Y-kullet19.09.17:

Nå har alle Y-ene flyttet til sine nye hjem! Vi ønsker Ypsilon (Chaco), Y-Max, Yr, Yac, Yzzis Boss og Yra med eiere lykke til videre. Av disse seks valpekjøperne er det fem som har hatt hund fra oss fra før, noe som er er veldig hyggelig. Yra har vi, som den siste tispevalpen etter Yzzi, valgt å sette ut på för, og vi håper at hun med tid og stunder blir en fremtidig avlstispe.Vakre Yra! Foto: Ane Lundeby Haagensen25.08.17:

Valpene har rundet en måned, og begynner nå å bli skikkelig livlige krabater. Sommeren er heldigvis ikke over ennå, og det betyr at valpene kan kose seg mye ute i det fri og utforske hagen. De har allerede fått mye besøk fra nær og fjern, noe både mor og valper takler på strak labb.


Fem av valpene er normalhår, men Yzzi har tradisjonen tro også vartet opp med en vakker, langhåret "Fluff" (valpen nederst til venstre på bildet under). Tispa, som skal hete Yra, sees nederst til høyre.


Valpenes første tur utendørs24.07.17:

Yzzi fødte i dag seks velskapte valper, fem hanner og ei tispe. Alt er bra med mor og barn, og Yzzi passer godt på de små.Yzzi med sine vakre små21.06.17:

AD BH SchH1 Yzzi av Trinento er paret med den flotte hannhunden AD BH IPO3 V31(BSZS) Elkan dell' Isolotto. Yzzi er bekreftet drektig og valper ventes i slutten av juli.
Dette blir Yzzi sitt aller siste kull, og vi har store forhåpninger til denne paringen. Yzzi har avlet bra i sine tidligere kull, og har gitt korrekt størrelse, meget godt pigment, høy svartandel og godt gemytt hos sine valper. Vi har selv beholdt to tisper fra Yzzi sine tidligere kull, Tascha og Wendy (Lexie), og vi er svært fornøyde med begge to. Begge har et herlig gemytt og er driftige tisper med godt eksteriør og korrekt størrelse. Tascha er for tiden under utdannelse i Tyskland.


Yzzi er selv en stor og kraftfull tispe, med gode farger og et herlig gemytt. Hun har ikke vært syk en dag i sitt liv, og kommer fra friske linjer. Elkan er en over middels stor hannhund med et meget godt eksteriør og gode bevegelser, og vi håper at han vil komplimentere Yzzi godt.


Både Yzzi og Elkan er selvsagt HD/AD-frie og kåret i Tyskland, og kullet er avlet i henhold til Norsk Schäferhund Klub sine avlskrav.


Ta kontakt snarest ved interesse for en valp fra dette kullet.Yzzi sammen med T-kullet
trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento