Whippet-kull 2:


08.10.17:

Det er fremdeles to ledige tisper etter Anutcha, Blue Betzy og Bixi the Panda, så ta gjerne kontakt dersom du er interessert i en av dem. Valpene er leveringsklare til neste helg.


Blue BetzyBixi the Panda18.08.17:

Anutcha fødte i dag ti valper, fem hanner og fem tisper. Alt er bra med mor og barn, og vi har både tisper og hanner ledig for salg. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i en whippetvalp etter Anutcha. Følg med på whippetenes facebookside for hyppige video- og bildeoppdateringer av valpene.Matlysten er det ingenting å si på!18.07.17:

Anutcha er bekreftet drektig! Vi gleder oss til whippetvalper i slutten av august!


19.06.17:

Utzon's I am Anutcha er paret med N UCH Utzon's Jubileum Julian Flash (Loui). Dette blir Trinento sitt andre whippetkull:

Loui er en vakker hannhund med et utmerket eksteriør og gemytt. Han er en rolig og avbalansert hannhund med glimt i øyet. Han er bror til vår egen Tara (Utzon's Jubileum Julie Flash) og har tidligere hatt et kull som så langt tegner bra. Han kommer fra et kull på seks valper, alle er friske hunder, og fire av dem har blitt stilt ut en god del og har gjort det meget bra.

Anutcha er en frisk og kvikk whippet som elsker lek og moro, samtidig som hun har et meget godt eksteriør og gemytt. Anutcha har hatt et kull tidligere, og viste seg å være en meget god mor, og valpene har arvet sin mors herlige gemytt og eksteriør, og er friske og raske alle sammen.

Vi forventer friske og aktive whippetvalper som vil egne seg til både utstilling og lure coursing (LC), samt som rene familiehunder. Valpene blir preget akkurat slik vi gjør med schäfervalpene, slik at de har et best mulig utgangspunkt før de drar fra oss.

Whippeten er en herlig rase som gir mye, men krever lite sammenlignet med f. eks schäfer. De er enkle og greie hunder, som kan passe inn i enhver familie. De elsker turer og aktivitet, og kan gjerne løpe rundt i timesvis, men storkoser seg også i sofakroken på en regnværsdag. Whippeten er generelt sett en meget frisk rase, og både Anutcha og Loui er friske hunder fra friske linjer.

Her kan du se stamtavlen til kombinasjonen.

Forventet fødsel er i slutten av august, og leveringstiden på valpene blir da i midten av oktober.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig whippetprat (971 70 220 - Torill) dersom du er interessert i en valp etter Anutcha.


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento