NYHETER


For å få siste nytt med en gang - følg oss gjerne på facebook! Whippetene kan du følge på facebook her.

For å lese eldre nyheter, trykk her!


06.07.18:

Ranja fikk 12. juni syv valper (fire hanner og tre tisper) med AD BH IPO3 SG11(BSZS) Henko vom Holtkämper Hof. Vi har flere ledige valper i kullet til Ranja, så ta gjerne kontakt dersom du er interessert i å kjøpe valp fra oss.

Både Ranja og Henko er selvsagt HD/AD-frie og begge er avlskåret i Tyskland. Kombinasjonen er godkjent etter Norsk Schäferhund Klubs regler for avl. Vi forventer valper med meget godt eksteriør, flotte farger og god mentalitet. Valpene er leveringsklare i begynnelsen av august. Les mer om kullet på B-kullet sin side.


Alle våre valpekjøpere er velkommen på Trinentotrening hver mandag i vår- og høst-halvåret ved Åssiden vgs i Drammen, og ellers tilbyr vi selvfølgelig oppfølging ved behov. Vi arrangerer også et populært kenneltreff med hundetrening og sosiale aktiviteter hver høst (Trinentotreffet). Med jevne mellomrom er vi også å finne på utstilling, og om våre valpekjøpere ønsker å stille ut hunden sin, er vi selvfølgelig behjelpelige også med det.

Årets Trinentotreff går av stabelen på Scäferhundhytta i Kongsberg fra 24-26.08.18. Hold av helga og gled dere til en helg fylt med hyggelige folk, god mat, hund og hundetrening! Alle med hund fra kennel Trinento er velkommen, enten du har whippet eller schäfer. Påmeldingsfristen er satt til 15. august.


Det er muligheter for å overnatte i hytta (hems eller sofa), evt å telte eller bo i campingbil/vogn på plassen (strøm tilgjengelig). Treffet starter fredag ettermiddag/kveld, og vi holder på til ut på ettermiddagen på søndag. Pris per person inkludert kost og losji er 900 kr.


Det blir mulighet for agility, spor, felt og lydighet/ferdselsprøvetrening, og selvfølgelig står også den tradisjonelle hundesprinten på planen også i år. Kubbespillet blir også med, og det forventes også i år at damene går av med seieren! ;)


09.05.18:

Ranja ble mandag 07.05.18 bekreftet drektig med Henko, vil gleder oss til schäfervalper medio juni! Les mer om kombinasjonen på B-kullet sine sider.


I juni kommer det mange søte baby-Ranjaer...Elle (Armanis Shining Bright av Trinento) vant og tok CERT under vårprøven i LC, gratulerer så mye til eier Nathalie Nielsen. Les mer på resultatsiden.


Elle er både vakker og bruksdugelig06.05.18:

AD BH IPO1 Ranja av Trinento ble 12.04.18 paret med AD BH IPO3 SG11(BSZS) Henko vom Holtkämper Hof, og vi håper på friske og fine sommervalper i midten av juni. Ta kontakt ved interesse for en valp fra denne kombinasjonen. Les mer på B-kullet sine sider.Vi håper på sommervalper...AD BH IPO1 Qira av Trinento har fått syv valper etter AD BH IPO2 V53 (BSZS) Aldo vom Grafenbrunn, fire tisper og tre hanner. Alt er bra med mor og barn. Les mer på A-kullet sine sider.


Qira med sine søte småÅrets Trinentotreff går av stabelen 24-26.08.18. Hold av helga og gled dere til en helg fylt med hyggelige folk, god mat, hund og hundetrening! Alle med hund fra kennel Trinento er velkommen, enten du har whippet eller schäfer.


Trinentotreningene er godt i gang for sesongen. Vi møtes ved Åssiden vgs i Drammen kl 18 hver mandag for miljøtrening, lydighetstrening, ferdselsprøvetrening, sosialisering mm. Alle med Trinento-hunder er hjertlig velkomne!
20.03.18:

Gode nyheter til alle som venter i spenning på valpenytt - AD BH IPO1 Qira av Trinento er bekreftet drektig med AD BH IPO2 V53 (BSZS) Aldo vom Grafenbrunn. Vi venter valper i midten av april, valpene vil være leveringsklare i midten av juni. Les mer på A-kullet sine sider. Ta kontakt snarest ved interesse for en valp!Valper på vei!


Elle (Armanis Shining Bright av Trinento) og eier Nathalie Nielsen er nå godkjent som terapihundekvipasje. Gratulerer så my, vi er så stolte av dere! Les mer om dette på resultatsiden.Godkjent terapihund - hipp hurra!03.02.18:

Godt nyttår til alle kjente! Nytt år, nye muligheter, og vi har allerede startet utstillingssesongen med Winterschau i Tyskland, der vi stilte Wendy (Lexie) og Pina. Les mer på resultatsiden.Hundene nyter vinteren på hytta i Tuddal


Vi planlegger en paring nå i begynnelsen av februar, og kommer tilbake med mer informasjon når tispa er paret. Ta gjerne kontakt ved interesse for en valp. Dersom alt går etter planen er forventet leveringstid på valpene er medio juni.SCHH1 Kkl Ultra av Trinento og Torill sommeren 2017


Ultra er stammoren til mange flotte hunder fra vårt oppdrett, blant annet barna SCHH1 Yzzi av Trinento og SCHH1 Ylva av Trinento, barnebarna Jaro av Trinento, patruljehund i forsvaret Jacco av Trinento (Mack), IPO1 Tascha av Trinento, Wendy av Trinento (Lexie) og Yra av Trinento. Unge lovende Zelda av Trinento er oldebarn etter Ultra, så vi har nå fire generasjoner i hus. Ultra har nedarvet både god helse og god mentalitet til sine avkom, og vi er veldig fornøyd med alt hun har gitt oss i oppdrettet. I dag er Ultra snart 11 år og pensjonist, og hun nyter «late» dager (det vil si uten krav i hverdagen, for den hunden vet ikke hva lat betyr).


Lexie sommeren 2017Ultra, Yzzi, Lexie, Pina og Tascha har fått oppdatering av sine respektive sider med bilder mm. - ta gjerne en titt!Z-kullet er en flott gjeng som vokser til
Søte rampejenta Yra
Pina på Winterschau i Tyskland17.12.17:


Vi vil ønske alle våre valpekjøpere, venner og bekjente en riktig god jul og et godt nyttår!Vi håper at alle får en hyggelig julefeiring sammen med venner og familie, og ikke minst mye god kvalitetstid sammen med hunden(e). Husk at hundene har det best med hundemat, ikke julemat, og om du vil gi de noe ekstra godt så finnes det egnet "julegodt til hund" på dyrebutikken (tyggebein ol.). Ta også godt vare på hunden på nyttårsaften, de har det best innendørs når rakettene går av.


GOD JUL!


Det siste året har det vært et lite generasjonsskifte hos oss i kennel Trinento. Flere av avlstispene våre har gått inn i pensjonistenes rekker, og samtidig har vi fått godkjent fem nye avlstisper! Ranja, Tascha og Qira har alle tatt IPO1 og kåring i Tyskland, mens Wendy (Lexie) og Qessi har tatt k-test og avlsgodkjenning her hjemme i Norge. Av disse har Tascha allerede fått et valpekull med flere lovende valper, blant annet Zelda av Trinento, som vi selv har beholdt. Vi håper at disse tispene vil bidra positivt til oppdrettet vårt framover.


Zelda av Trinento


Vi har i 2017 også importert to langhårstisper, Pina og Pola fra kennel Aurum Zwinger, som vi håper at vil bidra positivt i vårt oppdrett i framtiden. Fra Yzzi sitt siste kull har vi beholdt Yra av Trinento, som per nå ser ut som en lovende tispe. Det er alltid spennende å se hvordan unghundene utvikler seg, og ekstra spennende er det når de skal røntges, men vi krysser fingrene og håper på det beste for framtiden.


Yra av Trinento


Den 27. november ble siste Trinentotrening for i år avholdt.  Vi var 14 hunder og hadde en flott trening, avslutning med gløgg og pepperkaker. Vår gode venn fra Grimstad, Jan Ove Hammering hadde sponset oss med flotte nøkkelringer og kortholdere fra sin bedrift Halvstikk, tusen takk! De ble årets julegave til deltagerne. Takk for en fin treningshøst,det er imponerende at alle møter opp hver mandag, år etter år. Oppstart av Trinentotreningene vil bli annonsert på nyåret.Det finnes ikke dårlig vær...


Tusen takk til alle som har bidratt positivt til oppdrettet vårt i 2017! Vi setter stor pris på alle våre aktive, flinke valpekjøpere som stiller opp, enten det er på trening, utstillinger eller prøver. Vi er også takknemlige for alle som sender oss oppdateringer om seg og sin hund, det er alltid hyggelig å vite hvordan det går med hundene vi har oppdrettet.


Planlegging av neste års valpekull er i gang, så følg med framover her og på facebook. Om du er interessert i en valp fra oss, ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat.


Vi har deltatt på flere arrangement i høst, så ta gjerne en titt på resultatbørsen for å ser hvordan det har gått.Prima av Trinento er klar for julefeiring!17.11.17:

I dag har vært en trist dag for oss i kennel Trinento. Brått og uventet døde Bine (Team Cayira Jennie) fra oss, bare 2,5 år gammel. Bine var ei herlig tispe med et komplett eksteriør og et vennlig gemytt, som vi har hatt stor glede av å ha hos oss. Hun var alltid glad og lykkelig, snill med alt og alle, og har gitt oss mange gleder i utstillingsringen og i hverdagen. Vi så fram til mange år sammen med Bine, men det ville seg dessverre ikke slik. Hun vil bli savnet av oss alle, og vi tar med oss alle de gode minnene videre. <3
Til omplassering:

Bolt av Trinento er en 3 mnd gammel whippethann fra vårt siste whippetkull som omplasseres da nåværende eier dessverre ikke kan ha ham lengre. Bolt er en herlig, selvsikker og trygg valp som er snill med alt og alle. Han er glad i og trygg på barn, men er kan være litt voldsom i leken. Han er nesten husren, og går som regel til døra når han må ut. Han sover natten gjennom hos nåværende eier og er som whippeter flest enkel å håndtere. Bolt er ingen problemhund, men han har et ganske høyt aktivitetsnivå og liker «fart og spenning», og krever derfor en eier som har tid og mulighet til å aktivisere ham. Bolt har per dags dato kun et testikkel, og er derfor ikke egnet for utstillingsinteresserte hjem. Dersom du overtar Bolt følger det med et stort bur, samt annet hundeutstyr.


Bolt er etter N UCH Utzon's Jubileum Julian Flash og Utzon's I Am Anutcha.


Interesserte bes ta kontakt med eier David Aanonsen på mobil: 40096289.

08.10.17:

Etter en travel høst kommer det endelig en oppdatering av hjemmesiden. For dere som ønsker hyppigere oppdateringer lønner det seg å følge med på facebook, vi har en egen side for schäferne og en egen side for whippetene.Actionbilde fra sprinten på Trinentotreffet. Foto: Knut Brekke


Tradisjonen tro gikk Trinentotreffet av stabelen tidligere i høst, og nok en gang ble det en stor suksess! Tusen takk til alle som deltok og bidro til et supert treff.


Glad Trinento-gjeng


Tascha fikk 06.10 fire friske og raske tispevalper etter IPO3 V11(BSZS) VA1(USA) Keule vom Holtkämper Hof. Alle valpene er solgt. Les mer på Z-kullet sin side.


Tascha og hennes søte små


Valpene til Anutcha er leveringsklare til neste helg, og det er fremdeles to ledige tispevalper. Ta kontakt dersom du er interessert i en tispe etter Anutcha. Les mer om valpene på kullet sin side.Blue Betzy og Bixi the Panda ønsker seg nye hjem


Resultatsiden er oppdatert med siste tids resultater - ta en titt!


AD BH IPO1 Kkl Tascha av Trinento. Foto: Ane Lundeby HaagensenY-kullet har dratt til sine nye eiere. Vi ønsker alle sammen lykke til i sine nye hjem.


Yr av Trinento 7 uker gammel. Foto: Ane Lundeby Haagensen
25.08.17:

Påmeldingsfristen til årets Trinentotreff er I DAG! Ikke glem å melde på for en uforglemmelig helg sammen med oss, hundene og en rekke av våre flotte valpekjøpere! Les mer på Trinentotreffsiden.Vi får låne det flotte agilityutstyret til avd. Kongsberg på treffet - det er bare å glede seg, agility er moro for både hund og eierUtzon's I am Anutcha fikk fredag 18.08.17 fem hanner og fem tisper med N UCH Utzon's Jubileum Julian Flash (Loui). Alt er bra med mor og barn, og vi har både tisper og hanner til salgs. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i en valp etter denne kombinasjonen. Les mer på kullets side.Anutcha og hennes vakre valperWendy av Trinento (Lexie) er røntget med best mulig resultat, HD: A og AD:0. Tusen takk til Camilla for utmerket jobbing med Lexie.Rakkerungen Lexie i et rolig øyeblikk12.08.17 ble Tascha av Trinento kåret i Tyskland, og vi krysser fingrene for at hun har tatt seg etter paringen med Keule. Om du er interessert i en valp etter Tascha og Keule, les gjerne mer på Z-kullet sin side eller ta kontakt med oss.


TaschaPå grunn av kveldsjobbing får vi ikke startet opp Trinentotreningen før mandagen etter Trinentotreffet, dvs 04.09.17. Sett av datoen - vi håper å se så mange som mulig av dere.Blomsterjenta PinaYzzi sine valper har nå rundet fire uker, og blir stadig mer aktive. Les mer på Y-kullets side.Gutta i Y-kullet07.08.17

AD BH IPO1 Tascha av Trinento ble 05.08 og 07.08 paret med IPO3 V11(BSZS) VA1(USA) Keule vom Holtkämper Hof. Dersom alt går som planlagt blir Trinentos Z-kull født i begynnelsen av oktober. Ta kontakt dersom du er interessert i en valp etter Tascha og Keule.Vi håper på vakre valper etter Keule og Tascha


Anutcha blir stadig større, og nå er det ikke lenge før det kommer whippetvalper til verden. Om du er interessert i en valp etter Anutcha og Louie, ta gjerne kontakt. Les mer om kullet her!


Godt med sofakos på saueskinnet når man snart er høygravid31.07.17:

Trinentotreffet 2017 er under planlegging. Treffet finner sted 1-3.9.17 på Schäferhundhytta i Kongsberg og vi gleder oss til nok et uforglemmelig treff med venner og valpekjøpere. Les mer på Trinentotreffsiden - ikke glem å melde dere på innen fredag 25.08.17!Et bilde fra fjorårets agilitygruppe


Yzzi fikk 24.07 seks valper med IPO3 Elkan dell' Isolotto. Det kom fem hanner og ei tispe, og alt er bra med mor og valper i Trinento sitt Y-kull. For hyppige bildeoppdateringer mm., følg med på facebook-siden vår.6 blad Y-kull sammen med mamma Yzzi


Tascha av Trinento, en av Yzzis flotte døtre, besto 22.07 IPO1 i Tyskland. Nå venter kåring og paring i Tyskland - følg med framover for mer informasjon. Hvis du er interessert i en valp etter Tascha bør du snarest mulig ta kontakt.Tascha


Norsk Vinner 2017 er over, det var en trivelig helg i flott vær sammen med gode hundevenner. Resultater mm kan du finne på resultatsiden.Juniorhandlerne og primus motor Bjørn Lundberget på Norsk Vinner 2017


Anutcha er synlig drektig, og det ser ikke ut som det blir noe lite kull! Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i en whippetvalp.Ingen sylfilde lengre...18.07.17:

Anutcha er bekreftet drektig! Vi gleder oss til whippetvalper i slutten av august. Les mer om kullet på kullets egen side, og ta gjerne kontakt dersom du er interessert i en valp etter Anutcha og Loui.
For 1,5 uke siden hentet vi hjem to langhårstisper fra våre gode venner i Kennel Aurum Zwinger i Tyskland. Si "hei!" til Pina og Pola aus dem Aurum Zwinger, de første langhårstispene i kennel Trinento sitt eie. Pina og Pola er fra et rent langhårskull, og vi gleder oss til fremtiden med disse to. Pola bor hos Laila og Kjell, mens Pina foreløpig bor hjemme hos oss.


Pina bak, Pola foran - godt å ha en søster å hvile seg på


Til helga er det Norsk Vinner på Maura ved Gardermoen. Vi skal stille hunder både fredag (valper), lørdag (voksne langhår) og søndag (voksne normalhår), så kom gjerne innom for å hilse på eller heie.04.07.17:

Vi vil ønske alle våre venner, bekjente og valpekjøpere en riktig god sommer!
Husk å ta godt vare på hundene i varmen; sørg for at de alltid har tilgang på skygge og friskt vann, og vær veldig forsiktige dersom dere har med hunden i bilen. Biler blir fort overopphetet om sommeren, selv om de står i skyggen, så det aller tryggeste er å la hunden være igjen hjemme.


Langhelga 21-23. juli er det duket for Norsk Vinner for Schäferhund på Maura ved Gardermoen. Vi har i år som i fjor meldt på endel hunder, og håper på en flott helg i fint vær med gode venner. Møt gjerne opp for å heie eller hilse på, Norsk Vinner er Norges største utstilling for schäferhund og kan være vel verdt å få med seg. Les mer om arrangementet på arrangørens hjemmeside.


Ultra biter fra seg på fjorårets Norsk Vinner. Foto: Per Olav21.06.17:

Utzon's I am Anutcha ble 19. og 20. juni paret med N UCH Utzon's Jubileum Julian Flash (Loui). Dette blir Trinento sitt andre whippetkull, og vi gleder oss til whippetvalper i slutten av august. Les mer om kombinasjonen her. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i en valp etter Anutcha og Loui.
Yzzi av Trinento er bekreftet drektig med Elkan dell' Isolotto - valper ventes i slutten av juli. Dette blir Trinento sitt Y-kull.Vi gleder oss til to valpekull i sommer19.06.17:

Mandag 26.06 er den siste Trinentotreningen før sommeren, og vi planlegger en koselig avslutning med grilling mm. - ta med grillmat, så tar vi med grill. Velkommen skal dere være!Trintentogjengen i Nesbyen pinsen 2017


Årets Trinentotreff blir avholdt i Kongsberg fredag til søndag 1-3. september, husk å holde av helga! Mer informasjon kommer senere.


Resultatsiden er oppdatert med siste nytt - ta en titt!Torill, Bine og Nils i Nesbyen - pinseutstillingen 2017
26.05.17:

Hjemmesiden vår har dessverre ikke samarbeidet helt i det siste, og det har derfor primært vært oppdateringer på facebook. Følg oss derfor der for å få med dere siste nytt.
AD BH SchH1 Yzzi av Trinento er paret med den flotte hannhunden AD BH IPO3 V31(BSZS) Elkan dell' Isolotto. Valper ventes forhåpentligvis i slutten av juli/begynnelsen av august.


Dette blir Yzzi sitt aller siste kull, og vi har store forhåpninger til denne paringen. Yzzi har avlet bra i sine tidligere kull, og har gitt korrekt størrelse, meget godt pigment, høy svartandel og godt gemytt hos sine valper.


Yzzi er selv en stor og kraftfull tispe, med gode farger og et herlig gemytt. Hun har ikke vært syk en dag i sitt liv, og kommer fra friske linjer. Elkan er en over middels stor hannhund med et meget godt eksteriør og gode bevegelser, og vi håper at han vil komplimentere Yzzi godt.


Både Yzzi og Elkan er selvsagt HD/AD-frie, og kullet er avlet i henhold til Norsk Schäferhund Klub sine avlskrav.


Ta kontakt snarest ved interesse for en valp fra dette kullet.Yzzi og T-kullet sommeren 2015


I forbindelse med hjemmesideproblemene, så ligger de eldre nyhetene på en annen side - trykk her for å lese eldre nyheter.

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento