NYHETER


For å få siste nytt med en gang - følg oss gjerne på facebook! Whippetene kan du følge på facebook her.

For å lese eldre nyheter, trykk her (1) eller her (2) eller her (3) eller

her (4)











































































































































AD BH IPO1 Ranja av Trinento ble i går (05.10.2020) paret med AD BH IGP1 Falkøen's Bono, en flott, norskoppdrettet hannhund som gjorde et svært godt inntrykk.

 

Dersom alt har klaffet, så venter vi H-kullet første uka i desember. Valpene vil være leveringsklare i månedsskifte januar/februar.

 

Både Ranja og Bono er selvfølgelig friske og HD/AD-frie, og kombinasjonen er godkjent etter Norsk Schäferhund Klub sine regler for avl. Begge hundene er avlskåret i Tyskland, og er utstilt med gode resultater både på tysk mønster og FCI-utstillinger.

 

Bono er en over middels stor, middels kraftig, innholdsrik hannhund med svært godt eksteriør og bevegelsesmønster, samt utmerket, rasetypisk mentalitet. Bono er halvbror av VA1 (N, S, DK) N UCH IPO2 NV-17 Falkøen's Vasko, som er svært høyt premiert i Skandinavia og har også avlet solid når det gjelder ledd, eksteriør og mentalitet. Bono er i likhet med Vasko sønn av en av Norges beste avlstisper, og har en svært solid avstamning.

 

Ranja er seks år gammel, og en energisk, aktiv og glad hund. Hun er arbeidssom og temperamentsfull, men er en enkel hund å ha med å gjøre. Hun har hatt ett kull tidligere, hvorav de tre som er røntget er fri for HD/AD.

 

Etter denne kombinasjonen forventer vi temperamentsfulle hunder med solid mentalitet, svært godt eksteriør og gode leddresultater (samlet HD-indeks for kombinasjonen er 210). En hund fra denne kombinasjonen vil sannsynligvis være en aktiv, kvikk hund som vil trenge en god del stimuli (både mental og fysisk trening) for å trives.

 

Valper hos oss i kennel Trinento har en «travel» periode fra de er 4-8 uker. Dette da vi ønsker at de skal ha erfaring med å kjøre bil, komme på innkalling, gå i bånd, være borte på besøk, ha utforsket forskjellige miljøer mm. Valpene får være med på jobb, og de får treffe både små og store tobente, andre firbente enn mor, samt katt. Vårt mål er at de skal være best mulig rustet for å møte verden der ute uten mor og søsken, sammen med sin nye flokk.

Valpene leveres med veterinærattest, chip, vaksine og valpepakke fra Hills hundefôr og Agria dyreforsikring, og de har selvfølgelig fått jevnlige ormekurer i løpet av ukene hos oss.

 

Som valpekjøper hos oss følger vi deg opp gjennom hele hundens liv. Du er velkommen på våre ukentlige kenneltreninger (vår- og høst) i Drammen, samt på vårt Trinentotreff i Kongsberg hver høst. Alle som ønsker er velkomne til å være med oss på utstillinger, mentaltester, prøver mm.

 

Dersom du er interessert i en valp etter Ranja og Bono eller ønsker å vite mer om kullet, ta gjerne kontakt med Trond-Egil, mob: 92069020, for en hyggelig hundeprat.

                        

                        

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento