04.12.2021 Lemvig: I dag har vi trent med kennel Team Marboro på deres egen treningsbane.  Joakim er håndballproff i byen, og sammen med Camilla og barnebarn Nora skal de boe her et år. Jeg tok derfor kontakt med Per Frost, som jeg kjenner litt fra før, og vi ble bedt med på trening.  Camilla blir med dem videre, etter at vi drar hjemover søndag.  Kennel Marlboro er Danmarks mest fremgangsrike og meritterte schäferhund oppdrette de siste 15 årene med en rekke sterke resultater både i Danmark og Tyskland!  Takk for en fin trening, en lang og hyggelig prat etterpå - og at Camilla og Wendy kan trene med dere videre - Per Frost og Gordon Steffensen !

IMG_53141
IMG_53161
IMG_5324
IMG_53171

03.12.2021 Vi i kennel Trinento har som mål å oppdrette sunne hunder med et godt eksteriør og god mentalitet, som fungerer som gode allround- og familiehunder.  Innimellom dukker det dog opp noen som skiller seg litt ut, og her ser du en av dem.

Mack (Jacco av Trinento - Peik vom Holtkämper Hof/Yzzi av Trinento) var en valp litt utenom det vanlige, med drifter og energinivå som var godt over gjennomsnittet.  Hos en vanlig valpekjøper kunne nok Mack fort blitt en problemhund, men så havnet han heller ikke hos en vanlig valpekjøper, men hos Aage Berntsen!


Aage og Mack har hatt en fantastisk reise sammen; Aage har utdannet Mack til militær patruljehund, og i en alder av snart ti år, er Aage og Mack fremdeles i tjeneste.  Mack har kapasitet og arbeidslyst helt utenom det vanlige, og er en fantastisk sporhund som kan spore i timesvis.  På "fritiden" er Mack familiehund, og der fungerer han også svært godt.


Aage er en svært dyktig hundefører, som har utmerket seg ikke bare ved å utdanne én, men TO hunder fra kennel Trinento som militære tjenestehunder.

Vi er stolte av dere og jobben dere har gjort og gjør sammen!  Dere representerer kennel Trinento på en fantastisk måte, og vi håper at Mack har flere gode år igjen på jobb!

29.11.2021 Drammen: Super avslutning på høstens Trinento trening i kveld! Kaldt, bart og førjulsstemning.  Ei økt med trening, ei økt med gløgg og kaker, ei økt med "trillebår" konkurransen og ei økt med premieuttdeling.  Takk til dere alle.  Treningene starter opp igjen ved påsketider.

IMG_5271
IMG_52771
IMG_52811
IMG_5264
IMG_52611

08.11.2021 Fin gjeng på trening i dag. Siste treningsdag før vinterpause er 29/11-21. tradisjonen tro blir det gløgg og pepperkaker siste trening, noen ganger dukker nissen opp med noe i sekken sin også, mon tro om han kommer i år... Den som trener får se.

23.10.2021 Familien er stolte og glade -og Joakim og Camilla ble foreldre til lille «Tille» Nora på 2580 gram og 49 cm lang 23 oktober. Camilla var her på Veberg, og når ting begynte å skje satte Joakim kursen hjem fra Danmark. Men ting skjedde fort. Få har vel mer erfaring fra fødsler enn Torill - som har vært sjef for ca 60 fødsler…., men det er valpefødseler. Så Torill kjørte Camilla rett til Drammen sykehus og fødsel startet umiddelbart. Torill var med - Joakim på FaceTime - og jeg under min varme dyne. Camilla var utrolig flink - og gudmor Torill klippet navlestrengen. Vi har blitt stolte besteforeldre ! Kanskje blir det ei "hunde-jente" etterhvert ?!  


16.08.2021 Trinento starter opp mandagstreningene igjen mandag 23.august 2021 kl 1800 på samme sted som alltid!  Hjertelig velkommen skal dere være! Veibeskrivelse se her

Minner også om kenneltreffet 10-12 september 2021 se her!

16.07.2021 Rustøls Catja ML-3 på Norsk Vinner 2021 i klassen 6-9 mnd.

Gratulerer!

01.07.2021 Kennel Trinento gratulerer Silje og Cody Storm Jr av Trinento, som nytt terapihund-team. Så moro å følge dere på alt dere driver med.

09.06.2021 Tascha av Trinento har vært på ultralyd i dag og er bekreftet drektig

23.05.2021 Søndag var det fredselsprøve; fire med fra Trinento.  Alle fire bestod - Syv totalt - seks bestod. Cathrine med Ella, Camilla med Wendy, Torill med Delfi og Trond-Egil med Chilli.

22.05.2021 Torill med Delfi, Ken med Dibho og Kristin med Delta etter bestått K-test lørdag. I tillegg bestod Eline med Fancy, Cathrine med Ella, Knut med Ranja og Trond-Egil med Chilli Pluss våre to whippeter Bella og Gossip

16.05.2021 "R"-kullet 7 år i dag!  Her representert med flotte Rizzi av Trinento.

06.05.2021 Man kan ikke øvelsen før man kan utføre den i alle miljøer.  Sjekket av at Åse (Ella av Trinento) kan dekk med pus og hest som forstyrrelser.


05.05.2021 Nydelige Bine i fine omgivelser på Grefsen i Oslo! Akkurat fått flåttbehandling - har DU gitt DIN Trinento hund det ? Hvis nei - så er det lurt å vurdere det ! Her i Sande har flåtten allerede kommet. Vi bruker halsbånd, dråper, tabletter - litt forskjell fra hund til hund - samt også naturmedisin spray i tillegg -som man kjøper i zoo-butikker !! Verdifull investering !!!  

26.04.2021 Oldemor, bestemor og mor - Yzzi (12år) i sin drømmeposisjon foran trappa - med full oversikt!

15.04.2021   Årets Trinentotreff er lagt til helgen 10 - 12 september.  Se mer her

13.04.2021 Her trener Chilli på dekk - og håper snart på en tilnærmet normal hundesesong !!!

15.03.2021 kom det 5 friske, flotte nye verdensborgere til verden og Utzons Qasim Pretty Woman - Minni - ble mamma for første gang.

Mpr og valper har det helt topp.  Stolt far er Courtborne Hanzo.

GOD

PÅSKE !


Hilsen

Wendy (Lexie)


22.02.2021 Vi venter valper etter Utzons Qasim Pretty Woman -Minni til daglig og Courtborne Hanzo.
Tusen takk til Kristin og Jørgen for denne muligheten og for en super visitt hos dere, vi hadde det veldig koselig️
Nå venter vi i spenning på hvilke skatter Minni bærer på

15.02.2021 Fremdeles flotte forhold i fjellet! 

07.02.2021 Flotte turforhold for våre firbente venner nå!

27.1.2021 Ny "kjøkkeninnredning" , som gjør at valpene er trygge også når vi ikke er tilstede, og tilvenning på en forsiktig måte til andre valper Dette går med disse to kullene da det er stødige trygge mødre på begge kull som takler dette på strak labb️ 

28.12.2020. Vi er superheldige!  Kjell Karlsen har laget et utfordrings/ lekestativ til valpekullene våre.  Her er det ustabilt gulv, kroker til å henge forskjellige leker i og bord de kan lære seg å stå stille på og bli stelt med på toppen.  Tusen takk for dette flotte stativet Kjell !

Vi ønsker alle valpekjøpere, samarbeidspartnere og alle hundevenner en riktig fin Jul og alt godt for 2021!

05.12.2020 Fødte BH AD IPO1 Ranja av Trinento 5 valper. 2 hanner og 3 tisper.

13.11.2020 Gode minner!

30.01.2021  Vi fikk flotte softgell- og fleece jakker fra Hill's - i anledning at vi feiret 30 års jubileum på denne supre hundematen !! 

18.01.21 Vi har fått fabelaktig hjelp av vår venn Knut Brekke til å fotografere og lage denne annonsen til de fire utgavene av tidsskriftet Schaferhunden for 2021. Første gang vi ble sponset av denne supre hundematen var da Torill var på rekruttlandslaget i bruks i -91 ! Siden har vi holdt stand. Utrolig som tiden går a gitt....
Hills fôr gir hundene flott myk blank pels, de yter på trening og på turer, de har velregulerte mager og maten går ned på høykant til hvert eneste måltid.

Årets artigste julepresang! 

07.11.2020 Trininentotreningene AVLYST!

I respekt for gjeldende smittevernregler avlyser vi mandagstreningene inntil videre.

Det har vært en kraftig økning av Covid-19 i Drammen den siste tiden. Vi satser på å starte opp igjen på ettervinteren.

I mellomtiden; Husk å ta vare på hverandre!

2.11.2020 Ranja bekreftet drektig!


AD BH IPO1 Ranja av Trinento ble i går (05.10.2020) paret med AD BH IGP1 Falkøen's Bono, en flott, norskoppdrettet hannhund som gjorde et svært godt inntrykk.

 

Dersom alt har klaffet, så venter vi H-kullet første uka i desember. Valpene vil være leveringsklare i månedsskifte januar/februar.

 

Både Ranja og Bono er selvfølgelig friske og HD/AD-frie, og kombinasjonen er godkjent etter Norsk Schäferhund Klub sine regler for avl. Begge hundene er avlskåret i Tyskland, og er utstilt med gode resultater både på tysk mønster og FCI-utstillinger.

 

Bono er en over middels stor, middels kraftig, innholdsrik hannhund med svært godt eksteriør og bevegelsesmønster, samt utmerket, rasetypisk mentalitet. Bono er halvbror av VA1 (N, S, DK) N UCH IPO2 NV-17 Falkøen's Vasko, som er svært høyt premiert i Skandinavia og har også avlet solid når det gjelder ledd, eksteriør og mentalitet. Bono er i likhet med Vasko sønn av en av Norges beste avlstisper, og har en svært solid avstamning.

 

Ranja er seks år gammel, og en energisk, aktiv og glad hund. Hun er arbeidssom og temperamentsfull, men er en enkel hund å ha med å gjøre. Hun har hatt ett kull tidligere, hvorav de tre som er røntget er fri for HD/AD.

 

Etter denne kombinasjonen forventer vi temperamentsfulle hunder med solid mentalitet, svært godt eksteriør og gode leddresultater (samlet HD-indeks for kombinasjonen er 210). En hund fra denne kombinasjonen vil sannsynligvis være en aktiv, kvikk hund som vil trenge en god del stimuli (både mental og fysisk trening) for å trives.

 

Valper hos oss i kennel Trinento har en «travel» periode fra de er 4-8 uker. Dette da vi ønsker at de skal ha erfaring med å kjøre bil, komme på innkalling, gå i bånd, være borte på besøk, ha utforsket forskjellige miljøer mm. Valpene får være med på jobb, og de får treffe både små og store tobente, andre firbente enn mor, samt katt. Vårt mål er at de skal være best mulig rustet for å møte verden der ute uten mor og søsken, sammen med sin nye flokk.

Valpene leveres med veterinærattest, chip, vaksine og valpepakke fra Hills hundefôr og Agria dyreforsikring, og de har selvfølgelig fått jevnlige ormekurer i løpet av ukene hos oss.

 

Som valpekjøper hos oss følger vi deg opp gjennom hele hundens liv. Du er velkommen på våre ukentlige kenneltreninger (vår- og høst) i Drammen, samt på vårt Trinentotreff i Kongsberg hver høst. Alle som ønsker er velkomne til å være med oss på utstillinger, mentaltester, prøver mm.

 

Dersom du er interessert i en valp etter Ranja og Bono eller ønsker å vite mer om kullet, ta gjerne kontakt med Trond-Egil, mob: 92069020, for en hyggelig hundeprat.