NYHETER


For å få siste nytt med en gang - følg oss gjerne på facebook! Whippetene kan du følge på facebook her.

For å lese eldre nyheter, trykk her (1) eller her (2) eller her (3)


08.04.2020 

Delfi på strandbesøk.  Se flere bilder her.

(Klikk på bildet for større versjon)


Foto: Katarina Groth

5.04.2020.

Med ønske om en god Påske til alle valpekjøpere og hundevenner!

23.03.2020  Da er vår kjære følgesvenn gjennom drøyt 9 år Gandhi kommet til hunde himmelen . Han har vært frisk bestandig , men siste måneden har sykdommen tatt tak - fire veterinær besøk,det siste på fredag - og vi - hele tiden med håp. Men klokken 1130 i dag måtte vi ta den tunge avgjørelsen. Vi minnes han som en sunn og frisk flott hannhund , trofast og lydig - men noe lite impuls kontroll....Det er så uendelig trist - tårene triller - men det var ikke noe valg i dag dessverre ! Den verste dagen som hunde elsker- takk for alle fine stunder Gandhi-gull !!!! 

19.03.2020

Zackie av Trinento ble i dag paret med BH Falkøen's Vento.

Dersom alt har klaffet, så ventes Trinentos første rene langhårskull i siste halvdel av mai. Valpene vil være leveringsklare i midten av juli.

 

Både Zackie og Vento er selvfølgelig friske og HD/AD-frie, og kombinasjonen er godkjent etter Norsk Schäferhund Klub sine regler for avl. Begge hundene er avlsgodkjente.

 

Vento er en stor, velpigmentert hannhund med et trivelig gemytt. Vento er sparsomt utstilt, men er Norsk Vinner i 9-12 mnd hannhund i 2016, og har Excellent fra NKK-utstilling. Hans mer kjente bror, VA1 (N, S, DK) N UCH IPO2 NV-17 Falkøen's Vasko, er derimot svært høyt premiert i Skandinavia og har også avlet solid når det gjelder ledd, eksteriør og mentalitet. Vi håper at bror Vento vil bidra like positivt i avlen som det Vasko har gjort.

 

Zackie er ei aktiv og energisk tispe på 2,5 år som kommer fra en morslinje vi kjenner veldig godt. Her kommer det nesten uten unntak energiske, arbeidssomme hunder med mye temperament. Zackie har bestått k-test og er stilt ut med Excellent CK. Hun kommer fra et kull på fire tisper, hvorav tre har A-hofter (siste hund har ikke røntgede hofter) og alle fire har 0-albuer.

 

Dette blir Zackie sitt første kull, og vi gleder oss til vårt første rene langhårskull. Etter denne kombinasjonen forventer vi temperamentsfulle hunder med god mentalitet og godt eksteriør. Ut i fra leddstatistikken hos mor- og farslinjene, forventer vi også gode leddresultater. En hund fra denne kombinasjonen vil sannsynligvis være en aktiv, kvikk hund som vil trenge en god del stimuli (både mental og fysisk trening) for å trives.

 

Valper hos oss i kennel Trinento har en «travel» periode fra de er 4-8 uker. Dette da vi ønsker at de skal ha erfaring med å kjøre bil, komme på innkalling, gå i bånd, være borte på besøk, ha utforsket forskjellige miljøer mm. Valpene får være med på jobb, og de får treffe både små og store tobente, andre firbente enn mor, samt katt. Vårt mål er at de skal være best mulig rustet for å møte verden der ute uten mor og søsken, sammen med sin nye flokk.

 

Valpene leveres med veterinærattest, chip, vaksine og valpepakke fra Hills hundefôr og Agria dyreforsikring, og de har selvfølgelig fått jevnlige ormekurer i løpet av ukene hos oss. Du får også ett års betalt medlemsskap i Norsk Schäferhund Klub.

 

Som valpekjøper hos oss følger vi deg opp gjennom hele hundens liv. Du er velkommen på våre ukentlige kenneltreninger (vår- og høst) i Drammen, samt på vårt Trinentotreff i Kongsberg hver høst. Alle som ønsker er velkomne til å være med oss på utstillinger, mentaltester mm.

 

Dersom du er interessert i en valp etter Zackie og Vento eller ønsker å vite mer om kullet, ta gjerne kontakt med Trond-Egil, mob: 92069020, for en hyggelig hundeprat.

14.2.2020

Flora av Trinento har fått et nytt hjem hos supre folk i Larvik.  Lykke til med en topp valp!

Da har alle i F-kullet fått nye eiere - bortsett fra Fancy som bor igjen her i Sande

27.1.2020

En dag i året har vi undervisning her på Kennel Trinento -og det er når Melsom VGS kommer på besøk. Underviser i avl, oppdrett , hund, helse, valpepregning mm . I dag med F kullet som praktiske eksempler . Takk for besøket og velkommen tilbake ! 

(Klikk på bildene for større versjon)

22.01.2020

Sommer i Januar!

Fra venstre; Delfi, Chilli, Bine, Zelda og Gandhi ute og koser seg i det fine været!

18.01.2020

Winterhallen Schau i Schleswig

Lørdag 18.1.20 var vi på den tradisjonelle vinterutstillingen i OG Schleswig. Se mer på resultatsiden


29.12.2019

Søndag 29.12.19 fødte NV CH Armanis Shining Bright av Trinento 7 valper, 4 hanner og 3 tisper.  Se mer på valpesiden.


13.12.2019

Fredag 13.12.19 fødte BH AD IPO1 Tascha 8 valper, 3 hanner og 5 tisper! Leveringsklare fra 7. februar. Se mer på valpesiden.

02.12.2019

Da er årets siste Trinentotrening historie. Tradisjonen tro avsluttet vi kvelden med varm gløgg og julekaker.  Jammen ble det ikke en liten julehilsen til de fremmøtte også!  Mange fremmøtte gjorde kvelden til en verdig og flott avslutning på sesongen.  Takk til alle dere som møter opp og beriker treningene våre.  Vi ønsker alle våre valpekjøpere i det ganske land en fredelig og god førjulstid.

                        

                        

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento