Courtborne Gossip Girl

Født: 24.03.2020

Reg.nr.: NO39400/20

Far: PL CH Bohem Douglas Todd

Mor: C.I.B. N SE DK UCH NV-14  NORDV-14 Courtborne Saggittarius

Oppdretter: Kennel Courtborne

Utstillingsresultat: BIS

Eier: Kennel Trinento


Vi dro til Trøndelag og Kennel Courtborne for å hente hjem vakre Gossip.  Gossip er etter linjer vi lenge har ønsket å tilføre vårt oppdrett og nå var det vår tur til å hente hjem denne flotte jenta.

31.07.2021 Sølvpokal og champagne er ikke så vanlig å vinne på en hunde utstilling - men det fikk Courtborne  Gossip Girl og vi på whippet spesialen på Hamresanden i dag - over 90 whippet påmeldt ! Hun er enda junior - fikk også tildelt cert og en haug med gavepremier.  Hun ble beste voksne hund på hele utstillingen.

I tillegg ble Ginger shot av Trinento kåret til beste valp etter å ha vunnet sin klasse. Hans søster Ginger Wine av Trinento vant også sin klasse. En vanvittig stor dag for oss og super jobbet av Torill i ringen.

Takk til Tove Filippa, Tove og Thor Egil utenfor ringen - og Sverre som kom helt fra Drammen for å stille ut Ginger Shot av Trinento .

Og sist men ikke minst Jørgen og Kristin fra kennel Courtborne som solgte oss flotte Gossip til oss som valp og som har hjulpet oss mye på veien !

Takk også til Ivan og Jorunn Jensen for deres bidrag på vår whippet-vei!  

22.05.2021 Bestått K-test avd. Kongsberg, dommer: Gunnar Olsen og Ivan Jenssen

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento