Resultatbørs


Eldre resultater finnes her.


18.1.2020 Winterhallen Schau Schleswig


Kennel Trinento har i dag vært på Winterschau i Schleswig med gode venner fra både Norge og Tyskland. Dette er femte år på rad vi deltar på arrangementet, og det var som vanlig en flott utstilling.

Det var 105 påmeldte hunder, og seks av dem var fra vårt oppdrett. Dommer for dagen var Nancy Herms, som viste seg å være et meget hyggelig bekjentskap.

Vi har som vanlig kost oss med venner og bekjente, det er alltid hyggelig å snakke "hund" med kjentfolk, både norske og tyske. Det er også morsomt å få se tyske topphunder "live", slik at man kan danne seg et uhildet bilde av dem.

Med på turen var våre gode venner Bente og Knut, Cathrine og Eline. Takk for en flott tur!

Resultatene er vi godt fornøyde med; det er morsomt å stille hund i rasens hjemland!

Ella av Trinento VV2 i 6-9 mnd tispe
Delfi av Trinento VV3 i 6-9 mnd tispe
Chilli av Trinento SG4 i 12-18 mnd tispe (Jugendklasse)
Bine av Trinento SG5 i 18-24 mnd tispe (Junghundklasse)
Akela av Trinento SG1 i 18-24 mnd langhår tispe (Junghundklasse)
AD BH IPO1 Ranja av Trinento V7 i brukshundklasse tispe

Tusen takk til våre dyktige handlere for god hjelp! 

Dogs4All 2019:


6-9 mnd tispe:
Chrystal India Storm av Trinento som debuterte i ringen lørdag 16/11-19, på den største utstillingen i Norge gjennom hele året. India gikk hen og vant tispe 6-9 mnd, og i kampen men vinner av hannhundklassen trakk hun det korteste strået og fikk en flott BIM valp (BIM betyr best i motsatt kjønn, vinner blir BIR: best i rasen).


Charmy Storm jr av Trinento stilte for 2 gang i sin karriere fredag 15/11-19 og der fikk han en exellent m HP og ble nr 3 i sin klasse. Lørdag 16/11-19 stilte han igjen og var sliten fra gårsdagen men fikk likevel en super kritikk og Exellent i 6-9 valp.

I Juniorklassen stilte vi Utzons Qasim Pretty Woman - Minni, både fredag og lørdag. Fredag fikk hun Exellent i jk, og en flott kritikk, Lørdag fikk hun også en exellent med enda bedre kritikk, men dessverre ble det stang ut på å bli med i plasseringen (blande de 5 beste).

Bianca av Trinento Stilte både fredag og lørdag. Fredag ble det very good (blått) men lørdagen endte bedre for hennes del med en flott kritikk og Exellent i AK (åpen klasse).

Armanis Shining Bright av Trinento - Super Elle - stilte kun lørdag, og tikket inn seier i brukshundklassen med en CK Og vakker kritikk, og ble tatt ut blandt de 8 beste av alle med CK i BTK (Beste Tispe Klasse) finalen.


Janniche med Charmy Storm jr av Trinento - Caddie

og Tina med Chrystal India Storm av Trinento - India


Nathalie med Armanis Shining Bright av Trinento - super Elle - vant

brukshundklassen på Dogs4All 16/11-2019. Elle er paret og går alt

etter planen venter vi valper rundt nyttår09.11.19:

Kennel Trinento tok igår turen over fjellet til Bergen, for å delta på AVD Bergen sin utstilling i Tysk mønster idag.


Dommer var Oddbjørn Winther.
Utstillingen ble holdt på Grimseid i Bergen.
Det var tilsammen 35 hunder med inkl valper.


Kennel Trinento sier seg storfornøyd med dagens resultater, der vår datter Katarina handlet alle hundene våre.


Resultater:


Delfi av Trinento debuterte idag på sin 5 mnd dag, og fikk ML2 i klasse 4-6 mnd, med strålende kritikk. Hun oppførte seg supert i ringen og fløt rundt.


Nestemann ut var Bine av Trinento, som ble ropt opp i tet og holdt plassen sin lenge, men mistet en plass helt på slutten. Bine tikket inn en SG2 i unghundklassen. Klassen til Bine var dagens største klasse.


Så var det Zelda av Trinento sin tur, som vant åpen klasse med SG1 og strålende kritikk, Zelda har superflotte bevegelser, og gikk som et tog.


Ranja av Trinento stilte i brukshundklassen, ble ropt opp som nr 2, men mistet en plass og ble nr 3 med V. Ranja eies av våre gode venner Knut og Bente Brekke. Takk til Knut som er med og er sjåfør på turen, og gratulerer med flott resultat.


Sist ut i utstillingsringen fra oss var Zackie av Trinento, hun stilte i unghundklassen for langhår og oppnådde SG1. Zackie eies av våre gode venner Anne-Grete Flatabø Engtrø og Arnkjell Engtrø de hadde ikke mulighet å bli med på turen så vi tok med Zackie for de. Gratulerer med flott resultat til dere.


I tillegg stilte Bine, Zelda og Zackie til avlskåring og alle 3 ble avlsgodkjent for samme dommer som dømte utstillingen.


Tusen takk til vår egen superhandler Katarina for utmerket handling. Du viser fram våre hunder på en utmerket måte, du er rolig og takler hver og en hund på det viset hunden trenger! Det var mange som bemerket deg idag! Vi er stolte av deg!


Takk til AVD Bergen for et flott gjennomført arrangement og takk for hyggelig dag med dere andre utstillerne. Gratulerer også til dere alle med flotte plasseringer!
01.06.19:

1. juni var hel gjeng fra kennel Trinento vært på NSchK avd. Oslo sin utstilling i Maridalen.  Dommer for dagen var den sympatiske og positive dansken Sven Erik Lundkvist. Takk til våre flotte valpekjøpere som stiller opp med velstelte hunder, og takk til Katarina, Camilla og Bente for hjelp med handling.

 

Resultatene for dagen var som følger:

Valpeklasser:

 • 6-9 mnd hann: Conan Av Trinento ML1 HP 2BHK
 • 6-9 mnd tispe: Cefa Av Trinento ML1 HP 1BTK BIM-valp
 • Chilli Av Trinento ML2 HP

 

Voksenklasser normalhår:

 • Veteranklasse hann: BH Gandhi av Trinento Excellent 1 CK 2.BHK R.CERT Beste Veteran
 • Juniorklasse tispe: Bine Av Trinento Excellent 2
 • Unghundklasse tispe: Zelda Av Trinento Excellent 2
 • BH-VT IAD Zita Av Trinento Very good 3
 • Brukshundklasse tispe: AD BH IPO1 Ranja Av Trinento Excellent 1 CK 2.BTK R.CERT
 • AD BH IPO1 Tascha av Trinento Excellent 2 CK 3.BTK

 

Voksenklasser langhår:

 • Juniorklasse tispe: Akela av Trinento Excellent 1 CK 2.BTK R.CERT
 • Unghundklasse tispe: Zackie Av Trinento Excellent 1 CK 4.BTK


Vi stilte også oppdretterklasse normalhår, hvor vi fikk flott kritikk og HP (hederspremie), noe som selvfølgelig er ekstra morsomt.


Gratulerer så mye til alle involverte!19.01.19 - Winterschau i Schleswig:

I dag har vi vært på det tradisjonelle Winterschau i Schleswig, hvor vi har stilt ut for dommer Bernd Weber. Som vanlig en flott arrangert utstilling med fine fasiliteter.


Det ble en fin dag med mye trivelige folk og flotte hunder. Alle våre påmeldte fikk fine kritikker. Spesielt moro var det å stille tre generasjoner eget oppdrett i Tyskland samtidig: Yzzi (snart 10 år), Tascha (3,5 år, datter av Yzzi) og Zelda (1 år, datter av Tascha).


Takk til Katarina for utmerket handling!


Resultatene for dagen ble som følger:

-Bine av Trinento VV1 i 6-9 mnd tispe

-Zelda av Trinento SG5 i 12-18 mnd tispe

-Tascha av Trinento V5 i brukshundklasse tispe

-Ranja av Trinento V6 i brukshundklasse tispe

-Yzzi av Trinento V1 i veteranklasse tispe


Ranja og datter Bine
Armanis Shining Bright Av Trinento (Elle) er tatt ut på landslaget i Lure Coursing i 2019!  Gratulerer så mye til eier Nathalie Nielsen! Vi som oppdrettere er kjempestolte av dere og gleder oss til å se hva dere får til! 28.11.18:

Zackie av Trinento er røntget med HD-A og AD-0, gratulerer så mye til eierne!


Dette medfører at 3/4 valper i kullet etter AD BH IPO1 Tascha av Trinento og AD BH IPO3 Keule vom Holtkämper Hof er dermed røntget med beste resultat, noe vi selvfølgelig er storfornøyde med. Tusen takk til alle våre valpekjøpere som røntger hundene sine, det er veldig viktig for vårt videre avlsarbeid.16.11.18 - Nordisk Vinner (Dogs4all):


Billy the Kid av Trinento ble i dag stilt i juniorklassen på Nordisk Vinner (Dogs4all) på Lillestrøm for dommer Ingrid Krah-Heiermann. Han ble belønnet med Excellent og en fin kritikk: "14 months, verry trypie, dark eyes, lovely exspression, nice ears, slightlig flowing top line, deep briskles, straight shoulder, ex rear agulations, moves well in profie." Gratulerer så mye til eier Hanne Feydt Von Benzon!


Armanis Shining Bright Av Trinento (Elle) ble også stilt på dogs4all i dag for samme dommer. Også hun fikk Excellent og en fin kritikk: "2,5yr, fawn, nice elegante, correct head, dark eyes, ex top and underline, correct angulations, fine coat, moves well from all sides." Gratulerer så mye til eier Nathalie Nielsen!04.11.18 - DKKs internasjonale utstilling i Herning dag 2:


Også i dag var vi på DKKs internasjonale utstilling i Herning for årets Danske Vinnerutstilling. Dommer for dagen var Per Kr Andersen. Dessverre var det et hakk ned på premiestigen for både Zelda og Tascha i dag.


Zelda ble nr 1 i juniorklasse tispe med Excellent. Juniorvinnertittelen glapp, da dommeren mente hun var litt for slank. Kritikken var som følger:

"Utmærkt typ. Bra huvud. Bett ok. Bra øron. Ok øverlinje. Lætt i kroppen. Ok vinklar. Beveger sej lætt med ett gott steg. Pæls & temperament ok."


Tascha hadde i dag korrekte ører, men dommeren hadde litt annet å plukke på, så hun ble belønnet med Very Good og tredjeplass i brukshundklasse tispe. Kritikken lød som følger:

"Meget bra type. Kropp med goda proportioner. Gott huvud. Bett ok. Bær øronen bra. Ok rygg - faller i lænden. Tillræcklig kropp men ønskar mera front. Ok vinklar fram. Utåtvridna bakben. Beveger sig med ok steg men trampar ostabilt bak. Pæls och temperament ok."


---


Også i dag fikk whippetene prøvd seg i ringen på DKKs internasjonale utstilling i Herning. I dag var det dansk vinner og 66 påmeldte voksne hunder. Dommer for dagen var George Kostopoulos. Det ble nok en trivelig dag rundt ringen, og vi må si oss fornøyd med resultatene også denne dagen.


-Billy the Kid av Trinento Excellent 2.JKK CK 4.BHK res juniorCERT

-Bianca av Trinento Excellent og uplassert i JKK

-Utzon’s I am Anutcha Excellent 3.AKK

-N UCH Utzon’s Jubileum Julie Flash (Tara) Excellent CK 4.CHKK


Billys kritikk:

"Elegant good enough masculine for age, pleasing outline , head and expression. long neck ,good enough angels, slightly steeper croup, good bones pasterns and feet, free side movement keeping his outline."


Biancas kritikk:

"Feminine elegant, enough substance for age, pleasing head and expression, long arched neck, medium spring of ribs, corr angles, a little more croup fall, free mover keeping her outline."


Anutchas kritikk:

"Elegant, good enough substance, long head and neck, good topline, a bit over angulated in rear, muscles could be stronger, sound mover."


Taras kritikk:

"Feminine, good substance, long head and neck, smooth top and underline, attractive expression, good angles, free side movement good enough coming and going."03.11.18 - DKKs internasjonale utstilling i Herning dag 1:


I dag har vi vært på DKKs internasjonale utstilling i Herning og stilt ut for dommer Carsten Birk. Dessverre gikk både whippetene og schäferne samtidig, så Trond måtte gå med begge hundene selv, noe som gjør det litt vanskeligere å få vist dem fra sin beste side. :)


Zelda stilte i juniorklasse og ble nr 2 med Excellent CK og JuniorCert og fikk en flott kritikk:

"God størrelse og proportioner, prima type, meget tiltalende hoved og udtryk med mærke velformede øjne, velbårne ører af god størrelser, flot bid, passende stop, stærk hals prima overlinie, passende udviklet krop for alder, tilstrækkelig vinklet fremme. velvinklet bag, flot pelskondition og farve, bevæger sig stabilt fremme og bag, god skridtlængde og temperament."


Mamma Tascha ble nr 2 med Excellent i brukshundklasse tispe med en god kritikk, men dommeren var ikke helt fornøyd med ørestillingen:

"God størrelse, velformet mørke øjne, ører kunne være højere på skallen og bæres mere lodret, godt bid, stærk hals, god overlinie, tilstrækkelig styrke over lændepartiet, god brystdybde, passende længde, bevæger sig stabilt bag, god pelsstruktur, godt temperament."


---


I dag har vi vært på DKKs internasjonale utstilling i Herning og stilt ut for dommer Markku Mähönen. Det ble en flott dag med hyggelige mennesker, og resultatene var slettes ikke så verst de heller:


-Billy the Kid av Trinento Excellent 2.JKK CK 2.BHK res CERT res juniorCERT

-Bianca av Trinento Excellent 3.JKK

-Utzon’s I am Anutcha Excellent 3.AKK CK

-N UCH Utzon’s Jubileum Julie Flash (Tara) Excellent CK 2.CHKK 3.BTK res CERT


Biancas kritikk:

"Correct type, excellent size, very feminin, nice head, good length of neck, good top and underline, nice forchest, nice angulations and good feets. Very good up and down movements, moves with good rythm but needs more drive in rear for the future."


Anutchas kritikk:

"Excellent type with very nice outlines, very typical all over. Very nice, long head with nice expression, correct neck, excellent forchest, well angulated behind. Straight up and down movements, very good side movements. Correct temp."


Taras kritikk:

"Excellent type, very nice outlines, head long enough, excellent neck, forchest and body, very good angulations, shows up en a very good condition, quite good side mover. Correct temp."


13.10.18 - Utstilling i Bø:

Bajas av Trinento (Utzon’s I am Anutcha/Utzon’s Jubileum Julian Flash) tok sitt første CERT i Bø idag. Han ble også BIR jr og BIM totalt. Hipp hurra og gratulerer så masse til eier Eline Klepsvik.


15.09.18:

BH Panda av Trinento (Nala) og eier Lene Fjeldaas debuterte i dag i C-spor. Ikke bare fikk de godkjent, men de fikk også opprykk til B-spor! :D Få dager før konkurransen gikk både hund og eier Norge på tvers, så disse ligger ikke på latsiden Gratulerer så mye, vi er kjempestolte av dere!


Nala har både "brains and beauty"; hun er stilt ut med CK, har bestått k-test, bestått funksjonsanalyse med godt resultat, opprykk til LP2 og nå også opprykk til B-spor. Keep up the good work!


Panda er etter N UCH BH AD IPO3 Owinn's Warro - BH Chelsi av Trinento


19.08.18 – Whippetspesial på Lillehammer

Whippetene ble i dag stilt for dommer Steph Marston-Pollock på Birkebeiner Skistadion. I dag var været litt mer whippetvennlig enn i går, og det var litt enklere å få vist hundene fra sin beste side. Takk for en veldig hyggelig helg i whippetens navn!


Resultatene ble (tro det eller ei) identiske med dagen før, og kommer her oppsummert:

 • Billy Excellent og nr 1 i juniorklasse hann – BIM junior
 • Bianca Excellent og uplasssert i juniorklasse tispe
 • Anutcha Excellent og uplassert i åpen klasse tispe
 • Tara Excellent CK og nr 1 i championklasse tispe 2BTKVakre Bianca. Foto: Jorunn Jenssen18.08.18 – NKK Lillehammer

Vi tok turen til NKK Lillehammer for å stille for dommer Gabriel Valdez, og selv om det ble en hyggelig dag var ikke været på vår side. Det var høstlig vær med regn og vind – med andre ord langt fra whippetenes (og vårt) favorittvær. Men vi kom oss likevel gjennom dagen med følgende resultater:

 • Billy the Kid av Trinento Excellent og nr 1 i juniorklasse hann
 • Bianca av Trinento Excellent og nr 1 i juniorklasse tispe
 • Utzon’s I am Anutcha Excellent og uplassert i åpen klasse tispe
 • N UCH Utzon’s Jubileum Julie Flash (Tara) Excellent CK og nr 1 i championklasse tispe 2BTK09.08.18:

Hvem sier at en whippet bare er en frysepinn som ikke kan brukes til noe?


Armanis Shining Bright av Trinento (Elle) ble idag godkjent ettersøkshund. Hun fikk to ferske rådyrspor i blodsporet sitt, men slo ikke over på dem, og fikk en utmerket kritikk av dommeren. Fra tidligere er hun godkjent terapihund, hun har CERT i LC og hun gjør det også veldig bra i utstillingsringen.


Slikt kommer ikke av seg selv, så all ære til eier Nathalie Nielsen som jobber målrettet med hundene sine! Men er det ikke et grunnlag i hunden så nytter det ikke, uansett rase, så Anutcha er en god nedarver på bruksgrener.


Vi er så stolte av å være oppdrettere av en så allsidig hund! Gratulerer så masse igjen til Nathalie og Elle, vi gleder oss til å se hva dere finner på i fremtiden!


Elle er etter C.I.B. N SE DK FI UCH UK CH Courtborne Sheldon og Utzon's I Am Anutcha.


Elle er en meget allsidig whippet - her på utstilling. Foto: Jorunn Jenssen
04-05.08.18 – Utstilling i Tyskland

Helga 4. og 5. august tok generalen og en av hans undersåtter seg en Tysklandstur. Med på lasset var Lexie (Wendy) og Zelda, som begge skulle stilles ut. Det ble en hyggelig og sosial helg med dobbeltutstilling (landesgruppeschau og «vanlig» zuchtschau), hvor vi så mange flotte hunder, blant annet Nero von Ghattas som ble V1 den første dagen, og vakre Henko vom Holtkämper Hof (far til vårt B-kull) som ble V1 på dag nr to. Tusen takk for handlinghjelp til Jörg Niedergassel, og tusen takk til Thor Egil for meget godt selskap gjennom helga.


Resultatene ble som følger:

04.08.18:

 • Zelda av Trinento VV4 i 9-12 mnd tispe for dommer Margit van Dorssen
 • Wendy av Trinento (Lexie) SG12 i 18-24 mnd tispe for dommer Margit van Dorssen


05.08.18:

 • Zelda av Trinento VV2 i 9-12 mnd tispe for dommer Thomas TeubertHer er noen bilder fra turen
14.07.18 – Utstilling på Vålerbanen

Armanis Shining Bright av Trinento (Elle) stilte i dag for første gang i åpen klasse tispe og ble premiert med Excellent CK og en andreplass i klassen. I beste tispeklasse ble hun nr tre. Dagen etter fikk hun samme premiering, men endte opp uplassert i beste tispeklasse.03.06.18 – Whippetspesial i Vestby

I dag har vi vært på whippetspesialen 2018 i Vestby, og stilt for dommer Arnaldo Cotugno (kennel Sobresalto). Det har vært en flott og solrik dag, og vi er veldig fornøyd med resultatene, som er som følger:

 • Billy the Kid av Trinento Excellent CK og nr 2 i juniorklasse hann.
 • Bajas av Trinento Excellent og uplassert i juniorklasse hann.
 • Bianca av Trinento Excellent CK og nr 3 i juniorklasse tispe.
 • Armanis Shining Bright av Trinento (Elle) Excellent CK og nr 3 i unghundklasse tispe.
 • N UCH Utzon's Jubileum Julie Flash (Tara) Excellent CK og nr 3 i åpen klasse tispe. Tara vant også pris for beste hode!

Gratulerer så mye til eierne av disse flotte Trinentohundene, og takk for at dere møter opp med flotte, velpleide whippeter, det setter vi stor pris på!02.06.18 – NKK Sandefjord:

Vi har i dag stilt ut på NKKs utstilling i Sandefjord for dommer Rolf Evensen. Det var en varm, men hyggelig dag, og dagen ble toppet av at Zelda av Trinento fikk HP og ble BIR-valp. Tusen takk til Nils Rabe for utmerket handling som vanlig, og tusen takk til våre valpekjøpere som stiller opp med velkondisjonerte hunder.

Resultatene var som følger:

 • Zelda Av Trinento HP 1BTK BIR-valp.
 • Xavi Alonzo Av Trinento Very Good og nr 1 i unghundklasse hannhund.
 • Wendy Av Trinento (Lexie) Excellent og nr 1 i unghundklasse tispe.
 • Targa Av Trinento Very Good og nr 4 i åpen klasse tispe.
 • AD BH IPO1 Tascha Av Trinento Excellent CK og nr 1 i brukshundklasse tispe, og til slutt endte hun som tredje beste tispe totalt sett.


Whippetene ble også stilt på NKK Sandefjord, og det ble virkelig en topp dag! Tara ble norsk champion for dommer Agneta Kappers, og kan nå titulere seg N UCH Utzon's Jubileum Julie Flash!  Vi er så stolte av vår flotte Tara!


Resultatene for dagen var:

 • Bajas Av Trinento Very Good og nr tre i juniorklasse hannhund.
 • Bianca Av Trinento Excellent CK og vinner av juniorklasse tispe.
 • Utzon's Jubileum Julie Flash (Tara) Excellent CK og vinner av åpen klasse tispe, fjerde beste tispe med CERT og med det også norsk champion.


Vakre Tara
19-20.05.18 – Pinseutstilling hos Norsk Schäferhund klub avd. Agder

I pinsehelga deltok vi for første gang på pinseutstillingen i Agder. Det ble en hyggelig helg i meget godt selskap, og resultatene ble ikke så verst de heller. Tusen takk til avd. Agder for en velarrangert utstilling. Tusen takk til Nils Rabe for flott handling!


Dag 1 var det utstilling etter tysk mønster for dommer Jan Nilsson, med følgende resultater:

 • Zelda av Trinento ML4 i 6-9 mnd tispe
 • Yra av Trinento L3 i 9-12 mnd tispe
 • Wendy av Trinento (Lexie) SG1 i 18-24 mnd tispe
 • AD BH IPO1 Tascha av Trinento V3 i brukshundklasse tispe


Dag 2 var det utstilling etter NKKs regelverk for dommer Ulla Hansen, som var et nytt og meget hyggelig dommerbekjentskap, som var flink til å påpeke hundenes positive sider. Resultatene var som følger:

 • Zelda av Trinento ML1 1BTK BIM-valp
 • Yra av Trinento Excellent og nr 1 i juniorklasse tispe
 • Wendy av Trinento (Lexie) Excellent CK og nr 1 klassen
 • AD BH IPO1 Tascha av Trinento Excellent og nr 3 i brukshundklasse tispeHer er noen bilder fra helga09.05.18

Elle (Armanis Shining Bright av Trinento) gjorde rent bord under vårprøven i LC (lure coursing) søndag 06.05.18 - de vant med 83 poeng og tok CERT i sitt første offisielle løp. Elle har kun løpts lisensløp tidligere, så dette er meget imponerende! Gratulerer så mye til eier Nathalie Nielsen som har gjort en superjobb!


Elle poserer med rosettene sine!11.03.18

Elle (Armanis Shining Bright av Trinento) og eier Nathalie Nielsen er nå godkjent som terapihundekvipasje, med den hyggelige kommentaren "søt, trivelig og høflig ekvipasje".  Elle og Nathalie har allerede truffet sin første bruker, og det var fullklaff ved første møte. Gratulerer så mye til eier Nathalie som har gjort en kjempejobb med Elle! Vi ønsker dere lykke til med terapihundjobbingen og er kjempestolte over jobben dere har gjort!

Fornøyd hund og eier med bestått "eksamen"03.03.18 - utstilling i Letohallen for dommer Leif Jørgensen

Whippetene har vært på utstilling i Letohallen i dag. Vi er veldig fornøyd med dagen, da dommeren var veldig streng og sendte mange ut med blått (Very Good) grunnet høyde.


Resultatene ble som følger:

 • Billy the Kid av Trinento ble ML1 med HP 6-9 mnd hann og endte opp som BIM-valp.
 • Bianca av Trinento ble ML2 med HP i 6-9 mnd tispe.
 • Armanis Charming Prince av Trinento fikk Very Good og ble nr 1 i unghundklasse hann, kritikken var flott, men han var dessverre 0,5 cm for høy for dagen.
 • Utzon's I am Anutcha fikk Excellent og CK, og ble nr to i åpen klasse tispe. Hun endte til slutt som 3BTK i beste tispeklasse.


Tusen takk til Jorunn Jenssen for fremragende handling av Bianca, Prins og Anutcha.20.01.18 - Landesgruppeshow i OG Schleswig Und Umgebung

I slutten av januar tok vi oss en tur til Tyskland for å stille på det tradisjonelle "winterschau" i ortsgruppe Schleswig i Tyskland. Det ble en hyggelig dag med gode hundevenner, og vi stilte også både Lexie og Pina for dommer Jürgen Hoffmann. Begge fikk fine kritikker, og vi er godt fornøyd med turen. Vi fikk også hilst på noen av Pina og Pola sine søsken. Resultatene for dagen var som følger:

 • Wendy av Trinento (Lexie) SG3 i 12-18 mnd tispe
 • Pina aus dem Aurum Zwinger VV2 i 9-12 mnd tispe langhår.


Her er noen bilder fra dagen:

02.12.17 - Juleutstilling hos NSchK avd. Hedmark

Før julestria satte inn tok vi oss en tur på juleutstilling i Hedmark for dommer Bjørn Lundberget, hvor vi stilte tre hunder med følgende resultater:

 • Yra av Trinento ML3 i 4-6 mnd tispe
 • Wendy av Trinento (Lexie) SG2 i 12-18 mnd tispe
 • Qessi av Trinento SG4 i åpen klasse tispe
 • Komsa's Pippi etter Jaro av Trinento SG1 i 18-24 mnd tispe


Wendy og Qessi ble på slutten av dagen avlsgodkjent med fine kritikker, også dette for dommer Bjørn Lundberget. Takk til avd. Hedmark for et hyggelig julearrangement!25.11.17 - kåring i Tyskland

AD BH IPO1 Qira av Trinento ble i dag kåret i Tyskland. Tusen takk til våre gode venner i kennel Aurum Zwinger som har hjulpet oss med å utdanne og kåre Qira.18.11.17 - Dogs4all på Norges Varemesse i Lillestrøm

Tradisjonen tro var vi på NKKs internasjonale utstilling Norsk Vinner, populært kalt Dogs4all. Vi stilte både whippet og schäfer, og må si oss sånn tålig fornøyd med resultatet:

 • Xena av Trinento fikk Very Good og ble nr 4 i juniorklasse tispe. Gratulerer så mye til Linda og Petter!
 • Tessa av Trinento fikk Excellent og ble nr 4 i åpen klasse tispe. Gratulerer så mye til eier Tom!
 • Wendy av Trinento (Lexie) og vant unghundklasse tispe med Excellent CK.
 • Rustadmoens PiRaja etter Jaro av Trinento fikk Excellent CK og vant juniorklasse tispe, og ble med det Norsk Juniorvinner-17. Gratulerer så mye til eier Gunn Tove og holder Inger Lise!
 • Armanis Shining Bright av Trinento fikk Very Good og ble uplassert i juniorklasse tispe. Gratulerer så mye til eier Nathalie!
 • Armanis Charming Prince av Trinento (Prins) vant unghundklasse hann med Excellent CK.
 • Utzon’s Jubileum Julie Flash ble nr 2 i åpen klasse tispe med Excellent CK, og endte til slutt opp som første uplasserte (nr 5) i beste tispeklasse.

Tusen takk til Nils Rabe for utmerket handling av schäferne! Tusen takk til Geir Guldberg for fremragende handling av Tara, Jorunn Jensen for fremragende handling av Prins og Sarah Christensen som handlet Prins i beste hannhundklasse. Tusen takk også til våre valpekjøpere som som stiller opp med rene, velstelte hunder i flott kondisjon, det setter vi stor pris på!04.11.17 - OG Bardowick i Tyskland

Qira av Trinento besto i dag IPO1 i Tyskland med følgende poengsummer 91-75-92. Tusen takk til våre gode venner i kennel Aurum Zwinger som har utdannet Qira for oss!14-15.01.17 - Høstarrangement NSchK avd. Møre og Romsdal

Xtra av Trinento og Karoline Elisabeth Johansen Bævre har i helga deltatt på Høstarrangementet til NSchK avd. Møre og Romsdal. På lørdag deltok de i lydighet klasse 1 hvor de havnet på en hederlig tredjeplass (dommer: Roar Holmen), mens de i dag ble premiert med Excellent og andreplass i juniorklasse tispe normalhår for dommer Arvid Strømsvik. Gratulerer så mye til Karoline med familie, dere har gjort en kjempejobb med Xtra!


01.10.17 - Lydighetsstevne hos NSchK avd. Indre Østfold

BH Panda av Trinento (Nala) fikk i dag endelig opprykk til kl 2 i lydighet, samt sølvmerket i lydighet. Gratulerer så mye til eier Lene Fjeldaas.


Nala er stilt ut med Excellent CK og SG, har bestått k-test og funksjonsanalyse (FA), og i tillegg til lydighetskonkurranser går Lene også bruks med henne. En flott representant for rasen, med en meget flink og dedikert eier! :) Kjempebra jobba, Lene!


Nala er etter N UCH BH AD IPO3 Owinn's Warro og BH Chelsi av Trinento.


Stolt hund og eier etter at opprykket var sikret


09.09.17 - Karaktertest hos NSchK avd. Oslo

I dag besto Pippi av Trinento, Wendy av Trinento (Lexie), Qessi av Trinento og Xavi Alonso av Trinento karaktertest (K-test) for dommerne Gunnar Olsen og Terje Bøvelstad hos avdeling Oslo, alle med fine beskrivelser. Gratulerer så mye til alle sammen!


Pippi og eier Meena Grepp etter endt test03.09.17 - Bruksstevne

I dag fikk BH Panda av Trinento (Nala) opprykk til C-spor, og har med det godkjent bruksmeritt for deltagelse i brukshundklasse på utstilling. Gratulerer så mye til eier Lene Fjeldaas!


Vakre Nala


17.08.17:

Wendy av Trinento (Lexie) er røntget med HD:A og AD:0, og vi er meget fornøyde med det. Gratulerer så mye til holder Camilla som holder Lex i superform.Vakker rampejente


12.08.17:

AD BH IPO1 Tascha av Trinento ble i dag kåret for dommer Wilhelm Nordsieck i Paderborn i Tyskland med en flott kåringsbeskrivelse og "utpreget, slipper". Tusen takk til Jörg Niedergassel som har gjort en utmerket jobb med Tascha.


Tascha høsten 2017. Foto: Ane Lundeby Haagensen21-23.07.17 - Norsk Vinner 2017 på Maura

Norsk Vinner 2017 er historie! Det har vært en hyggelig helg med flott vær og trivelige folk, og vi takker alle som har bidratt til å gjøre helga så fin. For bilder fra helga mm, sjekk ut facebook-siden vår.


Resultatene ble som følger:

-Pola aus dem Aurum Zwinger ML3 i 4-6 mnd tispe langhår

-Lexie av Trinento ML5 i 9-12 mnd tispe

-Panda av Trinento SG2 i åpen klasse tispe langhår

-Tellus av Trinento G1 i åpen klasse hannhund langhår

-Ranja av Trinento V13 i brukshundklasse tispe

-Ultra av Trinento V4 i veteranklasse tispe

-Komsa's Pippi (etter Jaro av Trinento) ble SG1 i 12-18 mnd tispe langhår


Tusen takk til våre flinke valpekjøpere og venner som stiller opp med velstelte hunder i flott kondisjon, og til alle andre som har hjulpet til å få hjulene til å gå rundt.


En ekstra stor takk til Katarina som har ført hunder både for oss og andre på en flott måte!  Vi er så takknemlige for at vi har en flink handler som stiller opp for oss og alltid er villig til å hjelpe andre dersom hun har tid og anledning.


Tusen takk til alle som velger å bruke juniorhandlere til sine hunder, og til de som jobber i juniorhandlerprosjektet! De unge er fremtiden for Norsk Schäferhund Klub, og de er flinke til å føre hund. Gi dem sjansen til å vise hva de kan, og til å lære mer. Tusen takk til Bjørn Lundberget og Kjell Pollestad som er de som har jobbet mest med juniorhandlerprosjektet.


Katarina og AD BH IPO2 RSP2 Kkl Alexis vom Nordenstolz (Thera) - foto: Cecilie Vordahl22.07.17

Tascha av Trinento har bestått IPO1 i Tyskland med følgende poeng: 88/78/84. Takk for en utmerket jobb til Holger og Jörg!


10.06.17 - Uoffisiell utstilling hos Norsk Whippetklubb i Vestby


10.06 tok Torill turen til Vestby for å stille ut på Norsk Whippetklubb sin første utstilling. Det var 70 hunder påmeldt, og vi er kjempefornøyd med resultatene! Alle hundene gjorde en fin figur i ringen, og Tara var i sin livs form og endte opp som BIM!


-Armanis Charming Prince av Trinento: 1Jk, 2 Jkkl, HP

-Armanis Sweet Harmony av Trinento: 1Jk, 2 Jkkl, HP.

-Utzon's I am Anutcha: 1AK, HP, 5 BTK

-Utzon's Jubileum Julie Flash: 1AK, HP, 1BTK, BIMBIS og BIM - og de største rosettene vi noen gang har sett! Foto: Per Roger Hamgaard


Tusen takk til Jorunn Jenssen og Geir Guldberg for utmerket handling og takk til kennel Cayahoga for flott whippetstatue i BIM premie!To fornøyde damer!

03-04.06.17 - Pinseutstilling i Nesbyen - Norsk Schäferhund Klub avd. Hallingdal

Tradisjonen tro stilte vi mannssterke på Pinseutstillingen, for første gang på noen år campet vi igjen på plassen. Været var ikke det beste, men vi hadde en veldig hyggelig helg både på hundemessig og på den sosiale fronten.


Lørdag var det utstilling etter tysk mønster. Tyske Torsten Kopp dømte valp, mens Johnny Johnsen dømte voksne hunder.

-Wendy av Trinento (Lexie) VV1 i 9-12 mnd tispe

-Xtra av Trinento VV2 mnd i 9-12 mnd tispe

-Team Cayira Jennie (Bine) SG1 i åpen klasse tispe (dagens største klasse med fem deltagende hunder)Torill, Bine og Nils etter at seieren var sikret


Søndag var det duket for utstilling etter NKKs regelverk, og det var heldigvis litt flere påmeldte hunder. Denne dagen dømte Johnny Johnsen valper, mens Torsten Kopp dømte voksne hunder.


-Xena av Trinento: Excellent nr 3 i juniorklasse tispe

-Xtra av Trinento: Excellent nr 4 i juniorklasse tispe

-Team Cayira Jennie (Bine) Excellent nr 1 CK i åpen klasse tispe 4 BTK

-Ranja av Trinento Excellent nr 2 i brukshundklasse tispe

-Ultra av Trinento: Excellent nr 1 m CK i veteranklasse tispe

-Gandhi av Trinento: Excellent nr 3 i åpen klasse hann


Gratulerer så mye til eierne av Xena, Xtra og Ranja, og tusen takk for at dere møter opp med velstelte og veltrimmede hunder! :) Tusen takk til alltid like flinke Nils Rabe, Tom Andersen og Thomas Andersen for utmerket handlerhjelp.


Tusen takk også til alle som kom for å heie og sosialisere seg selv, det er kjempehyggelig og det setter vi stor pris på! :) Hos oss er alle som ønsker å delta velkomne, uansett om de vil stille hund eller ikke.


Trinentogjengen i Nesbyen pinsen 2017


25.05.17 - Karaktertest (k-test) hos avd. Kongsberg

Tessa av Trinento og Remo av Trinento har bestått k-test. Gratulerer så mye til eierne!


20.05.17 - Utstilling hos avd. Oslo

Den 20. mai var vi i Oslo og stilte ut og det var en hyggelig, men hektisk dag, da det var få påmeldte, og vi hadde hunder i de fleste klasser.


Resultater for dagen:

-Xena av Trinento ble ML2 i 6-9 mnd tispe

-Volt av Trinento ble VG2 i juniorklasse hann

-Gandhi av Trinento ble Exc1 i åpen klasse hann

-Wendy av Trinento (Lexie) ble VG3 i juniorklasse tispe

-Ranja av Trinento ble Exc1 CK 3BTK i bruksklasse tispe

-Tellus av Trinento ble Exc1 i unghundklasse hann langhår

-Vega av Trinento (Lexie) ble Exc2 i juniorklasse tispe langhår


Dagen ble toppet med at Team Cayira Jennie (Bine) vant åpen klasse tispe, vant beste tispeklasse med CERT og til slutt ble BIR i konkurranse mot beste hannhund!


Dommer for dagen var Heather Macdonald fra skotske kennel Conbhairean.

Tusen takk til våre venner og valpekjøpere som stiller opp med godt humør, velstelte hunder og stor iver - det setter vi stor pris på! Gratulerer så mye til alle sammen!


Torill, Bine og dommer Heather Macdonald14.05.17:

Gratulerer så mye til Lene og Panda av Trinento (Nala) med bestått ferdselsprøve hos avd. Oslo.


06.05.17:

AD BH IPO1 Ranja av Trinento besto i dag sin kåring med "utpreget slipper" i Ortsgruppe Hitzhusen i Tyskland. Tusen takk til Holger for utmerket arbeid.


Ranja - foto: Knut Brekke


30.04.17:

Panda av Trinento (Nala) har i dag bestått funksjonsanalyse (FA) hos Norsk Schäferhundklubb avd Oslo. Gratulerer så mye til eier Lene Fjeldaas med et meget godt testresultat!09.04.17 - LC-trening og lisensløp i Sarpsborg

Tara og Anutcha løp hvert sitt godkjente lisensløp. Tusen takk til Rita, Elisabeth og Trude for lån av støttehunder!

Eldre nyheter kan leses her!trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento