X-kullet


24.10.16:

X-kullet har nå flyttet til sine nye hjem! Lykke til videre, alle fire. Vi hører gjerne oppdateringer om hvordan det går, både på godt og vondt. :)


Xena bor hos Linda og Petter


Xavi Alonzo bor hos familien Johnsen


Xtra bor hos KarolineXana Khaleesi bor hos Ingvild og familienDiverse bilder av valpene
18.09.16:

Alt går bra med valpene, de er nå litt over tre uker gamle, og blir stadig mer aktive og utforskende.Valpene ca tre uker gamleValpene ca to uker gamle
29.08.16:

Torsdag 25.08.16 fødte Freidi fire velskapte valper, tre tisper og en hann. Alt er bra med mor og barn, og Freidi har som forventet vist seg å være en god mor. Valpene spiser godt og legger på seg jevnt og trutt.


Freidi tar godt vare på de nyfødte valpeneValpene noen dager gamle29.06.16:

Freidi ble 26.07.16 bekreftet drektig! Vi gleder oss til valper i overgangen august/september.


Freidi sommeren 201627.06.16:

BH Freidi av Trinento ble i dag paret med AD BH IPO3 V13(BSZS) Fight vom Holtkämper Hof. Vi håper på et kull med friske hunder av normal størrelse med godt eksteriør og gode bruksegenskaper i slutten av august/begynnelsen av september. Det kan komme langhår i kullet.

Både Freidi og Fight er HD/AD-frie, og har ingen kjente helseproblemer. Freidi har norsk avlsgodkjenning, mens Fight er kåret i Tyskland.


Freidi er etter VA5(BSZS) VA1(SSM) VA1(NV) INT N SE UCH AD BH SchH3 NV-05 WW-08 BDSG-08 Ingodds Agassi og AD BH SchH1 Thelma av Trinento.Agassi, morfar til kullet


Fight er etter AD BH SchH3 VA8(BSZS) VA1(USA) VA3(B) Peik vom Holtkämper Hof og AD BH SchH3 Liselotte vom Holtkämper Hof.


Peik, farfar til kullet


Freidi har aldri vært syk en dag i sitt liv, og kommer fra den aller friskeste linja vår. Hun er fjerde generasjons Trinentohund, og kommer fra en linje med flere generasjoner uten HD/AD i kullene. Freidi er en trivelig og sosial hund, med mye energi, samtidig som hun har en god avknapp når det ikke skjer noe. Freidi har et middels godt eksteriør, men hennes store fortrinn er helse og mentalitet. Til daglig bor hun hos foreldrene til Trond-Egil, der hun er familiens midtpunkt. Det er også der kullet vil vokse opp, selvfølgelig med god oppfølging fra oss.
Freidi


Fight er en stor hannhund (65 cm) av meget god type, med et flott eksteriør. Han har et vakkert hode med helsvart maske og mørke øyne, noe han også har vist seg å videreføre til sine avkom. Vi har tidligere brukt Fight på vårt T-kull, og er meget fornøyd med det han har nedarvet - avkommene har blitt middels store, med meget godt eksteriør, flott pigment og vakre hoder, samt god bruksdugelighet og god mentalitet. Vi har tidligere også brukt Fights far, Peik, til vårt J-kull, og også han har nedarvet middels størrelse, flott eksteriør, sterkt pigment og gitt bruksdugelige, sosiale og trivelige hunder. Vi håper selvfølgelig at vi vil få det samme i dette kullet.Fight i utstillingsringen


Fight er stilt ut mye i Tyskland, med blant annet V13 på siegershow i 2015, samt 7 x V1 og 8 x SG1, og skal sannsynligvis stilles på siegershow også i 2016. Fight er kåret i Tyskland med følgende kåringsbeskrivelse:

Typ- und ausdrucksvoller, sehr gut pigmentierter, großer, kraft- und gehaltvoller, in gutem Verhältnis aufgebauter Rüde. Kräftiger Kopf, ausgeprägte Maske, hoher Widerrist, gerader, fester Rücken, gute Kruppenlage und -länge, sehr gute Winkelungen, ausgewogene Brustverhältnisse, gerade Front und Schrittfolge, raumgreifende, kraftvolle Gänge mit wirksamem Nachschub und freiem Vortritt. Sicheres Wesen, TSB ausgeprägt.

V. Ausdrucksvolle Gesamterscheinung mit sehr gutem, anatomischen Aufbau und Bewegungsablauf.


Type- og uttrykksfull, svært godt pigmentert, stor, kraft- og innholdsrik, godt konstruert hannhund. Kraftig hode, utpreget maske, høy manke, rett, fast rygg, gode kryssforhold (lengde/leie), svært godt vinklet foran og bak, balanserte brystforhold, parallell foran og bak. Kraftfulle bevegelser med virksomt fraspark og fritt framsteg. Sikkert vesen, TSB utpreget.

V. Uttrykksfull sammensetning med svært god anatomisk oppbygning og svært gode bevegelser.


Ønsker du deg en valp etter Freidi og Fight, anbefaler vi at du tar kontakt så raskt som mulig, da vi har mange interesserte.


Fight og Freidi
Fight sin mot og kamp på siegershow i Nürnberg 2015


Fight sin avkomstgruppe på Siegershow i Nürnberg 2015trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento