får all oppmerksomheten selv. Han er en artig valp, og er glad i både lek og kos.


Saueskinn og leke - perfekt kombinasjon!29.08.16:

Gentleman er nå solgt, tusen takk til alle som har vist interesse og hjulpet oss å dele.Tittei!Tittei x 10!27.08.16:

Grunnet en avbestilling er Armanis Real Gentleman av Trinento fremdeles til salgs. Han er en vakker, kontaktsøkende og kosete valp på syv uker, som er leveringsklar om en uke. Hele kullet virker meget lovende både eksteriørt og mentalt, og er lekne, sosiale og aktive typer.Ta gjerne kontakt dersom du kunne være interessert i Gentleman - 971 70 220 (Torill).Flotte Real Gentleman21.08.16:

Alle valpene er nå solgt!


I helga hadde vi besøk av Jorunn Jensen fra kennel Utzon, oppdretteren av Anutcha, og hun var meget fornøyd med valpene. Hun hjalp oss også med å ta tatt nye oppstillingsbilder - tusen takk for hjelp med bildetaging og vurdring av valpene!


Vi har bestemt oss for å beholde Armanis Charming Prince av Trinento og Armanis Sweet Harmony av Trinento.


Foto: Jorunn JensenDiverse bilder av valpene
12.08.16:

Vi har hatt besøk av eierne til Armani, Jørgen og Kristin Hoff, som har sett på valpene og hjulpet oss med å ta bilder. De var godt fornøyd med kullet og syntes at de så flotte ut, så det må vi si oss godt fornøyd med! Tusen takk for hjelp med vurdering og bildetaking av valpene.


Alle valpene samlet - ni stk kan sitt og en kan dekk! ;)


Armani er en travel herremann, og har siden sist rukket å bli engelsk champion, som første norske whippet! Vi gratulerer så mye!Armani i England. Foto: Donna Hall


Her kommer de flotte bildene Kristin har tatt:


Standbilder av valpene. Foto: Kristin Hoff
Hodebilder av valpene. Foto: Kristin HoffValpene koser seg utendørs02.08.16:

Vi har fremdeles valper til salgs etter Utzon's I am Anutcha og N SE DK FI INT UCH Courtborne Sheldon (Armani). Både Anutcha og Armani er friske, trivelige hunder, med et godt eksteriør. Valpene er nå litt over tre uker, og det er mulighet for å komme på besøk for å hilse på både mor og valper.  Valpene er leveringsklare i begynnelsen av september.


Whippeten er en herlig rase med få helseproblemer, som stortrives som familiehund. De elsker tur og aktivitet, men koser seg også i sofaen en regnværsdag. I forhold til schäferen er de normalt sett mindre krevende, og de er generelt veldig enkle å ha i hus.


Anutcha har et herlig gemytt og er en meget god mor. Valpene blir ellers preget akkurat slik vi gjør med schäfervalpene, slik at de har et best mulig utgangspunkt før de drar fra oss.Ta gjerne kontakt for en hyggelig whippetprat (971 70 220 - Torill).


Her er noen nye bilder av vakringene, trykk på bildene for å se dem i større utgave.

29.07.16:

Valpene til Anutcha er 2,5 uke gamle, har vokst en hel masse, åpnet øynene og begynner nå å bli rimelig aktive i valpekassa. Anutcha er kjempeflink med valpene, og har full kontroll. Det blir noen spennende uker framover, med mye futt og fart! Det er fremdeles hannhunder ledige, så ta gjerne kontakt dersom du kunne være interessert i en whippetvalp. Det legges omtrent daglig ut bilder på whippetenes facebookside, så følg gjerne med der.


Valpene to uker gamle - enkeltbilderAnutcha passer godt på babyene sineTitt-tei!


Nyfødt vs to uker gamle
11.07.16:

09.07.16 fødte Anutcha ti vakre, velskapte, friske valper. Det kom tre tisper og syv hanner. Fødselen var over på fire timer, og alt er vel med mor og barn. Anutcha er en flink mor, og tar godt vare på de små.


Anutcha sammen med tierbanden


Tispene er solgt, men vi har flere hannhunder ledig, så dersom du kunne ønske deg en whippethann er det bare å ta kontakt. Valpene er kraftige og vitale, og kommer fra gode linjer. Vi forventer sosiale og omgjengelige hunder med flott eksteriør og godt potensiale på LC-banen.


Whippeten er en herlig rase som gir mye, men krever lite sammenlignet med f. eks schäfer. De er enkle og greie hunder, som kan passe inn i enhver familie. De elsker turer og aktivitet, og kan gjerne løpe rundt i timesvis, men storkoser seg også i sofakroken på en regnværsdag. Whippeten er generelt sett en meget frisk rase, og både Anutcha og Armani er friske hunder fra friske linjer.


Her er enkeltbilder av valpene, to dager gamle:
30.06.16:

Nå er det ikke lenge igjen til vårt første whippetkull ser dagens lys. :)


Anutcha slækkern i sofaen


28.06.16:

Anutcha begynner å bli stor. Forventet termin er om 1,5-2 uker.
17.06.16:

Anutcha har begynt å legge seg ut, og begynner å se tydelig drektig ut.
01.06.16:

Anutcha er bekreftet drektig!


10.05.16:

Utzon's I am Anutcha er paret med N SE DK FI INT UCH Courtborne Sheldon (Armani).

Sheldon er en vakker hannhund som har gjort det svært bra på utstilling, han har blant annet blitt Crufts Vinner og sBIS (best in show spesialutstilling).

Anutcha er en frisk og kvikk whippet som elsker lek og moro, samtidig som hun har et meget godt eksteriør og gemytt.

Vi forventer friske og aktive whippetvalper som vil egne seg til både utstilling og lure coursing (LC), samt som rene familiehunder.

Ta kontakt dersom du er interessert i en valp etter Anutcha. Dette blir Trinentos første whippetkull.

Forventet valping er medio juli, valpene er da leveringsklare rundt 9-10. september.Dark Man
Real Gentleman
White Heart
Black Diamond
Happy Star
Lucky Boy
Charming Prince
Sweet Harmony
Lovely Jasmine
Shining Bright
Hann 1 - Charming Prince
Hann 2 - Lucky Boy
Hann 3 - Happy Star
Hann 4 - Black Diamond
Hann 5 - White Heart
Hann 6 - Real Gentleman
Hann 7 - Dark Man
Tispe 1 - Shining Bright
Tispe 2 - Lovely Jasmine
Tispe 3 - Sweet Harmony

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento