Z-kullet


08.10.17:

Fredag 06.10.17 fødte Tascha fire friske og fine tispevalper etter Keule vom Holtkämper Hof. Alt er bra med både mor og barn, Tascha har tatt morsrollen på strak arm og valpene stelles og ordnes med til den store gullmedaljen. Om en tre ukers tid er vi klare for barselbesøk. Alle valpene er solgt, men ta gjerne kontakt med oss dersom du er interessert i valp fra oss ved en senere anledning.Valpene to dager gamle07.08.17:

AD BH IPO1 Tascha av Trinento ble 05.08 og 07.08 paret med IPO3 V11(BSZS) VA1(USA) Keule vom Holtkämper Hof. Dersom alt går som planlagt blir Trinentos Z-kull født i begynnelsen av oktober.


Både Tascha og Keule er selvfølgelig HD/AD-frie og ellers friske. Tascha er en tredjegenerasjons Trinento-tispe fra friske, gode linjer som har levert godt både mentalt og eksteriørmessig. Hun er en kvikk og rask hund med mye motor, og vi forventer valper som vil egne seg både bruksmessig og på utstillingsbanen. Tascha er kåret i Tyskland.


Tascha høsten 2017. Foto: Ane Lundeby Haagensen


Tascha er en middels stor tispe med gode bygningsforhold, gode bevegelser, mørke øyne, meget godt pigment og høy svartandel. Tascha er fra et kull på fem, hvorav de tre som er røntget er fri for HD og AD. Dette blir hennes første kull. Hennes mor Yzzi har avlet meget godt i sine kull, og vi håper at Tascha vil videreføre denne "tradisjonen".


Tascha høsten 2017 - med godt gjemte valper i magen. Foto: Ane Lundeby Haagensen


Keule er en stor, middels kraftig hannhund med et vakkert hode og uttrykk. Han har meget gode bygningsforhold, et utmerket pigment og er meget godt vinklet foran og bak. Han er selvfølgelig kåret i Tyskland og stilt på Siegershow flere ganger (V11, V12, SG10), hvor han fremheves for sin fasthet og sin korrekte størrelse. Keule har to kullsøsken som er frirøntget og kåret i Tyskland, og hans kullsøster Keesha er mor til den unge, fremadstormende hannen IPO3 Henko vom Holtkämper (SG11 BSZS 2016).


Vi tror at denne kombinasjonen klaffer godt både mentalt og eksteriørmessig, og at vi vil få hunder av korrekt størrelse, med meget godt eksteriør,og selvfølgelig også god mentalitet og bruksdugelighet.


Dersom du er interessert i en valp etter Tascha og Keule bør du snarest mulig ta kontakt.


Tascha og Keule


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento